ممنون بابت پاسخنقل قول:
128 دارم ماهی 3 گیگ که سرعت دانلودم 200 هست که زیاده برام ! 50 برام بسه
ترجیح میدم نامحدود بگیرم ولی حدود 5 گیگ در ماه میخوام که نهایتا 500 مگش برا دانلوده
تکرار میکنم
ارزون باشه و بدون قطعی
بازم ممنون .
Printable View
ممنون بابت پاسخنقل قول:
128 دارم ماهی 3 گیگ که سرعت دانلودم 200 هست که زیاده برام ! 50 برام بسه
ترجیح میدم نامحدود بگیرم ولی حدود 5 گیگ در ماه میخوام که نهایتا 500 مگش برا دانلوده
تکرار میکنم
ارزون باشه و بدون قطعی
بازم ممنون .
من الان ماتریکس هستم ... یه چیزی کشف کردم خفن !!
من 6 گیگ در ماه دارم.ولی یه اتفاق هفته پیش افتاد که این 6 گیگ من شد 36 گیگ !!!
من یه چیزی که فهمیدم اینه که خط خونه ما مشکل داره و ماتریکس باگ زده.حالا چه طوری :
من مثلا امروز 5.7 گیگ حجم دارم.بعد اگه امروز دانلود کنم که از 5 کمتر بشه یعنی بشه 4.99 گیگ فردا حجمی که امروز دانلود کردم بر میگرده.یعنی باز میشه 5.7 گیگ.حالا من امتحان کردم اگه از 5.7 گیگ بشه 4.01 گیگ باز هم بر میگرده فرداش به 5.7 گیگ.
یهنی من حداقل ماهی 30 گیگ رایگان دارم....
قبلا باگ میزد نمیفهمیدم چرا ! الان گشفش کردم.....
اون یکی خط رو هم برای همیار نت ثبت نام کردم که هنوز وصل نشده.ببینم اون چه طوره.
خوش به حالت.... من که ماتریکس دارم دونه دونه صفحه با حساب و کتاب ازم کم میکنه.... تا حالا هم نشده 1 بیت رایگان گیرم بیاد...نقل قول:
سلام دوستان
من امروز قرار دادم با اسیاتک تموم میشه 3 ماهه بود الان دوباره می خوام تمدید کنم تو این مدت 128 5 گیگ داشتم که سرعت با دانلود منیجر روزها 180 کیلوبایته و شبها 50 کیلوبایت
به نظرتون اگه سرویسهای 1 مگ بگیرم با این 128 که الان داشتم چقد فرق میکنه سرعت بیشتر میشه یا همون سرعت سابقه فقط پول اضافی دارن میگیرن؟؟
یه سوال دیگه اگه امروز تمدید کنم اینترنتم به محض تمدید وصل میشه یا چند ساعت طول میکشه؟ یه بار شنیدم ممکنه تا 1 روز بعد قطع بشه ممنون میشم در این موارد کمکم کنید:11:
دوستان از این 2 مورد که علامت زدم کدوم بخرم به صرفه تره یا اگه پیشنهاد دیگه ای داشتین لطفا بگید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام می خواستم اگه ممکنه یک تست از پینگ google بزارید،سرویس مخابرات استان مازندران:
شما اگر 1 مگ بگیرید به همون میزان سرعت شبانتون بیشتر میشه.یکی از دوستان من 512 گرفته میگه اگر 3 فایل همزمان دانلود کنید سرعت مجموعشون از 100 بیشتر میشه.نقل قول:
اگر شارژ کردید ولی اینترنتتون وصل نشد فورا زنگ بزنید 1844 بهشون بگید من تمدید کردم ولی وصل نشده فورا براتون حلش میکنن.موفق باشید.
چقدر نایم اوت دارینقل قول:
اینم پینگ گوگل
ممنون لطف کردیننقل قول:
پس با این وجود فقط سرعت شبانه میره بالاتره یعنی سرعت روزانه سرویس 1 مگ با 128 فرقی نمیکنه؟؟؟
پارس انلاین دارم شبانه 1.5 گیگ رایگان دارم روزانه هم عالیه چطوری بعضیا شکایت دارن میگن بده ؟! حداقل بهتر از بقیه شرکتا هست...:sq_8:
حذف شود.............