بیكزاده:
هنوز با روزهای خوب گذشتهام فاصلهی زیادی دارمسرویس: ورزشی - فوتبال
1387/07/05
09-26-2008
13:20:55
8707-02087: كد خبر
خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: ورزشی - فوتبال
هاشم بیكزاده گفت: خودم از وضعیت خودم راضی نیستم و هنوز با روزهای خوب خودم در گذشته فاصلهی زیادی دارم.
بازیكن آبیپوشان تهران در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دربارهی وضعیت استقلال گفت: پس از پیروزی پرگل برابر استقلال اهواز هم اكنون شرایط روحی بازیكنان نیز خوب شده است و آنها شادابتر و سرحالتر از گذشته تمرین میكنند. با این حال این پیروزی نباید باعث شود تا ما مغرور شویم. پیروزی پرگل برابر استقلال اهواز باید فقط به اعتماد به نفس ما را بالا ببرد.
بیكزاده دربارهی وضعیت خود هم گفت: باید از امیر قلعهنویی برای اعتمادش به من تشكر كنم و بگویم كه تا حدود بسیار زیادی جواب اعتماد او را دادهام، با این حال خودم از خودم راضی نیستم و هنوز با روزهای خوب خودم در گذشته فاصلهی زیادی دارم. امیدوارم بتوانم با تلاش بیشتر به روزهای خوب خودم بازگردم.
هافبك استقلال تهران دربارهی بازی با راهآهن هم گفت: اعتماد به نفس به دست آمده پس از پیروزی هفتهی گذشته كمك زیادی میكند تا ما در بازی برابر راهآهن بهتر بازی كنیم. امیدوار هستم با آمادگی كامل در این بازی پیروزی دیگری را بدست بیاوریم و برای رقابت با پرسپولیس آمادهتر شویم. ما برای بازی با راهآهن تنها تقیپور را به دلیل آسیب دیدگی كه در تمرینهای چهارشنبه برایش به وجود آمد، در اختیار نداریم. بقیهی بازیكنان آماده هستند و بازیكن محرومی هم نداریم.
بیكزاده دربارهی داربی بزرگ پایتخت هم گفت: با همهی آنكه گفته میشود این بازی حساس نیست، اما باید بگویم كه این بازی حساسیت خاص خود را دارد. امیدوارم این داربی با همهی داربیهای گذشته فرق كند و تماشاگران بازی خوبی را تماشا كنند.
انتهای پیام
كد خبر: 8707-02087