دوستان بگردید یه اشنا توی پشتیبانی مخابرات پیدا کنید تا همه مشکلاتتون حل بشه راه حل عملی دقیق مطمئن در ایران عزیزمان !!!!!!!
Printable View
دوستان بگردید یه اشنا توی پشتیبانی مخابرات پیدا کنید تا همه مشکلاتتون حل بشه راه حل عملی دقیق مطمئن در ایران عزیزمان !!!!!!!
دوستان یه سوالی دارم:
الان هم زرین دارم هم این ولادت رو
الان با ولادت وصلم بخوام با زرین وصل بشم باید دوباره مودم ریست کنم یوزر پس زرین بهش بدم؟
اره لینکسیس wag120n هستنقل قول:
خوب این اختلاف باید کم و جزیی باشه یا خیلی زیاد ؟ اصولا اگرم باشه باید اختلاف جزیی وجود داشته باشه چون این پارامتر مربوط به خط هست نه مودم و مودم فقط محاسبه میکنه!(اینجوری نیست؟)
نقل قول:--- System Information ---
Vendor: Linksys
ModelName: WAG120N
Firmware Version: A1.00.16 , 2010-08-06T14:08:04
GUI Version: A1.00.16_007
Boot Version: 1.0.37-5.4
Hardware Version: 0.01
--- DSL Information ---
DSL Driver Version: 3.4.4.10.0.1
DSL VPI/VCI: 0/35
DSL Status: Up
DSL Mode: ADSL2+
DSL Channel: 0
DSL Upstream Rate: 509 kbps
DSL Downstream Rate: 3072 kbps
Down up
DSL Noise Margin: 237 dB 206 dB
DSL Attenuation: 237 dB 94 dB
DSL Transmit Power: -593 dBm -726 dBm
===============
الان دو تا سوال این ماکس اپ و داون استریم رو که توی بعضی مودم ها میشه دید از کجا بدست بیارم توی این مودم؟
اون پامتر های زیر درچه وضعی هست؟اعدادشون خوب هست یا بد؟ با توجه به چیزی که من توی یکی از تایپیک ها خوندم یکیش خیلی خوبی یکیش خیلی بد فکر کنم درسته؟
DSL Noise Margin:
DSL Attenuation:
DSL Transmit Power:
با تشکر
اره باید این کار رو بکنی ولی کلا اگه میخوای دائم بین دو تا سوییچ بشی به نظرم برو رو حالت کانکشی و از توی ویندوز هر کدوم رو خواستی کانکت کن اینجوری خیلی راحت تر و سریعتر هست (در عوض توی این حالت وایرلس رو از دست میدی و نمیتونی اینترنت رو هم بین چند سیستم استفاده کنی (اگه چند تا پورت لن داشته باشه))نقل قول:
Noise margin فکر کنم میشه میزان نویز خط که مقدارش متوسطهنقل قول:
Attenuation هم بستگی داره به فاصله شما تا مرکز مخابراتی که مقدارش خوبه (با مقداری که اینجا نوشته احتمالا فاصلتون تا مرکز مخابراتی بین 1500 تا 2 کیلومتره)
صفحه ی دیگه ی نداره مودمتون که کامل تر باشه اطلاعاتش ؟
نه دیگه مشکل همینه لینکسیس فقط همین اطلاعات رو میده تازه این هم به صورت معمولی توی منوهاش نیست و باید ادرس زیر رو توی ادرس بار بزنی تا این صفحه رو مشاهده کنی:(در واقع صفحه مخفی هست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مودم Tp-Link 8811 داشتم وصل کردم اون نسبتا اطلاعات بیشتری میده ولی اونم مورد ماکس داون استریم و اپ استریم رو که من میخواستم رو نشون نمیده
اینم تست با موردم Tp-Link 8811:(جفت اطلاعات هر دو مودم رو دیروز گرفتم ولی بعضی پارامتر ها خیلی اختلاف دارن توی دو مودم و به هم نزدیک نیستن زمان تست بین دو تا حدود 10 دقیقه هست شایدم کمتر یعنی لینکسیس رو که تست گرفتم چند دقیقه بعدش قطع کردم و تی پی لینک رو وصل کردم و تست گرفتم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که این طرح جدید رو ثبت نام کردن الان سرعت دانلود شبانشون چنده ؟
برای یکی از دوستانم طرح بهاری فعال شد ..سرعت شبانه روی 88 کیلو بابت فیکس بود
attainable rate همون مکس ریت هست که مقدارش 14مگابیته.اگر خطتون روی 10 مگ بسته بشه مشکل قطع و وصلی پیدا میکنیدنقل قول:
===
دوستان پنل مخابرات برای شما باز میشه ؟
کسی انتن وایرلس احتیاج نداره . من یک دونه نانو استیشن 2 دارم . 160 میدم .