سرعت اپلودت فوق العادع زیادهنقل قول:
ولی سرعت دانلودت کمه
Printable View
سرعت اپلودت فوق العادع زیادهنقل قول:
ولی سرعت دانلودت کمه
بچه ها یه مردونگی کنین . الان اگه تمیدید نمی کنین هم این شماره ماکسه بخش فروش زنگ بزنین سرعت دانلود discovery , vip رو بپرسین . من الان زنگ زدم نمی تونم زنگ بزنم . منتظرم :
04113368500
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------
دادا وایرلس هست . ما بمیریم هم این سرعت آپلود رو نمی بینیم .نقل قول:
یه لحظه به ساعت ارسال پستت نگاه کن 6:55 بعد شما چجوری تا 8 دانلود کردین؟!نقل قول:
نه مرکز مارو ساپورت نمیکنه واسه یکی دیگه میخواییم بگیریمنقل قول:
بچه ها یه تلفن زدن اینقدر طول میکشه ؟ الان 3 نفر آنلاینن . لطفا بپرسین .ممنون
داداش من زنگ زدم میگه مشغول میباشد!نقل قول:
ممنونم ولی وقتی میگه مشغوله بعدش میگه یا یه دکمه رو بزنین در اولین فرصت با شما تماس گرفته بشه و یا همین الان باز هم بفرسته رو خط . داداش میشه بازم زنگ بزنی . منم ببینم با اکانت پسر خالم میتونم وصل شم .نقل قول:
---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------
نتونستم با اکانت پسر خالم وصل شم . ارور 910 داد . فکر کنم مک آی پی رو هم موقع وصل چک می کنن .
خوب شاتل رو نوشته که برنده شده اید
دفتر فروشش این آدرسه؟
خيابان امام خمينی – ايستگاه تپلی باغ – روبروی کوچه شهيد غلامی – پلاک 769
????????????????????
نقل قول:
این کدوم شرکته؟
نه وایرلس شرکت ارتباط داده های مهاباد هست! تو تبریز نیست! :31:نقل قول:
این عکس رو از آپلود داشته باش! 176 کیلوبایت! :27:نقل قول:
سرعت اپلودت فوق العادع زیاده
ولی سرعت دانلودت کمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلودمو سپید تست کم میزنه آخرش! یعنی توی اواسط تست تا 250 میره ولی میرسه به آخرش تا 150 کم میکنه!
آپلودمو اونجا 107 زده من دارم با 176 کیلو آپلود میکنم! خودت حساب کن دانلود رو 150 زده با چند دانلود میکنم! :21: تا 250 میره سرعتم!
.......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز من هم دیروز و هم امروز باهاشون حرف زدم.
گفتن سرعت 128 رو تا 60 کیلو بستیم
256 رو تا 60 کیلو بازم
512 رو تا 100 کیلو
1 مگ رو تا 200 کیلو اگر در بهترین شرایط باشه!!!!!!!
برای سرویس دیسکاوری هم نپرسیدم راستش چون توی غربی نمیدن این سرویس رو ولی قطعا تا 200 خواهد رفت مطمئن باش.
یعنی ماهی 23 تومن 200 کیلو . اگه 1 مگ رو 200 ببندن دیسکاوری رو حداقل باید یه 250 ببندن . بابا ترو خدا یکی زنگ بزنه vip , discovery رو بپرسه . بخش فروش تا ساعت 3 هستن . من الان منتظرم . احتمالا ظهر برم نمایندگی ولی مثلما اونا سرعتو نمی دونن .
---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
داداش اکو 128 رو برا جایطه میدن که سرعتش از 65 بالاتر نمیره . بگو هزینه ی رانژه نمیدم در عوض 2 مگ ببند . سه ماهه 54 تومن .نقل قول: