من می خواهم برای سمندم یه جفت باند خوب بگیرم چی پیشنهاد می کنید تا140هزار تومان +یه مدل هم از مارشال بدید؟
درضمن من می خواهم بعد عید تا1.5ملیون سیستم را افزایش بدم پس باند خوب پیشناد کنید
من می خواهم برای سمندم یه جفت باند خوب بگیرم چی پیشنهاد می کنید تا140هزار تومان +یه مدل هم از مارشال بدید؟
درضمن من می خواهم بعد عید تا1.5ملیون سیستم را افزایش بدم پس باند خوب پیشناد کنید
دوستان من ساب 3013 کنوود رو خریدم 78 هزار تومن ، گرون خریدم ؟
طرف بهم قویا پیشنهاد کرد با 8105 ببندم
نقل قول:
آمپ 2 کانال کنوود هست مدل KAC-1502S
قیمتش هم ارزون و کیفیت مناسبی هم داره.
با توجه به افزايش قيمت ها چيزي گيرت نمياد تو اين رنج . اگه كواكسيال بخواي من jbl p963 پيشنهاد ميدم به شرط اصل بودن كه قيمتش الان بالا كشيدهنقل قول:
خوب خريدي پيام جان با 8105 توپ ميشهنقل قول:
میخواستم واسه 405 به خاطر کم بودن بوجه به قول بچه ها تیکه تیکه سیستم جمع کنم د ر حد معمولی.هدیونیت رو 7016 انتخاب کردم شانس ما قیمتش رفته بالا.میمونه باند و آمپ و آخرش هم اگه شد کامپ.اساتید به خصوص حمید جان چی پیشنهاد میدین.بودجه500 که نصفش میره واسه یونیت با بقیش چی بگیرم.سوال فرق 7016 با 8016 فقط بلوتوث نداشتن یا چیز دیگه ای هم هست؟
ممنون امیر جون
راستی روی خود جعبه ساب ، باکس پیشنهادی سیلد و پورتد رو مشخصات ساختش رو نوشته ، به نظرت از این بهتر هم میشه باکس طراحی کرد یا همینی که خودشون پیشنهاد دادن عالیه ؟
سلا خدمت دوستان عزيز
يه سوال : چرا وقتي ولووم رو زياد ميكنم صفحه ي هديونيتم برقش قطع و وصل ميشه؟
براي رفع اين مشكل بايد چيكار كنم
هديونيت: مارشال ME-3672
به نظر شما به خود هديونيت هم ربطي داره يانه؟
چون اين صفحه لمسيه
يه آمپ دوكانال ارزون قيمت هم معرفي كنيد، چون باندام ضعيفن 60 وات آر ام اس هستن
ممنون
سلامنقل قول:
خب به سلامتی و میمنت.
پخشت خوبه.
بعد از پخش بیشترین هزینه رو روی آمپلیفایر کن.بعد از اون اسپیکرها.اکسسوری خوب که دیگه نیاز به گفتن نداره و بارها تکرار کردم.
اگر فقط LCD خاموش میشه،مشکل از صفحه هست ولی اگر کلا برقش قطع میشه تو مسیر سیم کشی یه جائی قطعی داره.نقل قول:
یعنی با 140تومان چیزی نمی شه خرید پس صبر کنم بعد عید بخرم آیا قیمت ها کم می شه یا نه؟
آره كلا قطع ميشه ولي فقط تو ولووم بالانقل قول:
اگر فقط LCD خاموش میشه،مشکل از صفحه هست ولی اگر کلا برقش قطع میشه تو مسیر سیم کشی یه جائی قطعی داره.
بعضي موقع ها هم كه ماشين خاموشه و ولووم رو زياد ميكنم كلا هديونيت خاموش ميشه و دوباره روشن ميشه كه اگه صدا رو كم نكنم باز دوباره خاموش و روشن ميشه
يه آمپ دوكانال ارزون قيمت هم معرفي كنيد، چون باندام ضعيفن 60 وات آر ام اس هستن
خيلي خيلي ممنون