لطفا لینک دانلود آخرین نسخه KIS برای ویندوز سرور 2008 R2 Starndard رو بدید
ترجیحا با Key باشه
KIS معمولی روش نصب نمیشه.
Printable View
لطفا لینک دانلود آخرین نسخه KIS برای ویندوز سرور 2008 R2 Starndard رو بدید
ترجیحا با Key باشه
KIS معمولی روش نصب نمیشه.
kis2010:نقل قول:pure2010:کد:http://www.kaspersky.com/kis_latest_versions?downlink=206911255
لینک ها مستقیم و از سایت کسپر هستندکد:http://www.kaspersky.com/pure-latest-versions?downlink=206911765
میتونید تریال استفاده کنید
یا کی که دوستان قرار میدن.
دوستان سلام
امروز من نود 32 رو از رو سیستمم پاک و آخرین نسخه از کاسپر رو از سایت خودش دانلود کردم
2 تا مشکل باهاش دارم
1 - هر بار وین بالا میاد کل هارد رو اسکن میزنه چطور اینو بر طرف کنم که دیگه اسکن نکنه ؟
2 - من کی هایی که تو پست قبلی بود رو دانلود کردم چطوری اینترنت سکیوریتیمو فعال کنم ؟
اگه این دو مشکل حل نشه مجبورم پاکش کنم و از همون نود استفاده کنم
فقط زود که داره اعصابمو بهم میریزه
شما می تونید از سایت زیر دریافت کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
فعلا عصر تا حالا داره اسکن میکنه گذاشتم یکبار اسکنش تموم بشه ببینم دفعه ی بعد که ریست میکنم باز اسکن میکنه یا نه چون فعلا هر چی ریست میکنم باز ادامه ی قبلی شروع به اسکن کردن میکنه هیچ جا هم واسه متوقف کردنش نیست
نسخه ی من 9.0.0.736
آخرین نسخه هستش
نقل قول:
دوست من اگه منظورت اون صفحه شبیه به رادار هست اشتباه میکنی. اون نشون دهنده فایل های اسکن شده هست. کسپرسکی همیشه در حال اسکن فایل هایی که جابه جا میشن هست. اون رادار هم به صورت نمادین هست.
سلام
من وقتي ميخوام آپديت دستي انجام بدم با اينكه فايلها سالم هستن اما وسط آپديت يدفعه ارور ميده
تا حالا چندت بسته آپديت رو امتحان كردم واسه همه ارور داده
مشكل چبه؟
فایل اپدیت ار کجا تهیه کردی ؟ مطمئن بوده ؟نقل قول:
باید در لیست اد کردن فایل اپدیت طوری عمل کنی که اون 3 فولدر اصلی توش به نام بیسز و اتوپچ و ایندکس انتخاب شده باشه مجموعش. دیگه هیچ مشکلی نباید باشه.
فكر كنم
از --------- هستش
آره هرسه فولدر وجود داره
نميشه بصورت منوال فايلها رو كپي كنم؟
با سلامنقل قول:
بنده هم همین مشکل را دارم!
حتی وقتی به صورت انلاین هم میخواهم به روز رسانی کنم تا 50 یا 55 درصد میره و به یک باره تا 100 میره و تمام میشه اما هیچ اتفاقی نمی افته؟؟!!!!
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر