واقعا راست میگی خودمم واسه داداشم که فن اوا داره زنگ زدم قبلا این مشکل و داشته . به نظرم هم از نظر پشتیبانی و هم سرعت اصلا خوب نیست فن اوا ، میتونید در این دو مورد در سایت 195 شکایت کنیدنقل قول:
Printable View
واقعا راست میگی خودمم واسه داداشم که فن اوا داره زنگ زدم قبلا این مشکل و داشته . به نظرم هم از نظر پشتیبانی و هم سرعت اصلا خوب نیست فن اوا ، میتونید در این دو مورد در سایت 195 شکایت کنیدنقل قول:
ببخشید شماچند ساله از فن آوا سرویس نگرفتین که میگید نامحدود نداره؟:n23:نقل قول:
بله برای کسانی که تند تند پول ترافیک میدن و سرعت بالا و پینگ پایین میخوان و پول براشون مهم نیست و پولدارن شرکت های دیگه خوبن اما فعلا فن آوا به نظر من اگه بخوای نسبت به قیمت و ترافیک نگاه کنی و همینطور شبانه بهتره
این لیست تعرفش تو سایتش نامحدود دیدی مارم خبر کن:n20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا 100 بار تو این تاپیک و جاهای دیگه گفته شد که این حداقل حجم ها واقعیت نداره و الکیه...نقل قول:
پس اینا چی هستن؟!:n24:نقل قول:
یعنی ب گفته شما فرضا سرعت 512 با تعرفه 38 تومن با 87 تومنی هیچ تفاوتی ندارهنقل قول:
و اختلاف قیمت الکی هست؟:n13:
چقدر جالب
اصلا ولش کن آره فن آوا کلا نامحدود نداره الان همه میان نامحدود میگیرن کلا سرویس های نامحدودشو برمیداره:n34:
نقل قول:تعرفه گرونترش رو برای خنده نگذاشته توی سایت هم نوشته 1 به 10 تقسیم میشهنقل قول:
شما و اون دوستتون هم مثل اینکه
مرغتون یک پا داره
نه؟!:n02:
فعلا از بعد عید همه شرکت ها مشکل پینگ و پکت لاست و تایم اوت دارن کم بیش و مشکل از زیر ساخت هست
من غیر از نامحدود فن آوا روی خط دیگه از آسیاتک سرویس محدود دارم و اونم برخی اوقات مشکل شدید پینگ داره ....
در ضمن سرویس های نامحدود فن آوا محدودیت حجمی اصلا ندارند و به دو نوع برنزی و طلایی تقسیم میشن
مثلا 512BU نوع برنزی و سرعت همیشه روی 64 هست و 1 به 8 هست در واقع
و 512GU نوع طلایی هست و سرعت همیشه روی 128 هست همیشه و 1 به 4 هست
و به هیچ عنوان هیچ محدودیتی در حجم ندارند ...