چاکر همه استادان زبان انگلیسی
Printable View
چاکر همه استادان زبان انگلیسی
سلام
از کدوم سایتها میتونم تست های جامعی در مورد گرامر انگلیسی پیدا کنم که طبقه بندی شده باشه و زیاد هم سخت نباشه.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
......................................
...an earthquake measuring five-point-five on the Richter scale..., The higher up the social scale they are, the more the men have to lose.نقل قول:
http://dictionnaire.reverso.net/anglais-cobuild/1%20to%205%20scale
بچه ها افت کردن به زبان انگلیسی چی میشه ؟ مثلاً فرض کنید میخوایم بگیم این بازیکن با بالا رفتن سنش افت محسوسی داشته .
سلامنقل قول:
البته معادلهای مختلفی میشه بکار برد. ولی اگر طرف ورزشکار یا هنرپیشه بوده و دیگه درخشش سابق را نداره میشه fade را بکار برد.
- The old stereotypes are beginning to fade away.
- به معنی کم فروغ شدن و کم توانتر شدن.
برای بازیکن یا ورزشکار و تیم واژهی slump رو داریم...نقل قول:
The Free Dictionary ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
To perform poorly or inadequately: The team has been slumping for a month
An extended period of poor performance, especially in a sport or competitive activity: a slump in a batting average
Merriam-Webster ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
a period of poor or losing play by a team or individual: They've been in a slump ever since they traded their best player
سلام دوستان
من یادگیری انگلیسی رو تازه شروع کردم ، دنبال دوستانی هستم که انگلیسی رو خوب بلد باشند و بتونن کمکم کنن
خوشحال میشم باهاتون آشنا بشم.
اگه از دوستان کسی حوصله جواب دادن به اشکالات درسی منو داشته باشه خوشحال میشم با این آیدی زیارتتون کنم.
پایدار باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :11::11::11::11::11:
خوب اینجا بنویسنقل قول:
هم دوستان پاسخ شما رو میدن
هم دیگرانی که میخونن هم یاد میگیرن(اساتید دوره میکنن :31: )
فرمایش شما متین، ولی قبلا من و سایر دوستان تو یاهو کنفرانس می زدیم و هم رفع اشکال بود و هم این که اساتید بیشتر گرامر یاد می دادند و در کل عالی بود..متاسفانه اساتید گروه ما به دلیل مشغله کاری زیاد دیگه نمی تونن ما رو همراهی کنند برا همین دنبال استاد می گردیم :31:
سلام
این متن رو چطوری ترجمه میکنین؟ از نظر دستوری هم تایید شده که درسته ..!
if you were i in us , what would happen?