حسابگر خوبه اما تعرفه بالاس:n04:
Printable View
حسابگر خوبه اما تعرفه بالاس:n04:
از غروب که یه بار قطع و وصل شد کمی سرعتا کم شده ... الان میانگین دانلود پنل 70 هست ...
ولی هنوز برای 512 نامحدود خیلی خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من در مورد وقتی که آن بودم نظرمو گفتم... اون موقع که سالم بود!!! به هرحال 12 ساعتم نیست که وصلمنقل قول:
راستی قضیه این پنلش چیه؟ چطوریه که قسمت تغییر سرعتی نمیبینم؟ شما تا حالا تغییر سرعت دادی؟
تغییر سرویس ندادم چون از طریق نمایندگی خراب شدش ثبت نام کردم اما اگه اینترنتی ثبت نام کرده باشی میتونی تغییر بدی ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشتر میتونه کمکت کنه ،تو تاپیک آسیاتک هم برا یکی قبلا گفته بودنقل قول:
متوجه شدم که باید چی کار کردنقل قول:
برات پ.خ میکنم
البته فردا، که مطمئن شم
سلام به دوستان و عزیزان همشهری
دوستان من اینترنت 2 مگ 10 گیگ مخابرات دارم و خدایی سرعتشم خوبه همیشه بالای 240 میگیره ولی مشکلی که باهاش دارم اینه که وقتی با دانلود منیجر دانلود کنم این سرهت رو بهم میده و وقتی که مثلا آنتی ویروس آپدیت میکنم با گوشی رو آپدیت میکنم با سرعت نهایتا 10 کیلو بایت دانلود میکنه که خیلی کمه.راهی هس که این مشکلش حل شه؟
سرویس های نامحدود هم همینطورین؟
همه سرویسا این طورین و در واقع این سرعت پایین با تک کانکشن نشونه کیفیت واقعا فضایی مخابراته. یه تست با speedtest بگیر اون وقت میفهمی این سرعت خوبی که تا این حد ازش تعریف میکنی واقعا چقدر خوبه.
میتونی سرعت تک کانکشن رو با قیلتر شکنی مثل فریگیت بالا ببری منتهی واسه این کار باید تنظیمات پراکسی آنتی ویروس رو تغییر بدی.
سرویس نامحدود هم همینه اما کمتر به چشم میاد چون که کاربر خانگی نهایتا 512 میگیره که زیاد افت تو این سرعت معلوم نیستنقل قول:
با قند شکن سرعتت بیشتر میشه اما. برای آپدیت گوشی و کار با تبلت راهی که تاثیر داشته باشه نداری!
سلام دوستان.
کسی میدونه سرویس های نا محدود حسابگر سرعت دانلودشون چنده؟ با IDM
مثلا سرویس 768 واقعا 96 می گیره یا share میکنه؟
شبا سرعتش چطوره؟
ممنون
منظورت همون سرویس 200 هزار تومنیه ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
200 هزار تومن بدی سرعتت 96 باشه؟!!
2 مگ مخابرات 77 تومنه سرعتشم 240 ....
2 مگ اسیا تک 70 تومنه سرعتشم 180-190
.
.
واقعاً دور ریختن پوله 200 هزارتومن در ماه بدی حسابگر برای سرعت 96 ؟؟؟؟