کدوم طرح رو شما میگی 30 نومن؟؟؟من محدود 256 دارم واسه سه ماه با تمام هزینه هاش میدم 37100 تومن!!!نقل قول:
Printable View
کدوم طرح رو شما میگی 30 نومن؟؟؟من محدود 256 دارم واسه سه ماه با تمام هزینه هاش میدم 37100 تومن!!!نقل قول:
محدود 128 ماهی 2گیگ 9100.که سه ماهش 30 تومننقل قول:
31482 تومن آره 128 هست.اگه دوست داری بگبر؟؟نقل قول:
مودم چقدر تو snr تاثیر داره؟
شرمنده جاش اینجا نبود
تقریبا 5 تا 10 درصد میتونه تاثیر داشته باشه ولی تو قطع نشدن لینک مثلا با SNR های 3 یا 4 با اپدیت فریمور تو بعضی مودم ها امکان پذیر هست.نقل قول:
اقا دیشب دانلود شبانه از 4 قطع بود واسه کسی؟
یا باز من 4 روز شب دانلود کردم باز واسم بازی در میارن
عوض کردن گیت وی تاثیری داره ؟ دوستانی که تک کانکشنشون بالا هست گیت ویتون چنده ؟
تعرفه جدید خریدم. 128 نامحدود !
خوبه ... . سرعت 300 میرسه. واسه ما خوبه :)
من سرعتم خوبهنقل قول:
188.245.32.1
نه مشکلی نبودنقل قول:
سلام خدمت همه دوستان
جدیدا پارس انلاین تا 9مگ سرویساشو باز کرده سوال اینه که اینجوری چه فرقی بین سرویسهای محدود 512 و امگ هست از لحاظ کیفیت چون
هردوشون تا 9 مگ ظاهرا باز هستن؟ به طور متوسط سرعت دانلود روزانه 512 و امگ چه قدر؟
ایا این باز گزاشتن تا 9 مگ باعث افزایش سرعت دانلود شبانه رایگان تا ثیری داشته ؟به طور معمول در بهترین حالت چند k دانلود میده ؟و کدوم
سرویس پارس انلاین دانلود شبانه بهتری داره؟
کیفیت این سرویسای 128 نامحدودش چه جوریه ؟چند k معمولا قدرت دانلود داره؟
من کرجم مرکز مخابرات شهید فهمیده.
ممنون
دوستِ من سرعت شبانشون فرق میکنهنقل قول:
تو روز هر دوشون باید حدود ۱ مگ رو بدن(سرعت دانلود با IDM)
والا راستش رو بخوای دوستان زیاد از نامحدود و این موضوع مصرف منصفانه راضی نیستن.
منم دیشب یکی از شبای خوبم بود و حدود ۸ گیگ دانلود داشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست خوبم شما کدوم سرویسشو گرفتین و دانلود شبانتون بین چه رنجی در نوسان(کف و سقف سرعت دانلود شبانه) ؟نقل قول:
من ۲مگ محدود دارم دوستِ مننقل قول:
والا بیشترین مقدار که همین ۸-۹ گیگ هستش کمترین هم ۶ گیگ
ايول باو ٨ گيگ دانلود ؟
من اصلا تو فاز دانلود شبانه نيستم
الان SMS داد كه سرويس شما ٤ شنبه ٩ تا ١٢ قطع ميشه. تو اين ١ ماه أولين باره
دوستان یکی بگه وضعیت خط و نت من چجوریه
ببخشید کیفیت پایینه
نویز خطت خیلی زیاده !!! با کوچیکترین نوسان قطع و وصل میشهنقل قول:
سلام
من مشکل فرستادن پست تو بعضی از انجمن های گفتگو رو دارم
از وقتی آمدم پارس اینجوری شده
باید چی کار کنم؟؟
چقدر تو سرعت اینترنت تاثیر داره؟همین الآن سرعتم 600 کیلوبایته(تعرفه 512)نقل قول:
راه حل رفعش چیه؟
احتمالا پینگتون با فروم ها خیلی زیاده ، طول میکشه تا ارسال کنه!!! برای مثال پینگتون با این فروم چنده ؟نقل قول:
برای من که فوق العاده است :n12:
