هر زمانی شما مودم رو کامل خاموش کنید و دوباره به برق بزنید اونوقت حجم مصرفی قبل از خاموش کردن مودم محاسبه میگرددنقل قول:
Printable View
هر زمانی شما مودم رو کامل خاموش کنید و دوباره به برق بزنید اونوقت حجم مصرفی قبل از خاموش کردن مودم محاسبه میگرددنقل قول:
با سلام خدمت تمامی سروان
مبین نت تازه توی شهر ما دکل زده و صحبتهایی جهت همکاری و گرفتن نمایندگی با مدیرش شده اونا هم بسیار مشتاق بودن موندم قبول کنم یا نه؟
صاحب نظرانی که البته بیزینس من هم هستن نظر بدن لطفا
گاهی وقت ها نمی تونم wifi مودم رومیزی رو ببینم یا پیدا کنم کسی به این مشکل برخورده؟ باید چندبار خاموش و روشن کنم که شانسی ببینمش
معمولا هم وقتی خاموش و روشن میکنی اینجوری میشه فعلا فقط رو لپتاپ های Dell تست کردم این مشکل وجود داشته
گوشی مشکلی تو دیدن wifi نداره
کانال رو Auto هست رو چند بذارم ؟نقل قول:
من یه بار از رو Mix انداختم رو G پیدا کرد ولی بازم اینطوری میشه و wifi رو نمی بینه . چون اکثر لپتابا مدل G هستن من رو G ست کردم
کانال رو از حالت اوتو در بیار و یکی دو بار امتحان کن رو عددای مختلف ببین جواب میگیری یا نه. من این مشکل برام پیش اومده بود بعضی دستگاها میشناختن بعضی نه. با این کار درست شد.نقل قول:
سلام
سرعت سرویس 128 وایمکس نسبت به adsl بهتره؟قطعی داره؟سرعت دانلود؟چند روزه وصل میشه؟هزینه های راه اندازی وایمکس؟
دوستان وایمکس توی اهواز از ساعت 6 عصر تا 7 عصر آنتن نداشت. تازه درست شد
از دوستان کسی میدونه چرا سرویس مبین نت موقع نصب برنامه ها و بازی هایی که خودشون موقع نصب از سایت اصلی دانلود میکنن از کل پهنای باندش استفاده نمیکنه؟
من سرویس یک مگ دارم اما موقع نصب بازی بتل فیلد هیروز از سایت اصلی با سرعت حدود 6... 7 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میشه فایلها! اما وقتی یه چیزی میذارم واسه دانلود با IDM سرعت تا 140 هم میره!
من اینو روی لب تابم با اینترنت مخابرات امتحان کردم . رو لب تابم با اینترنت 512 مخابرات بازی رو با سرعت 60 دانلود میکرد اما با مبین نت 6 کیلو بایت بیشتر نمیشه!!! اشکال کار از کجاست؟!!
چون کیفیت سرویس های مبین نت پایینه. اون اوایل فقط خوب بود و با یک کانکشن سرعت کامل میداد.نقل قول:
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
تایید میشه.نقل قول:
الان بعد از قطعی اینترنت تو اهواز سرعت اینترنت سرورهای خارج خیلی پایین و سایت های که سرورشون تو ایرانه خیلی خیلی زیاد شده
کم کم دارن این اینترنت ملی را پیاده سازی می کنن
:2:
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
الان بعد از قطعی اینترنت تو اهواز سرعت اینترنت سرورهای خارج خیلی پایین و سایت های که سرورشون تو ایرانه خیلی خیلی زیاد شده
کم کم دارن این اینترنت ملی را پیاده سازی می کنن
:2:
الان هم کیفیت سرویس به شدت اومده پایین.
پینگ و وبگردی هم فاجعه است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]