دقیقا! و این جریان مشکوکه ربطی که کندی و اینا هم ندارهنقل قول:
این 1گیگ هدیه IG رو چطوری بگیرم؟ اطلاعات کاربری رو درست کردم follow هم کردمشون ولی خبری نشد اصلا این پین رو چطوی میدن؟
Printable View
دقیقا! و این جریان مشکوکه ربطی که کندی و اینا هم ندارهنقل قول:
این 1گیگ هدیه IG رو چطوری بگیرم؟ اطلاعات کاربری رو درست کردم follow هم کردمشون ولی خبری نشد اصلا این پین رو چطوی میدن؟
سرور خارجی 500 کیلو بایتنقل قول:
سرور داخلی هم یا نامحدوده یا همون 500 کیلو
اگر در تایم رایگان سرعت سرور داخلیتون نامحدوده میتونید از روش زیر استفاده کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تست کردم مشکلی ندارن وصل میشننقل قول:
خیلی وضع خرابه !!
فقط سایت های که سرور داخلی دارن زود باز میشن ! بقیه سایت ها یا باز نمیشن یا خیلی دیر !
یادش بخیر دو سال پیش یا نت کلا قطع بود یا وصل بود همه سایت ها یه جور باز میشدن !
دوستان ما دو تا خط تلفن داریم خونه
روی یکی از خطوط چند وقتی هست که اینترنت مخابرات دارم، روی خط دیگری میخوام سرویس آسیاتک بگیرم.
الان حدود 3 ماهه که ثبت نام کردم و خبری نیست و میگن که پورت خالی بشه برامون رانژه میکنن. در سایت 1544 در قسمت کاربر نوشته که "بوخت رانژه کشی تکراری است" یعنی چی؟
یعنی چون روی دو تا خط مختلف به یک آدرس میخوام اینترنت بگیرم، بهم نمیدن؟!
منزل سمت سعادت آباد هست. (مرکز سلمان فارسی)
آقا نت من کلا چراغ adsl هم روشن نمیشه فقط هر چند وقت یکبار چندتا چشمک میزنه دوباره خاموش میشه مشکل از کجاست؟؟ تا چند ساعت پیش مشکلی نداشتم:n03:
اول نگاه به استاتوس مودم و نویز کنید یعنی همون snrنقل قول:
اگر طبیعی بود مشکل از خودشونه
هیچی نیست حتی DNS Server هم نمیگیره همشون خالیننقل قول:
پس مشکل از خودشونهنقل قول:
منم پارس آنلاین دارم هر از گاهی اینطوری میشه البته خیلی طول نمیکشه در حد چند دقیقه است
به پشتیبانشون بگید حالا یا مشکل از مرکز مخابراتیتون هست یا مشکل از خود آسیاتکه
این روزا وضعیت اینترنت آسیاتک چطوره ؟ من های وب دارم میخوام درخواست جمع آوری بدم آسیاتک بگیرم ، اگر آسیاتک هم قطعیش زیاد شده الکی وقتم رو تلف نکنم:n27:
وضعيت اين روزا اسف باره! سرعت كه آشغاله ديگه نميدونم اين قطعي هارو كجاي دلم بذارم
هميت روزاس كه جمع كنم برم مخابرات
احساس میکنم از زیره صفرم زیره صفرتره
شهاب گرفتم واسه خطه دیگم اصن افتضاحه سرعت با موبایل 200 300 کیلوبایته یا 120 کیلو تر زده
قطعی هم که هیچی افتضاح :n35:
پارسال اینجوری نبود خدایی نمیدونم چی شده:n35:
راه اندازی بیش از چند صد شهر کوچیک توسط اسیاتک و استفاده از همان مقدار پهنای باند مشکل این روزهای پرترافیکه اسیاتکه. قبلا کاربر کمتر داشت تخصیص پهنای باند به مراکز مختلف کمتر بود مشکلات و کمبود پهنای باندم کمتر بود الان کابراش زیاد شدن پهنای باندش همون مقدار قبلی.نقل قول:
سرعتش تا وقتی خوبه که شما سایت داخلی باز کنی یا از سرور داخلی دانلود کنی ! در اون صورت عالیه !نقل قول:
ولی همین که شما تو گوگل دنبال یه موضوع باشی و بخوای چند تا سایت خارجی رو باز کنی متوجه عمق فاجعه میشی !