روی خط تون تلفن هست ؟ نویز گیر دارید ؟ چند تا تلفن روی خط هست ؟نقل قول:
بله روی خط هست.بله.1 تلفننقل قول:
نویز گیر رو درست وصل کردید ؟ به تلفن باید وصل باشه !!! اگه همه چی درست هست ، تنها راه کاهش نویز اینه که بگید دان استریم و آپ استریمتون رو کم کنن !!نقل قول:
بله اونکه خیلی وقته درسته.نقل قول:
سوال اصلیم اینه که این نویز،روی سرعت تاثیر میذاره؟اگه آره،چقدر؟
اصولا اگه روی خط فشار نیاد تاثیر نمیزاره ولی گاها وقتی که روی خط فشار میاد (با حداکثر سرعت استفاده میشه ) نویز میره بالا و DC میشه و مودم خط رو مثل همین الان شما کمتر از میزان واقعی آپ میکنه !!! (تاثیرش روی سرعت اینجوریه )نقل قول:
یه توصیه برای شما اینه که برای دانلود شبانه اگر میخواد سرعتتون به 900 بره باید از پرو.کسی های ایرانی خوب استفاده کنید تا سرعت سرور هاش خراب نشه !!!
سلام.دوستان لطفا جواب بدید.من هم یه جورایی از اعضای این پارس انلاین شدم دیگه..نظرتونو بدید یا بگید اصلا این تجربه داشتید.. شنبه هفته پیش رفتم پارس ثبت نام کردم و همون روز رفتم شاتل در خواست تخلیه دادم.شاتل فرداش یعنی یکشنبه کاراشون انجام داد و چهارشنبه صبح هفته پیش شاتل گفت تخلیه کردیم و پارس انلاین بهتون پورت داده. زنگ زدم بخش فروش پرس انلاین اونا هم تایید کردند و گفتند سه چهار روز دیگه اماده میشه.گفتند مودم ببرم برای تنظیم.همون روز مودمو بردم بخش فنی برم یه یوزر ساخت و باز شنبه این هفته بهشون زنگ زدم گفتن دو روز دیگه. چون مخابرات پنجشنبه و جمعه ها کار انجام نمیده. امروز زنگ زدم میگن خطتتون امادس.نصاب میاد درست میکنه گفتم مودم تنظیم کردن .گفت استفاده کنید ولی نت وصل نبود.میگه حتما یه ایرادی هست.صبر کنید نصاب بیاد. همون موقع زنگ زدم بخش فنی گفت اصلا من نمیبینمم مودموت روشن هست یا نه. ( چرغ ا دی اس ال) گفت برم توی همین 192.168.1.1 ..downstream بهش گفتم (روی 2 مگ بود) گفت اصلا این مال نیست.تخلیه نشده بعد زنگ زدم بخش فروش حلا میگه اینطور نیست بعدش حرفشو عوض میکنه میگنه ممکنه مخابرات تخلیه نکرده.ما با مخابرات صحبت میکنیم.بعد امروز عصر میبینم خطمون قطع شده و چراغ ا دی اس ال مودمم خاموش شده.نصاب زنگ زده میگه هر وقت تلفنت وصل شد من میام.. ببخشید که یه داستاانی نوشتم...لطفا نظرتونو بدید ..لطفااااااااااا. من 2 هفتس نت ندارم............. این قطعی تلفن ربطی به این موضوعی که گفتم نداره؟؟؟؟ حلا باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
مبارکهنقل قول:
اما ۱۰ گیگ حجمت تموم شه سرعت داغون میشه
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
ممنون ولی شبا سرعتم 950 هست!!!یه 3 ماهی هست اینجوریهنقل قول:
حرف نداره
شما داستانت خیلی کمدی شد ساکن کدوم شهری که اینطوری بخش فروشش گیج میزنه؟نقل قول:
نه خیر این وسط یه نفر داره کم کاری میکنه یا شاتل یا پارس و یا مخابرات....
