ممنوننقل قول:
مخابرات كه كلا تعطيله ، 2 مگ نامحدود دارم سايت گوگل و ياهو و ... رو باز نميكنه فقط الان چند تا سايت داخلي رو باز ميكنه
مجبور شدم 2 مگ محدود شاتل رو الان استفاده كنم ، اگه تو اروميه هم صبانت مثل اكانت شما كار كنه از اون ميگيرم
Printable View
ممنوننقل قول:
مخابرات كه كلا تعطيله ، 2 مگ نامحدود دارم سايت گوگل و ياهو و ... رو باز نميكنه فقط الان چند تا سايت داخلي رو باز ميكنه
مجبور شدم 2 مگ محدود شاتل رو الان استفاده كنم ، اگه تو اروميه هم صبانت مثل اكانت شما كار كنه از اون ميگيرم
:n02: 30مگ؟!!! ماشالله به این نتنقل قول:
خوشم میاد هر شرکت که میری فقط 2مگشو می گیری :n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=====================================
یعنی شانس از این بدتر؟!!! ترکیه برداشته اینترنتشو فیـلتر کرده
حالا منم کلا هرسایتی میخوام برم یا به فیـلتر ترکیه بر میخورم یا
فیـلتر ایران! هیچ سرویسی هم واسه دور زدن فیـلتر کار نمی کنه :n15:
الان کلا نمیدونم به کی فحش بدم؟ به دولت ترکیه یا به کارگروه فیـلترینگ!!! :n29::n02:
مخابرات كه بيشتر از 2 مگ نداره:n02:نقل قول:
شاتل هم 8 مگش رو تست كردم واسه سايتهاي خارجي با 2 مگ فرقي نداشت فقط سايتهاي داخلي دانلودشون حدود 800-900 بود واسه همين 2 مگش رو گرفتم:n02:
از هاي وب هم 1 مگ محدود گرفتم امروز ، فكر ميكنم برست خطو رو 3مگ ببندن ، وصل بشه از اون هم تست ميذارم
هرچی isp تو این شهر سرویس میده از همه شون 2مگ خریدی دیگه؟!!!:n02:نقل قول:
راستی تو که 8مگ شاتل داشتی کافی بود یه وی پی ان ایرانی با سرور شاتل بخری و از سایتهای خارجی هم با 1مگ دانلود کنی!!!
يكيش رو تست كردم فرقي نكرد (فكر كنم آي دانلود بود).نقل قول:
نه هنوز از صبانت و مكس نت سرويسي نگرفتم:n02:
نگرفتی نگیر !!!نقل قول:
مکس سرویس های نامحدود رو بدجوری سرعتشو کم کرد :n24:
دوستان هنوز که هنوزه مخابرات درست نشده !
یه پیشنهاد بدین برای درست شدن وضع . خط بنده فیبر نوری هست و غیر از مخابرات از جایی دیگر نمیشه adsl بگیرم
چی کار کنم؟
ميتوني وايمكس مبين نت بگيري و يا از سيم كارت رايتل استفاده كني كه هر دوتاش هم هزينه هاشون زيادهنقل قول:
مبین نت یا رایتل گرون در میان .
ملت خوابن یکی نیست بیاد جمع بشیم شکایت کنیم از مخابرات ! خط بنده رو آنا اینترنت بود مخابرات بدون اجازه و بدون رعایت حق مشترکش خط بنده رو تخلیه زده بود . این یعنی زیر پا گذاشتن حق مشترک یعنی بی احترامی یعنی ناشمرده دانستن قوانین ......
از دوستان کسی میدونه سرعت اینترنت نامحدود 1 مگ مخابرات اورمیه در چه وضعیه ؟ اشتراک 1 به 8 ؟ سرعت دانلود در شبانه روز بطور متوسط روی چند هست؟ ارزش داره 40 تومن بهش پرداخت بشه ؟!