ممنون دوست عزیز
یه سوال دیگه داشتم
این هاردهای مدل فت اگه حک شده باشه به اسلیم 4 گیگ میخوره ؟
ممنون دوست عزیز
یه سوال دیگه داشتم
این هاردهای مدل فت اگه حک شده باشه به اسلیم 4 گیگ میخوره ؟
خوب بله میخوره تو همون لینک که دادم خدمتتون توضیح داده بودن دوستموننقل قول:
هیچ فرقی مدل250گیگ,4گیگ ندارن جز رنگشون همین و میشه روی مدل4گیگ هم استفاده کرد
آخه تو اون آموزش که فقط قاب هارد فت رو باز کردند دوستمون و خبری از حک و اینا نبود....نقل قول:
خوب آموزش همونه دیگه برای استفاده ازfatها باید قاب باز بشه و اینا و برای استفاده از هاردwdهم یه مراحل هکچیز دیگه ای نیستنقل قول:
آقا من رفتم یک هارد 120 گیگ واسه xboxم ( FAT ) خریدم 75. شک دارم اصل باشه. جعبش یک جعبه مقوایی بود که تابلو بود تقلیبه. میخوام باز کنم قابشو هاردشو ببینم. کسی میدونه هارد اصل مایکروسافت اگه باشه پشتش چی نوشته و چه مارکی هست؟ مثلاً WD هم داره اصل مایکروسافت؟
همین الان بازش کردم. هارد داخلش هیتاچی هست. 5400rpm ساخت تایلند model:HTS542512K9SA00
کسی نظری داره اصله یا نه؟:20:
اقا من یه سوال دارم :دی
میگم این 4 گیگ به درد چی میخوره برای xbox ؟ ؟
بازی رو فرض کن گرفتبم اون موقع هربار خواستیم اجرا کنیم باید DVD رو بذارم یا میشه همون رو ریخت تو حافظه ؟ ؟
کلاً 4 گیگ حافظه این کنسول ها فقط برای داشبورد و اچیو منت ها و همین چیزاست و برای اجرای هر بازی ناچارید بازی رو از روی DVD اجرا کنید.برای نصب بازی یا باید هارد بگیرید یا کنسول هارد دار خریداری کنید.نقل قول:
والا این برادران چینی همچین کپی میکنن از روی اصل که آدم همینجوری میمونه:18:نقل قول:
به هر حال این نکته هارو بهش دقت کن که برای تشخیص هارد اصل هست:
پشت هاردت باید به این شکل باشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوون قسمت های قرمز باید نوشته باشهmicrosoftو اون قسمت که سبز کردم باید اطلاعات عکس بالا رو داشته باشه .
boxهارد هم باید اینجوری باشه:
والا خوب هاردxbox360ماله مایکروسافت میشه و کلا بعیدهWDبیاد هارد اصل بزنه درواقع اگه ماله شماWDهست جزو مارک های متفرقه حساب میشه.