1-شما لطف کن برو تو پنل شاتل و ببین که اکانتت و یوزر و پسوردی که قبلا داشتی کارمیکنه؟
2-برو به این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببین از داخل پنل پارس یوزر و پسوردت کار میکنه و خطتت فعال شده به روزهای استفاده شده دقت کن ببین چیزی کم کرده یانه؟
3-با مخابرات( 117 )که تماس گرفتی بابت قطعی تلفن دلیلش رو چی گفتن بهت؟
حضوری رفتی شرکت پارس ثبت نام کردی یا نه تلفنی؟بعد این همه دردسر از نزدیک رفتی با شرکت پارس آنلاین حرف بزنی؟
این حرفم درست نیست اما اگه منو اینطوری بازی میدادن بدجوری از خجالتشون در میومدم:n24::n25:
اهواز.واقعا این بخش فروشش مشکل داره....نقل قول:
1.میتونم وارد پنل شاتل بشم!!!
2.این لینک هم رفتم مشخصات متغاضی زده .چیزی هم استفاده نشده..
3.با این شماره هم تماس گرفتم ولی اینطور نیست که دلیل بگه ...میگه شماره ثبت کنید تا بررسی بشه..
4.هم حضوری رفتم شاتل برای تخلیه و برای ثبت نام پارس انلاین هم حضوری رفتم.چون چهارشنبه خطم تخلیه شد(هفته پیش) رفتم تنظیم مودم گفتن 4 روز دیگه..باز شنبه هم زنگ زدم که گفتن دو روز دیگه.و امروز که اینطور شد.ولی به احتمال زیاد فردا میرم.
اگه میتونستم منم حالشونو میگرفتم :n25::n24::n25:
بچه ها من چجوری وضعیت نویز خطم و اینکه خطم تا چند مگ میکشه رو بفهمم ؟
عجب پس احتمالش هست که این مشکل بین پارس آنلاین و مخابرات باشه؟اگه تلفنت الان قطع هست زنگ بزن 117 و شماره ات رو ثبت کن تا فردا پیگیر بشن ببینن مشکل کجاست.نقل قول:
ضمنا گفتی که از شرکت شاتل گفتن که مخابرات برای شما پورت برای پارس آنلاین داده؟
یه عکس از status مودمت بذار اینجا.نقل قول:
به نظرم احتمال زیاد مشکل همینی که گفتید هست.بین مخابرات و پارس انلاین.چون من شنبه هفته قبل درخواست تخلیه دادم سه شنبه زنگ زدم شاتل که تخلیه شده یا نه.گفتن تا امروز (یعنی سه شنبه ای که زنگ زدم) تخلیه میشه.دیدم تخلیه نشد.فرداش چهارشنبه زنگ زدم ..گفتن مشکلی نداره من الان با مخابرات صحبت میکنم یه ساعت دیگه زنگ بزنید.بعد زنگی که زدم دیدم دیگه به اینترنت اتصال ندارم..(اون عکس کره زمین روی مودم قرمز شد)نقل قول:
یه ساعت بعد زنگ زدم شاتل گفتن مشکلی نداره پارس انلاین بهتون پورت داده.به بخش فروش پارس انلاین زنگ زدم گفتن بله تازه تخلیه شد چند روز طول میکشه و....
به اون شماره امروز عصر زنگ زدم...فک کنم این هفته هم باز بدون نت باشم!!:n28::n15:
اهواز اصولا ISP ها و مخابراتش گیج میزنه.شما یه کاری بکن قبل رفتنت الان برو به این صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ببین کدوم راه برات راحت تره یا تماس بگیر یا پیغام بذار.... من تماس گرفتن و گذاشتن پیام رو امتحان کردم زودتر جواب میده:n06:نقل قول:
این هم مشهدی فلوچارتشون:
معلوم نیست چه مرگش شده امروز رکورد پینگ شکسته شد !!!
من که هیچ موردی ندارم !!! پینگ خارجم بین 120-200 هستنقل قول:
نقل قول:
آره منم فعلا مشکلی با پینگ سرور خارجی ندارم...نقل قول:
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=156ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=154ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=155ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=162ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=179ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=164ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=170ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=157ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=158ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=169ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=180ms TTL=44
بی زحمت مودمت رو یه بار روشن و خاموش کن.
نویز خطتت چنده؟
در حال دانلود نیستی؟نقل قول: