هر یه گیگ ک مصرف میکنم 200 مگ اضافه کسر میشه !!دزدی در روز روشن!!! ر.ی.د.م توی کل شرکت های نت ایران
Printable View
هر یه گیگ ک مصرف میکنم 200 مگ اضافه کسر میشه !!دزدی در روز روشن!!! ر.ی.د.م توی کل شرکت های نت ایران
شما وقتی فایلی دانلود میکنی مقداری هم ارسال دارید ، به خاطر اینهنقل قول:
ولی توی سایت نوشته ارسال رایگانه
- - - Updated - - -
من قبلا مخابرات داشتم اینجور نبود یه گیگ دانلود میکردم بعد چک میکردم دقیقا یه گیگ کسر میشد..
قبلا درسته . ارسال رایگان بود مدتی تو تمام شرکت ها ، که بعد از چند وقت دوباره محسابه میشهنقل قول:
بار 1 گیگ دانلود دیگه 200 مگ ارسال نمیشه!نقل قول:
امروز اینترنت من داغونه ، خیلی قطعی دارم یعنی چراغ اینترنت روشنه ولی مثلا چند ثانیه هیچ سایتی باز نمیشه و بعد درست میشه !
پارس آنلاین به حجم دزدی معروفه! من و خیلی از افراد دیگه به دلیل حجم دزدی از این شرکت رفتیم.نقل قول:
در ضمن میزان آپلود موقع دانلود اینقدر زیاد نیست که دوستان میگن. هر گیگ دانلود حداکثر 70-80 مگ آپلود داره نه 200 مگ!!!
شما هم دنبال یه آی اس پی دیگه باش چون این موضوع به هیچ عنوان درست نمیشه
خط شما مشکل فنی داره! اتصال شما استیبل نیست.نقل قول:
جالبه که اینو زمانی که شاتل بودید هم نوشتم الانم که پارس هستید مینویسم.
چه ربطی داره !؟ اون ارور speedtest با خاموش روشن مودم حل شد !نقل قول:
من 5 روز هست از پارس انلاین سرویس گرفتم فقط دیروز اینجوری بود
تو شاتل هم من مشکل قطعی نداشتم مشکل کندی تو بعضی ساعات داشتم که الان هم تو تاپیکش برین هست
شما عین کارشناس های شرکت ها حرف میزنین ! حالا مرکز شما خوبه و سرعت همیشه ثابته دلیل نداره بقیه جاها هم ، همیشه و همه ساعات اینجوری باشه !
زمانی که با این ادبیات برخورد میکنید ترجیح میدم جوابی ندم و مثل تخلیه خط بالاخره به جواب می رسید. خوش باشیدنقل قول: