بله عزیزمنقل قول:
خداروشکر دیگه مشکلی برام پیش نیومد
Printable View
بله عزیزمنقل قول:
خداروشکر دیگه مشکلی برام پیش نیومد
نقل قول:من سوالم رو خوب نپرسیدم ولی جواب شما باعث شد یه سوال دیگه هم یادم بیاد:n02:نقل قول:
سوال اولم که همون سوال قبلی هست با این توضیح که منظور من از سرازیرهای طولانی، اونی نیبست که ماشین خیلی سرعت بگیره که در نهایت مجبور به ترمز شدیدم بشم. منظور سرازیرهایی با شیب ملایم ولی طولانی هست مثل شمال به جنوب اتوبان امام علی که اگه خلوت باشه میشه با خلاص کردن کلی از مسیر رو بدن فشار دادن پدال گاز طی کرد.حالا نمیدونم این کار در مصرف سوخت تاثیر داره یا نه و یا اینکه خطری داشته باشه
سوال دوم اینه که در سرازیرهای طولانی با شیب تند معمولا باید با دنده سنگین حرکت کرد تا به ترمزها فشار نیاد تا در هنگام لزوم ترمزها عمل کنن.اینجور مواقع عملا دور موتور بالا میره. سوالم اینه که این بالا رفتن دور موتر تا چقدر مجازه؟(ماشین پراید) و بهترین نوع رانندگی که نه به ماشین فشار بیاد و نه خطری ایجاد بشه چیه؟
ممنون
دوست عزیز نمیدونم تو همین تاپیک بود یا یه جای دیگه یه نفر گفته بودن توی سرازیری حرکت به دنده خلاص مصرف سوخت رو 5 درصد بیشتر میکنه چون باید بنزین بسوزه تا موتور روشن باشه ولی اگر تو دنده باشه موتور نیرو رو از گیببکس میگیره، جدا از اینکه کنترل رو ماشین به شدت پایین میاد وقتی ماشنی دنده خلاصه. درسته دور موتور بالا میره ولی حتی با دنده 5 هم ( که خیلی دنده ی سبکی هست و توی سرازیزی شبیه خلاص هست) دور موتور از 3 هزار رد نمیشه ... حتی اگرم بشه شما تا اون خط قرمز روی درجه گاز هم بدید مشکلی به جز مصرف سوخت بالاتر و در بعضی مواقع دمای بالاتر پیش نمیاد ولی اگر بیشتر گاز بدید یا با معکوس کشیدن اشتباه دور موتور از اون قسمت قرمز رد بشه آسیب جدی وارد میشه به ماشین ( بعضی ماشینا اتوماتیک جریان سوخت رو قطع میکنن قبل از رسیدن به اونجا، یعنی هرچقدر هم که گاز بدید بازم پشت خط قرمز یه لحظه میمونه و میاد عقب و دوباره میره و همین روند ... دقت گنید گفتم با گاز دادن مصرف میره بالا نه فقط توی سرازیری با دنده. توی پراید فکر میکنم 5500 باشه خط قرمز.نقل قول:
بهترین روش توی سرازیری اینه که روی دنده مناسب با توجه به سرعت بزارید تا ماشین خودش با مصرف سوخت نزدیک به صفر راه بره و الکی هم دور نگیره ... ولی دنده خلاص نه. توجه داشته باشید که ماشین سالم تا وقتی که در حال حرکت هست و جریان هوا به موتور میرسه دماش بالا نمیره حتی اگر هر دنده رو تا 5000 تا گاز بدید... توی ترافیک هست که به خاطر کمبود جریان هوا دمای موتور ممکنه از 90 هم رد بشه ولی به محض اینکه سرعت میگیرید موتور خنک میشه... پس مشکلی نیست
در صورتی که شیب ملایمه تا دنده 5 هم بزنید ماشین نه آنچنان سرعت میگیره نه دور میره بالا ولی توی شیب زیاد حد اکثر دنده ی 4 استفاده کنید.... من توی شهر حداکثر تا 3 میرم و در مثلا شهرستان ها با شیب بسیار زیاد که انگار تپه هست دنده 2 هم که بزنم نیاز به ترمز دارم
سلام
من خیلی دوست دارم بدانم چطور است که وقتی ماشین در حالت درجا هست و کار میکنه امپر روی 4 هست و وقتی فن خاموش بشه راحت میاد روی 3
اما در حرکت به هیچ عنوان نمیاد روی 3 و همیشه روی 4 هست
میگم شاید فیلر ها سفت هستند ، میشه؟
پراید 111 مدل 91
- - - Updated - - -
سلام
من خیلی دوست دارم بدانم چطور است که وقتی ماشین در حالت درجا هست و کار میکنه امپر روی 4 هست و وقتی فن خاموش بشه راحت میاد روی 3
اما در حرکت به هیچ عنوان نمیاد روی 3 و همیشه روی 4 هست
میگم شاید فیلر ها سفت هستند ، میشه؟
پراید 111 مدل 91
