فرهاد جان با نظرت در مورد 353 موافقم. این مدل یکی از کاملترین و بهترین گیرنده های بازار هست . ضمن اینکه آپدیت گیرنده های xvision خوب و سریع ارائه میشه .نقل قول:
در مورد DTS و AC3 هم میونی اونارو convert کنی و استفاده کنی .
Printable View
فرهاد جان با نظرت در مورد 353 موافقم. این مدل یکی از کاملترین و بهترین گیرنده های بازار هست . ضمن اینکه آپدیت گیرنده های xvision خوب و سریع ارائه میشه .نقل قول:
در مورد DTS و AC3 هم میونی اونارو convert کنی و استفاده کنی .
کانورت صدای یه فیلم چند دقیقه طول می کشه؟؟ با چه نرم افزاری سریع تر انجام می شه؟؟نقل قول:
آقا هر چی می خواید بخرید دلار شد 2500 :44:
در روز دیگه مجبور می شید رادیو لامپی پدر بزرگ و تلویزیون CRT مال 20 سال پیشتون رو استفاده کنید. واقعاً باید برای این مملکت گریه کرد.
دوستان اگر كسي خواست آمپ و سابش رو ارتقاء بده من دست دومش رو خريدارم
با تشکر از آقای رایان
منظور10300000r =rx471 یا 6800000r=rx371 با چه باندی nsf150 یا ns50 ( با مبلغ ( 6000000 ریال ) چون دارم تلفنی خرید میکنم و به صداشون گوش ندادم می خواستم بیشتر و کاملتر راهنمایی کنید همانطور که گفتم بیشتر کیفیت بخش صدا و تفکیک برام اهمیت داره تا بلندی صدا قیمت دو ست به ترتیب با باند یکی 16000000 ریال و 12800000 ریال می باشد که الیته پلیر و ساب و سایر باند هارو هم باید تهیه کنم
من هم فیلم DTS زیاد دارم.نقل قول:
یک بار خواستم امتحان کنم و فقط صدا را کانورت کنم و به این ترتیب عمل کردم.
اول از همه با استفاده از MKVToolnix فایل صدا را از فیلم استخراج کردم.
بعدش با برنامه freemake audio converter فایل صدا را از DTS به AAC تبدیل کردم.
بعد دوباره با MKV Toolnix فایل صدای جدید را با فیلم mux کردم.
ولی دیگه فیلم اصلا اجرا نشد ( در Xvision 333) قبلا پخش میشد ولی صدا نداشت ولی الان کلا میگفت فایل پشتیبانی نمیشود.
یک بار دیگر کل فیلم را با freemake video converter تبدیل کردم و صدا را روی aac گذاشتم.
بعد از تبدیل فیلم، فیلم پخش شد ولی کیفیت تصویرش هم افت کرده بود.
باز صدای این فیلم جدیده را استخراج کردم و روی تصویر فیلم اصلی گذاشتم و با هم mux کردم، ولی باز هم کلا اجرا نشد.
در تنظیمات برنامه تیک قسمت مشخص شده را فعال کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر جواب نداد از ورژن 3x برنامه استفاده کنید ولی من تست گرفتن این مورد میکس فایلهای mkv رو با آخرین ورژن برنامه مشکلی نداشت و پخش کرد
بستگی به سرعت سی پی یو سیستم داره برای با یک سی پی یو 2 هسته ایی معمولی تبدیل کردن صدای یک فیلم 100 دقیقه ایی به aac حدود 10 - 14 دقیقه بیشتر طول نمیکشهنقل قول:
--------------
یک نکته رو هم به کسانی که قصد خرید این مدل را (353) دارند بگم که جنسی که تحویل گرفتم را به خاطر پلمپ بودنش زیاد موقع خرید دقت نکردم ولی موقعی که باز کردم پنل جلو و قاب بالایی دستگاه خش های زیادی داشت و مشخص هست که قاب دستگاه نو نیست . به نظر خودم از قاب دستگاه های مرجوعی و غیر قابل تعمیر در برخی از نمونه های آکبندشون استفاده شده
تنها تذکر هست برای کسانی که این مدل را میخوان تهیه کنن حتی اگر از نمایندگی خرید میکنید و جعبه پلمپ هست حتما باز کنید و به نو بودن قاب دستگاه را هم دقت کنید
خواهش می کنم.نقل قول:
اول از همه پیشنهاد می کنم چشم بسته خرید نکنید.هر جوری هست برید و صداش رو بشنوید تا خدای نکرده یوقت پشیمون نشی.
471 شده یک میلیون؟؟؟؟؟؟
من صدای ns50 رو نشنیدم ولی nsf150 رو شنیدم.تو مشخصاتشون که ns50 بهتر به نظر می رسه و قدرت بیشتری هم داره البته مقایسه رو کاغذ کار درستی نیست و باید بعد از شنیدن صدا نظر داد.
راستی شما که اینطوری باید خیلی هزینه کنید.شما یه تخمین کلی از قیمت بزن.ست کامل بندگوها به همراه ساب و آمپ 471.ببین کلا چقدر میشه.سقف بودجه ای رو که می خوای هزینه کنی بگو شاید انتخاب های بهتری هم بود.
مرسی از توحه شما
من قبمت ساب رو نپرسیدم ولی راست میگید دارم بد جوری وسوسه میشم و قیمتو ارتقاء میدم
راستش من از بودجه 0.9 شروع کردم دارم همینجوری میرم بالا ولی من می خوام شرایطی رو که گفتم داشته باشه ار 1.2 بیشتر نشه .می تونم باند یاماها رو با آمپ پایونیر 521 یا 821 برارم ؟ نمی دونم چرا نمیشه باند ارزون با حجم کوچکتر پیدا کرد ؟گاهی میگم همین 414 یا 717 رو بگیرم خلاص لطفا با تجربه خودتون و شرایط من پیشنهاد بدین مرسی
سلام رایان جان ممنون میشم نظرتون رو در مورد این آمپ بدون خیلی فوریه
Marantz SR5002
از همه لحاظ ارزش خرید داره؟