1-موقعی که داری چت میکنی با ویس یا هر چیزه دیگه امکان چیدا کردن شماره تلفن وجود داره به راحتی..نه با روشهای --
2- چرا در ورژن جدید که آرشیو مسجات روی هر سیستمی هست به صورت نصفه نمایش داده میشه و کامل نیست
ممنون
Printable View
1-موقعی که داری چت میکنی با ویس یا هر چیزه دیگه امکان چیدا کردن شماره تلفن وجود داره به راحتی..نه با روشهای --
2- چرا در ورژن جدید که آرشیو مسجات روی هر سیستمی هست به صورت نصفه نمایش داده میشه و کامل نیست
ممنون
دوستان من بعد مدتها مسنجحر رو نصب کردم.
ورژن 11.
مشکلی که دارم اینه که هر چی تایپ می کنم تو محیط Conversation و یا طرف مقابلن تایپ میکنه رو نشون نمیده. رنگ صفحه اش سفیده و با تغییر تم هم درست نشد.
رنگ فونت رو هم که عوض می کنم باز هم نمیشه.
سلامنقل قول:
راه حل زیر رو امتحان کنین:
توی استارت بنویسین Run و اینتر کنین
توی Run بنویسین regedit و اینتر کنین
توی Regedit به مسیر زیر برین:
HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft\ Windows \ CurrentVersion \ Internet Settings \ Zones
اونجا باید 5 تا فلدر که اسم هاشون از 0 شروع میشه تا 4، باشه!
هر فلدر دیگه ای به غیر از این 5 تا بود رو پاک کنین.
بعد از پایین صفحه کنار ساعت یاهو رو ببندین و دوباره لاگ این کنین.
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلم با یاهو مسنجره
مشکلم اینه که هر کاری می کنم تا آی دی رو به لیستم Add کنم نمیشه آخرش یه صفحه میاد و مجبوری finish بزنی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کمک
اینو هم اضافه کنم بارها و بارها از یاهو مسنجر خارج شدم و دوباره امتحان کردم فایده ای نداشت بعلاوه چند تا یاهو مسنجر مختلف رو حذف ( دستی و غیر دستی ) و نصب کردم بازم نشد .
ولی اگه برم با یه آی دی دیگه طرف رو add کنم میشه ولی این آی دی که الان باهاش کار میکنم هیچجوری نمیشه کسی رو add کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
راستی اون ای دی هم که میخوام اد کنم کاملاً درسته ....
ممنون از همه دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلً توی یه روز فقط چندتا آی دی میتونی ادد کنی و وقتی از اون میزان میره بالا این پیغام رو نشون میده
سلام و خسته نباشید
خدمت دوستان عزیز
نرم افزار یاهو روی سیستم سون دارم که ارورر میده و کانکت نمیشه
و ویندوز این ارورر رو ثبت کرده :
چکار باید بکنم ؟؟
و عکس سوم هم که می بینید وقتی برای حل این مشکل میزنم میاد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه یاهو که روی سیستم خودتون نصب هستش کامل پاک کنید ورژن داخل تاپیک پایین دان کنید نصب کنید ببینید بازم ارورمیده اگربرنامه ------ هم دارین بطور موقت غیرفعالش کنید :20:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6219794&postcount=172
سلام
همونطوری که گفته شده یاهو مسنجر رو پاک کنید و اخرین نسخه پایدارش رو نصب کنید...متن اروری که خود یاهو مسنجر هم میده رو بزارین بهتر میشه گفت مشکل از کجاست...از پراک سی ک استفاده نمیکنی؟
تصویر زیر هم تنظیمات بخش کانکشن یاهوست اینطوری بزار ببین تغییری میکنه؟
ممنونم از پاسخگووییتون !!
اما همین نرم افزارو که دادین نصب کردم و الان این ارورر رو میده :
بی زحمت بازم راهنمایی کنین !!!!!
ببین دوست من ، شما Internet Explorer رو باز کن و از Tools برو به Internet Options.
سپس برو به تب Connections و اون پائین LAN Settings برو و چک کن که Use a p.r.o.x.y server for ... تیک نداشته باشه.