سلام دوستان من ماشینمو بردم تعمریگاه (پراید 83 کاربرات) برای تعویض تسمه تایمینگ (80.000) ماشین کارکرده بود به تعمیرکار گفتم اگه شستشوی کاربرات نیازه انجام بده که گفت نیست اول سوالم این بود چقد کارکرد باید تمیز شه؟ همینطور شمع ها
+ گفتم فیلر گیری ، ایشون دلکو (اگه اشتباه نکنم) رو یکم چرخوند از اون روز ی ذره گاز بدم ماشین خرخر میکنه انگار دنده مردم میدم ، بهش گفتم گفت مشکلی نیست چند وقتی بنزین سوپر زدم از زمانی بنزین سوپر قیمتش رفت بالا و روی کارت نمیدن مجبور شدم معمولی بزنم ، خودش میگفت موتور ضعیفه این همه سال کارکرده البته درسته مدل پایینه ولی چند سال گوشه خونه بوده تازه الان رسیده به 92.000 میگفت خوب اببندی نشده و دلکو رو دیگه تنظیم نکرد گفت ما باید به ساز موتور برقصیم و نه مشتری
میخواستم بپرسم حرف ایشون درست بوده و مشکلی نیست؟ البته خودم شک میدونم اینطور باشه دنده 4 رو عمرا نمیتونم بزنم مگه اینکه با دنده سه بالای 80 برم بعد بزنم 4 وگرنه ذره ای بخوام گار بدم صدا میده
دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
با سپاس
بطور کلی در پرایدها مشکل قدرت کم موتور با نسبت دنده وجود دارد و به همین دلیل در بهترین شرایط نیز همیشه مقدار کمی صدای سوپاپ زدن میاد ( همان خرخر که گفتید) بخصوص موقع استفاده از کولر که توان بیشتری از موتور گرفته میشه، اما با کمی مهارت و دقت در مقدار گاز دادن و نحوه تعویض دنده این مشکل به حداقل میرسه.نقل قول:
در مورد تنظیم دلکو و سوپاپ باید با دقت انجام بشه و اینکه با کمی چرخاندن تنظیم انجام بدن درست نیست، همینطور تنظیم سوپاپ که باید در حالت موتور گرم صورت بگیره و بعد از اون تنظیم مجدد دلکو هم انجام بشه.
خیلی از مکانیها بصورت تجربی و نه علمی این کار را انجام میدن که بگیر نگیر داره و شاید بهتر باشه اول دنبال مکانیکی بگردید که بر اساس منطق علمی کار انجام بده( که خودم هنوز بصورت 100% ندیدم!) و بعد ماشین دستش بسپارید.
با چیزی که در مورد دنده 4 گفتید حدس من این هست که مکانیک دقت لازم در تنظیم دلکو را انجام نداده و حتی مقداری هم شک در نحوه تعویض تسمه تایم و تنظیم تایمنگ مجدد دارم که ممکنه یکی دو دنده جلوتر یا عقبتر بسته شده باشه.( منظور دنده های سر میل لنگ و میل سوپاپ هماهنگ نباشن)
در مورد کاربراتور هم اگر نیاز به سرویس داشت باید انجام بشه و بیشترین مشکل در مورد دریچه دوم کاربراتور که در سرعتهای بالا و شتاب سریع باز میشه ، رخ میده که اگر ماشین اکثرا با شتاب کم و سرعت پایین حرکت بکنه، به علت کار نکردن اون دریچه، رسوب میگیره و کم کم کاربراتور و در نهایت موتور قدرت شتابگیری نداره.
خلاصه کلام اینکه من فکر میکنم بهتره با یک مکانیک باوجدان و متبحر دیگه مشورت کنید.
- - - Updated - - -
بطور کلی در پرایدها مشکل قدرت کم موتور با نسبت دنده وجود دارد و به همین دلیل در بهترین شرایط نیز همیشه مقدار کمی صدای سوپاپ زدن میاد ( همان خرخر که گفتید) بخصوص موقع استفاده از کولر که توان بیشتری از موتور گرفته میشه، اما با کمی مهارت و دقت در مقدار گاز دادن و نحوه تعویض دنده این مشکل به حداقل میرسه.نقل قول:
در مورد تنظیم دلکو و سوپاپ باید با دقت انجام بشه و اینکه با کمی چرخاندن تنظیم انجام بدن درست نیست، همینطور تنظیم سوپاپ که باید در حالت موتور گرم صورت بگیره و بعد از اون تنظیم مجدد دلکو هم انجام بشه.
خیلی از مکانیها بصورت تجربی و نه علمی این کار را انجام میدن که بگیر نگیر داره و شاید بهتر باشه اول دنبال مکانیکی بگردید که بر اساس منطق علمی کار انجام بده( که خودم هنوز بصورت 100% ندیدم!) و بعد ماشین دستش بسپارید.