بعید میدونم این مشکل به خاطر پهنای باند باشه همش ! چون در مواقعی که جدیدا زیاد هم شده هیچ سایت خارجی باز نمیشه ! ولی بعد چند ثانیه درست میشه ! به نظر من این اختلال هست ، چون اگه مشکل پهنای باند بود باید با سرعت کم اون سایت خارجی باز میشد نه اینکه کلا قطع بشه !نقل قول:
راه اندازی بیش از چند صد شهر کوچیک توسط اسیاتک و استفاده از همان مقدار پهنای باند مشکل این روزهای پرترافیکه اسیاتکه. قبلا کاربر کمتر داشت تخصیص پهنای باند به مراکز مختلف کمتر بود مشکلات و کمبود پهنای باندم کمتر بود الان کابراش زیاد شدن پهنای باندش همون مقدار قبلی.
دوستان از نطرات سازنده ای که دادید ممنونم
منم های وب دارم و اونم دقیقا همین مشکلات رو داره فک میکردم مشکل از های وبه (کمبود پهنای باند، زیاد شدن تعداد مشترکین و ..)و میخواستم درخواست تخلیه بدم الان که فهمیدم آسیاتک هم همین طوری شده نظرم عوض شد
در ادامه ی صحبت های دوستان
من از مخابرات ناراضی بودم اومدم اسیاتک
فرت و فرت حجم میخوره، چند دقیقه یه بار یهو هیچی وانمیشه، همش هم رفرش بدست، الان میگم صد رحمت به اون:n14:
10 سال نت داشتنم، انقد زنگ نزده بودم به پشتیبانی که تو این یه ماه زدم
معمولا قبل از خريد تحقيق ميكنن برادر مننقل قول:
از همين تعداد صفحات تاپيك ميشه فهميد چه شركتي خوبه چه شركتي بد
شاتل تعداد صفحه ٣٠٠ آسيا ماشالله نزديك ٣٠٠٠
صبا هم خوبه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
دوستان برای تماس با پشتیبانی از طریق موبایل باید چه شماره ای رو بگیریم؟
021-82144000
کسی نیست راهنمایی کنه؟!نقل قول:
شبانه اش واسه من اکثر اوقات ۴۰۰ کیلوبایت میده (۱۰ مگ)نقل قول:
واسه وبگردی روزانه نیاز به قندشکن داری چون اکثر اوقات پروخسی سرور خودشان قات میزده و صفحه ها رو باز نمی کنه و ....
تنها فایده آسیاتک فعلا همین شبانه رایگانه
با سلام دوستان کمک فوری .من از اسیاتک 4 مگ نقره ای دارم سرعت دانلودش 240 هست مگه نباید بالای 300 باشه منتظر پاسختون هستم
سلام محمد جان ببینید آسیاتک یه مدته که اومده رو سرور هاش درخواست ها رو محدود کرده به چه معنی یعنی مثلا شما درخواست میکنید که فلان سایت خارجی براتون باز بشه بعد درخواست میره به سرور اسیاتک که از پهنای باند بین المللی برای شما درخواستتون رو اجرا کنه سرور با توجه به کمبود پهنای باندی که در شبکه میبینه برای شما باز نمیکنه یعنی اینجوری تعریف شده که درخواست ها محدود باشه قدیم ها اینجوری بود که الان مخابرات هم هنوز سیستم قدیمه که تعداد کاربران که اضافه میشد تقسیم میشد روی همه کاربرا و فقط کندی باز شدن صفحات وب رو داشتین الان تقسیم شدن هم تقسیم میشه اما روی تعداد یوزر مشخص و بعد از اون درخواست دیگه جلوش گرفته میشه حالا مزایای این سرورهایی که گذاشتن و درخواست ها رو محدود کردن اینه که برای تعدادی با سرعت عالی باز میشه مخصوصا اولویت میذارن اونایی که 10 مگ شهاب دارند و برای بقیه که سرویس های پایین تر گرفتن یا مشکلاتی از این دست یا باز نمیشه یا با تعداد درخواست زیاد و رفرش به خوبی باز میشه در حقیقت این سیاست شرکت اسیاتک هست که وقتی خوبه عالی هست و وقتی درخواست زیاد شد کلا سرویس در دسترس نیست و این روال روی سرورهاشون پیاده شده تا کیفیت ارزیابی که درقیمت گذاری هم تاثیر داره و همچنین برای رتبه بندی شرکت ها در نظر گرفته میشه با اینکار همیشه اسیاتک رو در صدر رتبه ها نشون بده در حقیقت اینها با محدودیتی که گذاشتن میتونن به مراکزی که دلشون میخواد درخواست ها رو زیاد کنن که پهنای باند بخوبی اون مناطق ارسال بشه و در دیگر مناطق کمتر ارسال بشه و همچنین اون درخواست هایی که از شهرستانهای کوچیک و یا مناطق غیر مهم ارسال میشه بیشتر جز من و شما میشیم که با همچین مشکلاتی رو برو میشیم. البته مزایای دیگر این سرورهای جدید این هست که یا یک صفحه با سرعت بالا باز میشه یا اصلا باز نمیشه و همچنین جلوگیری از افت کیفیت درصورتی که تعداد درخواست ها از اون مقدار بیشتر شد از کاربران دیگر جلوگیری میکنه که کاهش بده سرعت رو و حفظ کیفیت اما باز نشدن همزمان در یک زمان برای همهنقل قول:
حالا اگه پهنای باندشون خوب باشه اصلا کم نمیاد که بخوان با اینکارها جلوی کاهش کیفیت رو بگیرن و اگر پهنای باند خوب باشه برای همه خوبه
در حقیقت سیستمی که شما میگید برای تقسیم پهنای بند و کندی باز شدن صفحات وب در سیستم قبلی بود نه سیستم فعلی که در سرورهاشون در نظر گرفته شده.
نکته بعدی هم اینکه سرور های داخلی هم سرعت دانلودشون هم باز شدن صفحاتشون خوبه چون دیگه لازم نیست پول خرج کنن و پهنای باند بین المللی بگیرن از سرور های خودشون در وطن داره ارسال میشه به خود ما از اسیاتک به کاربران اسیاتک پس بنابراین روی داخلی هیج مشکلی نیست.
اشتباه املایی اگر داشت ببخشید خیلی سریع تایپ کردم و بازخوانی نکردم.
فکر نمی کنم زیاد به اون ربط داشته باشه. بیشتر شبیه یه اختلال تایمر دار هست. چون مثلا من 10 دقیقه هم پکتی ارسال نکنم و بعد بیام یه درخواست بدم (مثلا صفحه باز کنم) شانسیه ممکنه صفحه لود بشه ممکن هم هست که باز چند ثانیه دیتایی ارسال نشه و بعد صفحه رو باز کنه. مثل نمودار سینوسیه و بستگی داره کی request ارسال شه!نقل قول:
من زیاد حرفتون رو قبول ندارم !نقل قول:
شما میگین هر کی سرویس سرعت بالاتری داره وضعش بهتره ! اصلا این جوری نیست ! اصلا تابلو هست این مشکل یک اختلال هست ربطی هم نداره من سرویس 128 داشته باشم یا 10 مگ !
همین دیروز تو تاپیک های وب هم پرسیدم اونا هم دقیقا همین مشکل رو دارن !
یعنی به نظر شما چند ماهه های وب و اسیا تک با هم سیستم هاشون رو به روز کردن !!!؟
خود های وب و اسیا تک و اگه اشتباه نکنم شاتل همون زمانی که این مشکل پیش اومد تو صفحه های رسمی خودشون گفتن مشکل از زیرساخت هست و مربوط به قطعی لینک های بین المللی هست ! ( البته من نمیدونم این چه مشکلی هست که هنوز بعد چند ماه بر طرف نشده ! )
+
100 درصد این مشکل با قیلترینگ هوشمند در ارتباط هست نه تعداد یوزر ها و کمبود پهنای باند !
دقیقا حرف شما تایید میشهنقل قول:
من الان های وب دارم این مشکل لعنتی انقد داره اذیت میکنه میخوام تخلیه کنم از پارس آنلاین یا شاتل اینترنت بگیرم (امیدوارم اونها هم به این مرض های وب و آسیاتک مبتلا نشن!!)
این حرومزاده ها پین کد 3گیگ منو میخوان بکشن بالا 3 هفته هست هی دارم تماس میگیرم هردفعه یه چیزی میگند
میرم الان تو سایت 195 شکایت بذارم
2 گیگ منو بالا کشیدن فعلا که ندادن ببینم چی میشهنقل قول:
Sent from my LT26w using Tapatalk
به هر حال من نگاه میکنم میبینم های وب و اسیاتک هر دو با یک نوع سیستم بهره میبرند اما پارس آنلاین و شاتل و صبا ومخابرات فرق دارهنقل قول:
همچنین من خط مخابراتم دارم مخابرات کند هست برای باز شدن وب اما مشکل لود نشدن و پیغام های عجیب اسیاتک رو نداره هیچ وقت.. اما اسیاتک داره و یا باز نمیشه و یا باز میشه اما با سرعت بالاتر
همچنین من دقیقا سرویس شهاب رو که میگیرم اینستگرام و تلگرام بهم زودتر و سریعتر برام لود میشه و دانلود میشه شاید برای مراکز شما اینجوری نباشه و یا محدود نکرده باشن
و اگر اینجوری نیست جز اینکه خودشون میخوان اینجوری باشه پس مشکل چیه؟ همون صفحه ای که در اینستگرام با مخابرات براحتی لود میشه و باز میشه در اسیاتک با صدها رفرش باز میشه جز اینه که میخواد اسیاتک بخاطر حفظ کیفیت سرویس و سرعت اولویت بده وگرنه چرا مخابرات اینجوری نیست فقط کنده؟
به هر حال تجربه من بود نمیخوام بگم دقیقا حرف من درسته و من فکر میکنم اینجوری باشه چون اگه از زیر ساخت بود برای همه شرکت ها این مشکل بود نه فقط شرکت های خاصی که از سرور های خاص خودشون استفاده میکنند.
دوست عزیز همین الان تو سایت 195 شکایت کن تا پین کد منقضی نشده! نیم ساعت هم زمان نمی برهنقل قول:
من همین الان گذاشتم اگه خواستی بگو متنشو برات بفرستم. از 195 بدجور حساب می برند!
195.ict.gov.ir
من 10 مگ دارم بدون قندشکن صفحات بزرور باز میشننقل قول:
همون موقعی هم که صفحات گیر میکنن و باز نمیشن پینگ گرفتم همه آیپی ها پینگ دارن سرعت دانلود هم فوله
من برعکس نرم افزار dumeter رو سیستمم نصبه مدارکو فرستادم برای خوده اسیاتک منتظره تماسم شما اگه به نتیجه ای رسیدی خبر بدهنقل قول:
Sent from my LT26w using Tapatalk
چه ربطی به dumeter داره وقتی میگه پین کد نادرسته؟نقل قول:
فرستادن مدارک به آسیاتک = وقت کشی
ظاهرا مشکل شما چیز دیگه ای هست. مشکل من اینه که پین کد تقلبی بهم انداختند نه اینکه از ترافیکم کم شده باشه
اینطور که از تاپیک معلومه بهتره همون صبانت بمونم اسیاتک وضعش خرابه انگار :n41:
دقیقانقل قول:
اره داداش همون جا بمون - اینجا فعلا خوب نیستنقل قول:
از دوستانی که تجربه دارن لطفا راهنمایی کنن :
خط من رو 8 مگ بسته شده و مودم نشون میده تا 10 مگ هم ظرفیت داره و نویز من رو 17 و 18 بود و سایتها راحت باز میشد و هیچ مشکلی نداشتم سرعت دانلود داخل شبکه هم تا 900 میکشید و خارجی هم 500 تا . حالا یکدفعه نویز رفت رو 10 تا 11 و هی اینترنت قطع و وصل میشد و چراغ های ای دی اس ال و اینترنت مودم خاموش و بعد مدتی روشنم میشد ! با پشتیبانی تماس و مسئله رو بیان کردم ولی گفتن تا نری از سر در ورودی خونه مودم رو وصل نکنی نمیفهمیم مشکل از کجاست ! منم همین کارو انجام دادم بازم فرق نکرد نویز رو 11 بود باز زنگ زدم و گفتم الان از سر در ورودی خط تلفن وصل کردم و باز ایراد داره و پشتیبانی باز راهی پیدا نکرد و خودش هم مونده بود مجبور شد خط اینترنت رو روی 6 مگ ببنده . حالا درست شد و نویز رفت رو 19 تا 20 و قطع و وصلی از بین رفت . حالا من که نفهمیدم مشکل کار از کجا بود اگه از پهنای باندی که بسته بودن بود پس چرا تا دیروز کار میکرد و یکدفعه نویز افتاد پایین ؟ الان دوباره نمیشه رو 8 مگ ببندن ؟ والا خط من و سیم کشی من مشکل نداره هر چی هست از خودشون یا مرکز مخابراتی هست . الان اخه من مثلا پول سرویش شهاب رو دادم ولی دارم به جای 10 مگ از 6 مگ استفاده میکنم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
چرا از سمت خودشون هم میتونن snr دستکاری کنند برای من این اتفاق افتاده البته من پارس دارم
شما تو شهرتون بارون داره میاد یا نه؟اگر داره بارون میاد احتمالش هست به خاطر بارون باشه
اره دقیقا از وقتی بارون اومده اینطوری شد . سیم کشی من که درسته ماه پیش 50 هزار تومان دادم کلا عوض کردم و جدا برا مودم خودم سیم کشی کردم . کل پریز و سیم های شبکه و مودم رو هم تعویض کردم و جنس نو و خوب انداختم .نقل قول:
خب تو این 1 ماه هر وقت بارون زده اینطوری شده یا نه؟نقل قول:
میدونید snr نسبت سیگنال به نویزیه که از سمت مودم تا تجهیزات مرکزتونه
یعنی اگر مخابرات از مرکز تا خونه شما رو بدجوری کابل کشی کرده که مثلا هر وقت بارون بیاد،آب بره تو کابلا این بلا سر اینترنت میاد
فقط ببینید همیشه بارون می اومد اینطوری میشده یا فقط این بار این مشکل براتون پیش اومده؟
اینم بگم یه نویزگیر هم مخابرات براتون میبنده تو همون مرکزتون،اگر اون هم خراب بشه ممکنه این بلا سرش بیاد،یه چک کنید ببینید تلفن بوقش خش خش نداره
احسنت درست گفتید . هر موقع بارون میاد اینترنتم داغون میشه ولی نه به شدت این بار . البته بعضی مواقع هم وقتی بارون نیست و یا نمیاد هم اینطوری میشه یعنی در کل در هر 3 ماه 2 یا 3 بار این مشکل رو دارم . ولی شما به نکته خوبی اشاره کردین ( نوزگیر مخابرات ) همین دیروز که این بلا سر خط اینترنتم اومد و نویز رفت رو 11 یادمه رفتم گوشی منزل رو بردارم به جایی زنگ بزنم دیدم خود به خود داره میگه شماره مشترک در شبکه موجود نمیباشد در حالی که من اصلا شماره نگرفته بودم و تازه بسم الله گوشی رو ورداشتم تا بگیرم و صدای خش خش زیادی مثل اینکه داشت داخل گوشی بارون میومد و طوفان بود . بعد نیم ساعت باز رفتم سر وقت گوشی دیدم بوق نداره و فقط خش خش شدید میاد .نقل قول:
- - - Updated - - -
احسنت درست گفتید . هر موقع بارون میاد اینترنتم داغون میشه ولی نه به شدت این بار . البته بعضی مواقع هم وقتی بارون نیست و یا نمیاد هم اینطوری میشه یعنی در کل در هر 3 ماه 2 یا 3 بار این مشکل رو دارم . ولی شما به نکته خوبی اشاره کردین ( نوزگیر مخابرات ) همین دیروز که این بلا سر خط اینترنتم اومد و نویز رفت رو 11 یادمه رفتم گوشی منزل رو بردارم به جایی زنگ بزنم دیدم خود به خود داره میگه شماره مشترک در شبکه موجود نمیباشد در حالی که من اصلا شماره نگرفته بودم و تازه بسم الله گوشی رو ورداشتم تا بگیرم و صدای خش خش زیادی مثل اینکه داشت داخل گوشی بارون میومد و طوفان بود . بعد نیم ساعت باز رفتم سر وقت گوشی دیدم بوق نداره و فقط خش خش شدید میاد .نقل قول: