دوستان سرعت شبانه و روزانه یکی هست ولی بستگی داره سرعت شما رو روی چند قرار بدهند در این مورد سوال نکنید لطفا فقط اگر از سرور خارجی دانلود کنید ممکنه سرعت کم بشه
Printable View
دوستان سرعت شبانه و روزانه یکی هست ولی بستگی داره سرعت شما رو روی چند قرار بدهند در این مورد سوال نکنید لطفا فقط اگر از سرور خارجی دانلود کنید ممکنه سرعت کم بشه
سلام
چند روز طول میکشه تا بعد از ثبت نام بهت زنگ بزنند؟
الان یه هفته شده
زنگم میزنی 2020 میگه رزرو شده
دوست عزیز زمان مشخصی برای تماس گرفتن با شما وجود ندارد.. یک هفته دیگر صبر کنید حتما با شما تماس خواهند گرفت.نقل قول:
منم چهارشنبه ی قبلی ثبت نام کردم فعلا که خبری نشده
امروز تلفن خونمون 2-3 ساعت قطع بودنقل قول:
بعد که وصل مودم بهش وصل کردم دیدم خط رانژه شده
ببخشید دوستان راهی وجود داره که بتونیم بفهمیم که اگه این طرح جدید رو ثبت نام کنیم سرعت اینترنتمون حدودا چقدر خواهد بود ؟
قبلا از مخابرات سرویس نداشتید؟خطتون روروی چند مگ بستند؟نقل قول:
نهنقل قول:
7 روز طول کشید رانژه
روی 5117 بسته شده
زنگ زد گفت کارت ملیتو فکس کن تا یوزر نیم پسورد بهت بدیم
سلام
منروی خطم طرح زرین دارم میتونم روی همون خط این طرح جدید را بگیرم؟
سلام دوستان میخوام بدونم شما شبانتون رو از ساعت چند شروع میکنید؟ من زنگ میزنم 119 ساعت گویا میگه 01:06 میرم سایت مخابرات زده 01:24 :n13: سر همین جریان چند ماه اشتباه کردم کلی شارژ به فنا رفت بی زحمت شبانتون که شروع شد یه زنگ 119 بزنید ساعتو بگزارید اینجا
راستی من مثل اون دوستمون خواستم دا استریمو اینارو ببینم اما 192.168.0.1 یا 192.168.1.1 هیچ کدوم تو تنظیمات مودم نمیره کش مرورگر رو هم پاک کردم فایده نداشت
من سرویسم اولین سری جشنواره نوروزیه که گزاشتن شبانه داشت از اون موقع هی تمدیدش کردم 6 ماه 6 ماه اوایل سرعت 205 اینا بود بعد چند ماه 195 شد تا خیلی همون بود تا بعد تابستون پارسال که
نامحدود دوباره دادن بعد اون فیکس 128 از سرور داخلی دانلود میکنه :n28: با تورنت تهش 1800 مگ با idm هم 2 گیگ شبانه است ، راهی نداره دوباره رو 2 مگ ببندنش؟ خط هم dlc هست پیش شماره 459