با توجه به اینکهFATها و لوازم جانبیش دیگه به طور رسمی تولید نمیشه فکر میکنم متفرقه باشه هاردتون ولی خوب اگه راحت کار میکنه و مشکلی نداره نیاز نیست عوضش کنید و نگران باشید همینم غنیمته: دی
البته خوب شاید مغازه دار از قبل داشته هارد اصل رو و بهتون داده چون تایلند هم هست
سلا م عزيزانم....من يه كنسول فت ١٢٠ دارم كه دو ماه قبل لز لايو بن شدم خواهش ميكنم بگين با چه كاري متونم ان بنش كنم
بعد چند سال بن مایکروسافت اگه از دنده راست از جاش بلند بشه یه داشبرد میده و میگه مثلا کسانی که از یه تاریخ تا فلان تاریخ بن شدن بخشیدیم ولی خوب مشخصه که کسایی که بن شدن شدیدا تحت کنترل میشن و نمیشه درست حسابی لایو زد.نقل قول:
راه دیگه هم اینه که کنسول رو جی تگ کنی و بعد از بن دربیاری(نیاز به یه کنسول دیگه هم هست که بن نشده باشه)و بعد دوباره از جی تگ در بیاری و ببری لایو
البته با توجه به اینکه دانگل مخصوص این کار تو ایران خیلی کم پیداست فعلا جایی jtagنمیکنن و باید صبر کنی
هارد منم دقیقاً زیرش همین شکلی هست و مشکی هم هست. اما روی اون پیچ که یک لیبل براق داره و نوشته MicrosoftT ، یک برچسب زرد زده شده که قسمتی از اون لیبل رو پوشونده.نقل قول:
هارد داخلش هم Hitachi هست. مگه به جز WD هارد دیگه ای هم ه ک میشه که بخوان مثل WD هکش کنن؟
اگه اصل باشه احتمالاً دسته دو بوده اینجوری پیچیدنش فروختن که بازم اگه اصل باشه خوبه :31:
کسی تاحالا قاب هاردش رو باز کرده ببینه هارد داخلش چه مارکی هست؟:10:
پ.ن: فکر کنم اصل باشه چون اینجا هم هاردش مثل مال من هست:
================================================== =======================کد:http://www.xbox-scene.com/tutorials-xbox360/open-xbox360-hdd-drive.php
آقا این Forza 4 عجب گرافیک خفنی داره. قشنگ این کف بود که از دهان ما Overflow می شد.:31: ولی کاش مثل hot pursuit بود نه مثلا shift.
اون قسمت autovista ش که با Kinect کنترل میشه خیلی باحاله. همینطور رانندگی با Kinect.
اما یک چیز عجیبه! اولین بار که دیسک رو گذاشتم تو Autovista ماشین لامبورگینی سستو المنتو داشت ولی الان دیگه نداره :18:
و یک چیز دیگه. این بازی های XGD3 مثل forza 4 و GOW3 ،همش این xbox پیغام میداد دیسک خرابه و از بازی میومد بیرون . وقتی دستگاه رو افقی گذاشتم دیگه این پیغام واسه هیچ کدوم از بازیا نیومد و مشکل حل شد.:21:
اين راه دومي رو دوس دارم.دانگل يعني چه و همينطور جي تگنقل قول:
دانگل یه چیزی مثل فلش هست که کار اصلیjtagرو انجام میده-jtagهم یه چیزی مقل جیل بریک یعنی میتونی آن بن کنی و برنامه های دست نویس رو روی کنسول اجرا بکنینقل قول:
بر و بچ عزیز خسته نباشید
عزیزان من هنوز روی lt 1.91 هستم به نظرتون برم برای lt2.0 یا صبرکنم ؟
پول مول هم که دیگه نداریم .... :دی
پــوریا قرار بود برا فورزا فیکس بیاد که من الان فورزا 4 رو خریدم دارم بازی میکنم :دی
حالا عجله نداری یه هفته صبر کن که این بتلفیلد و بتمن هم بیان بعد برو آپدیت کن !
بتمن اومده عزیزم.من همه بازیهارو دارم راحت بازی میکنم البته آفلایننقل قول:
اینجا فردا میاد :دی
بیشتر برا بتلفیلد و اینا گفتم ، اما فکر نکنم دیگه فیکس بیاد برا ال تی :| مشکلی در راه نیس !
منمنون دوستنقل قول:
هارد و اکس بوکس باهم از دستم افتادن زمین
ولی بعد چند روز ور رفتن با هارد و باز کردن از اکس بوکسم بلاخره کار کرد و تونستم فرمتش کنم و الان مثل روز اول کار میکنه ولی حیف همه سیوهای بازیهام پرید و پروفایلم پاک شد
2 تا سئوال داشتم :
1- چطوری میشه فهمید که داستگاه بن شده .؟
2- الان وقتی اکس باکسم را روشن میکنم نمیرهرو پروفایلم و میگه 1 پروفایل پیدا شد و باید خودم انتخابش بکنم چطوری این مشکلم حل میشه ؟
سلام من يك مشكل خيلي بزرگ دارم:19:
هر بازي روكه مي خرم يا رايت ميكنم ميره تو بازي ولي وقتي ميام بيرون وميخوام نصبش كنم ميزنه cant read حتي با وجود اينكه dvdام يك ذره خش نداره .كممممممممممممممممك
اگه دستگات عمودی هست افقی یگذار تست کن ببین چی میشه. واسه من جواب داد. البته بازی های XGD3نقل قول:
چندبار اين كارو كردم نشد كه نشد.:18:
بعضي وقت ها بعد از چند مدت كه دباره بگذارم شانسي نصب ميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولي اينجور فايده نداره مي خوام ببينم كاري هست كه بتونم بكنم.مرسي
اگه بيرونم بدم كاري هست كه بتونن بكنن؟
مثلا بازي fifa12 رو رايت كردم وسط نصب ارور cant read ميده!!!:41:
خيلي ناراحتم!:41:
دارم شك ميكنم كه ايكس باكسم خرابه!:13:
دست دارم برم يه اسليم اصل بخرم و از اين به بعد همش بازي اصل بخرم!:21:حيف كه نميشه:19:
شما بازی ها تو از بیرون میخری یا همشو خودت رایت میکنه؟اگه خودت رایت میکنی و اینجوری میشه بدون یه جا اشتیاه داری یا دیسکت مرغوب نیست یا رایتر ای مرغوب نیست و...ولی اگه از بیرون میخری احتمالا یا اون همین اشتباه هارو میکنه یا هم اینکه لنز درایو ات مشکل داره وقتی بازی میخری بگو برات تست کنه که ببینی مشکل از کجاست اگه تست کرد اجرا شد و تو کنسول تو اجرا نشد احتمالا لنز درایوت مشکل دار هست که باید بدی بیرون حلش کنن براتنقل قول:
البته بگم ها با اومدن دیسک هایxgd3این مشکل خیلی خیلی فرا گیر شده یا از اول اجرا نمیشه یا وسط بازی میاد بیرون میگه نمیتونم بخونم بازی هایی مثلgow3وforza4از بازی هایxgd3هستند
راستی شما با کل بازی ها این مشکلو داری؟
راستی لازم نیست دنبال اسلیم بری صبر کن مشکلتو حل کنیم اگه حل نشد به فکر خریدن اسلیم باش
سلام دوستان
من چند روزیه فورزا 4 رو گرفتم و این بلاها سرم اومده:
اولش نیم ساعت کار کرد و بعد شروع کرد به گیر کردن تو صفحه لودینگ. البته با xbox guide میشد اومد تو داشبورد (فریز نبود)
فرداش درست شد و یه روز کار کرد
تازه داشتم به جاهای خوبش میرسیدم که که ارور زیرو داد و از بازی اومد بیرون و الان هم هر دفعه حدود 10 دقیقه بعد از شروع بازی این ارورو میده و میاد بیرون. (متن ارور دقیقا این نیست)
your game disc is currupted. make sure you are using an official forza motorsport 4 disc
ظاهرا خودشم شک داره که بازی خرابه یا دیسک کپیه غیر قانونیه. فرقی نداره بازی از رو دیسک اجرا شه یا هارد. یکی رو jtag همه بازیو رو هارد داره بازم این ارورو میگیره. در ضمن من بعد از LT2 به لایو وصل نشدم و داشبوردیو که یکی دو روز پیش اومده ندارم.
اها راستی تو گیرز 3 هم دو سه بار وسط بازی فریز کرد ولی میشد با guide از بازی خارج شد بدون خاموش کردن کنسول.
کس دیگه ای هم این مشکلو داره؟
این مشکل دیسک هایxgd3هست که ایجاد کرده و c4evaهم گفته در حال ساخت یه رایتر مخصوص هست چون همه ی محتویات بازی رو نتونستن کپی کننن این مشکلات به وجود میاد از حدود5تا بازی تقریبا3تاش اینجوری میشه چاره اینه که بازی رو عوض کنی و شانس بیاری بازی سالم باشه یا صبر کنی تا این رایترc4بیاد.نقل قول:
هم مي خرم هم رايت ميكنم ولي بيشتر بازي هايي كه از بيرون ميخرم اين مشكلو داره و وقتي خودم رايت ميكنم مشكلي پيش نمياد البته رو dvd هاي خوب رايت ميكنم ولي نمي دونم چرافيفا اينجوري شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
در ضمن اگه بدم بيرون درستش كنم چيكار ميكنن ميترسم بدترش كنن:41:
راستي همه ي دوستام همينجوري بازي ميكنن وبازي رو رايت نميكنن ولي اينجوري xbox مثل تراكتور صدا ميده براي همين من همه ي بازي هامو نصب ميكنم :31:
سلام به همه من اسلیم 0225 از 1.9 به 2 آپدیت کردم البته بعد از اینکه کلی مادربوردهای مختلفو امتحان کردم . یه مشکلی هست بعد از لود کی و فرم ویر درایو بردم تو وندور و بعد رایت کل مراحل رایت بخوبی پیش رفت 4سطر رایت داد تو لوگ بعد verify بعد نوشت stage 2 failed بعدش stage 1 failed بعد یه جمله ای که آخرش restored داشت (متاسفانه لوگ برنامه رو سیو نکردم یادم نیست جمله چی بود) ولی الان gears3 ,forza4 اجرا میشه بنظرتون فرم ویر بخوبی رایت شده چون الان چندساعتی میشه دارم بازی میکنم اروری نیست.
تا الان من هر کسی که LT+ زده رو باهاش صحبت کردم ، Verify Failed شده :دی البته واسه خودم هر دفعه زدم فیلد نزده واسه وریفای ، کلا جانگل به من لطف داره :دی
مشکلی نیست اصلا ; )
دوستان این پلی اند شارژ کیت چیه و دوبل و سه تیکش چه فرقی باهم دارن ؟
اگه میشه یه عکس هم ازش بزارین.
دوستان الان ایکس باکس الایت تو بازار هست ؟؟ کسی قیمتش هم میدونه ؟؟؟
آپدیت رسمی خود ایک باکس رو اگه رو دستگاه کرک شده اجرا کنیم مشکلی پیش میاره ؟
خب آپدیت الان انجام شد و ظاهرا هیچ مشکلی به وجود نیامده
وقتی یه باکس پلی اند کیت شارژ میخری توش یک سیم برای شارز از طریق کنسول هست و یک تیکه جداگانه که به جای اون قاب که باطری هایaaرو میزاری قرارش میدی به جای اون و میشه یه باطرینقل قول:
اینم عکس:
مدل دوبل فقط تو محتویات فرق داره اون دو تا باطری داره.
والا من مدل سه تیکه ندیدم و اطلاعاتی در موردش ندارم.
------------------------------
خوب بستگی به ورژنlt+تون و داشبردی که میخواید بهش آبدیت کنید فرق میکنهنقل قول:
--------------------------------
نه نیست باشه هم قیمتش نجومیه چی کار داری خوب یه اسلیم بخر قیمتشون خیلی اومده پایییننقل قول:
--------------------------------
ممنون از زحمات ساجد عزیز
این رو اضافه کنم پول دادن بالای این شارژ کیت کار احمقانه ای هست که خودم انجام دادم و الان مثل چیز... پشیمونم :31:
ملی پول دادم بعد مدت کوتاهی این باطری قابل شارژ کیت فاسد میشه و شارژ نگه نمی داره کل تمرکزت رو جای بازی باید بذاری رو اینکه یکی دو ساعت دیگه باید سیم رو بزنی که شارژ بشه دم به دقیقه با سیم و کابل شارژر ور بری آخه این شد وایرلس مثلا؟ جای پولی که می خوایین بدین بابت شارژ کیت همون مبلغ رو بدین آلکالاین بگیرید من خود جفتی می خرم 1000 تومن باطری سونی البته از جای خاصی می گیرم ارزون در میاد اونم همیشه استفاده نمی کنم وقتی با یکی بازی می کنم یا شلوغ میشه باطری میندازم معمولا زمانی که برای ساعات طولانی بازی می کنم سیم وصل میکنم اینطوری قناعت هم میشه به نظرم یک کابل تکی خیلی بهتره... نظرات شخصی بود
سلام
من دیروز ال تی 2 و ریختم بعد از روشن کردم نفهمیده رفتم تو کنسول سیتسنگ و میموری رو کلا فرمت کردم الان یه اواتار و یه پروفایل جدید ساختم ولی بعد از هر خاموش و روشن کردن کسنول باید خودم برم سویچ کنم رو پروفایل چطوری میشه اتوماتیک وقتی کنسول روشن بشه رو پروفایلم ساین این بشه
با سپاس
باید تو قسمت Setting پروفایلت Sign-in Perference رو بذاری رو Auto Sing-in ! ( چشم بسته گفتم ممکنه جزییاتش فرق کنه !)نقل قول:
خداروشکر انقدر دوستان خوب فعالیت میکنن که دیگه جا واسه ما نزاشتن ! باعث خوشحالیه
دست همگی درد نکنه
موفق باشید
سلام دوستان من چند روزه یه اسلیم 4 گیگ گرفتم اولش دستگاه با وایرلسش به مودم وصل میشد ولی از دیروز که میخواستم کانکت بشم تو قسمت network که میرم میزنم برا پیدا کردن وایرلسا این پیغام میاد
to use a wireless internet connection connect an xbox 360 wirless networking addapter to your console
دوستان اگه مشکل سخت افزاری پیش اومده لطفا سریع بگین چون 1 هفته نشده گرفتم کنسولو
الان این lt که اومده رو نصب کنیم تا چه مدت دیگه احتیاج به اپدیت دوباره نداریم؟
کسی اینجا اسلیم داره؟ ال تی ریخته و بدون مشکل بازی ها رو میاره؟فورزا 4 هم مشکلی براش نیست؟
=============
بعد اینکه بازی های قدیمی مثل کمبت هم بدون مشکل اجرا میکنه دیگه نه؟
اپدیت جدید والا دقیق نمی دونم یکی میگفت تا 1 ماه دیگه یه اپدیت دیگه میادنقل قول:
ولی بازیا بجز forza 4 من مشکلی نداشتم forza 4 خیلیا مشکل دارن تقریبا بازی کنی 90 % فلگ میشی مشکلشم سره رایت بازیشه ناقص رایت میشه برا همین امنیتش پایینه این بازی
می خوام یک اسلیم بخرم ولی اداپتورش رو می خوام نخرم و اسلیم رو با اداپتور کنسول قبلیم که فت جاسپر بود وصل کنم!!
سوالم اینجاست که چون اداپتور فت 150 وات هست و اداپتور اسلیم 135 وات هست (اگه اشتبا نکنم ) این مشکل ساز نمی شه تو دراز مدت؟
چون مغازه دار گفت از لحاظ جواب دادن که جواب می ده با این تبدیلی ..
سوال دوم اگه این کارو بکنم مصرف برقش 150 وات می شه یا 135 وات ؟
لطفا اگه جواب سوال رو نمی دونید جواب ندید و اگه شک دارید و مطمئن نیستید بگید که مطمئن نیستید.