با چیزی که در مورد دنده 4 گفتید حدس من این هست که مکانیک دقت لازم در تنظیم دلکو را انجام نداده و حتی مقداری هم شک در نحوه تعویض تسمه تایم و تنظیم تایمنگ مجدد دارم که ممکنه یکی دو دنده جلوتر یا عقبتر بسته شده باشه.( منظور دنده های سر میل لنگ و میل سوپاپ هماهنگ نباشن)
در مورد کاربراتور هم اگر نیاز به سرویس داشت باید انجام بشه و بیشترین مشکل در مورد دریچه دوم کاربراتور که در سرعتهای بالا و شتاب سریع باز میشه ، رخ میده که اگر ماشین اکثرا با شتاب کم و سرعت پایین حرکت بکنه، به علت کار نکردن اون دریچه، رسوب میگیره و کم کم کاربراتور و در نهایت موتور قدرت شتابگیری نداره.
خلاصه کلام اینکه من فکر میکنم بهتره با یک مکانیک باوجدان و متبحر دیگه مشورت کنید.
با سلام دوستان من یه اس ال ایکس خریدم 5 هزار تا کار کرده فوقولعاده ازش راضیم فقط کلاجش سفته راه حلش چیه لطفا کمک کنید ممنون
سلامنقل قول:
اول اینکه پرایده و باید درحد خودش ازش توقع داشته باشی فکر کنم به احتمال99% که ماشین شما GTX c.l.c هست و عمده ضعفش همین کاربراتور مدار بسته c.l.c هست که نسبت به GTX کاربراتوری و انژکتوری ها حدود 10-15 اسب ضعیفتره،وگرنه از لحاظ قطعات بجز کولر کیفیتش نسبت به صفرها سرتره
در مورد دلکو،مکانیک واقعا گند زده!!!نمیشه که همین طور دیمی تکونش داد،تجربی هم بخای دلکو را بچرخنی که خودم چند بار کردم بازم باید بری باهاش تست کنی وروی بهینه ترین حالت تست کنی،طرف آوانس و ریتارد و..هم حالیش نبوده!ایم کار طرف حتی شاید باعث بشه زمستون ماشنیت بد روشن بشه!!اگر شتاب خوبه که هیچ ولی اگر موتور لرزش و صدای بنظرم خودت کمی دلکو بصورت میلیمیتری را خلاف جهت یا درجهت ساعت بگردون ببین لرزش موتور چطوریه،موتور باید صاف صاف کار کنه،بعد هر بار تست هم یک دوری با ماشین باز ببین نفس و شتاب و صدای موتور چطوریه،این بهترین روشیه که خودم هم تست کردم!!یادم نمیاد ساعتگرد میچرخوندی آوانس میشد یا پاد!!!ولی دلیل صدای سوپاپت همین گندکاری مکانیکه واین راه حل تجربی
اگه هم راه حل علمی میخای که خیلی کم پیدا میشه،بره دنبال تنظیم موتوری که چراغ دلکو داشته باشه و با اون برات تنظیم کنه،به علاوه اگه از این دستگاه های مراکز معاینه فنی که آلاینده ها مثل کربن مونواکسید و..هم تست میکنه داشته باشه خیلی خوبه چون باهاش میتونی نسبت سوخت و هوا کاربرات هم تنظیم کنی
سلام
ممنون دوست عزیز کلا شتاب پایین هست نسبت به بقیه پراید ها و کاملا محسوسه ، دریچه ی دوم رو میتونم بدم تعمیرکار بگم رسوب گیری کنه؟نقل قول:
بطور کلی در پرایدها مشکل قدرت کم موتور با نسبت دنده وجود دارد و به همین دلیل در بهترین شرایط نیز همیشه مقدار کمی صدای سوپاپ زدن میاد ( همان خرخر که گفتید) بخصوص موقع استفاده از کولر که توان بیشتری از موتور گرفته میشه، اما با کمی مهارت و دقت در مقدار گاز دادن و نحوه تعویض دنده این مشکل به حداقل میرسه.
ممنون دوست عزیزنقل قول:
در حد پراید ازش توقع دارم اما چون از زمانی که دست تعمیرکار دادم اینطور شد اینجا ذکر کردم قبلش مشکلی نداشت البته شتابش اینطوری به نظرم ی ذره بیشتره
بله حدستون درسته clc هستش
چطوری میتونم میتونم دلکو رو بچرخونم اول یک پیچ داشت که باید باز میشد درسته؟ بعد بچرخونم و هر کجا که صاف کار کرد محکم کنم؟ روی دور موتور هم تاثیر میزاره ؟
با سپاس
مشکل ستاب برای همون تنظیم دلکو هست که فکر کنم طرف ریتارد کرده