برای من گاهی کلا اختلال داره و گاهی خوبهنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Printable View
برای من گاهی کلا اختلال داره و گاهی خوبهنقل قول:
منم بعضی مواقع مشکل قطعی و کندی دارم و گاهی اوقات هم باید حتمآ دیتا رو خاموش و روشن کنم تا دوباره به اینترنت وصل بشم.نقل قول:
گوشی دارم قدیمی هستش n70 (اِن جواد) اتفاقا ایرانسل هم روش هستش. اما سیمکارتش یک چیز دیگست و اینکه اون گوشی ها سیمکارت کامل میخورن نه مثل جدیدا که میکرو یا نانو هستش.نقل قول:
سلام امکان انتقال اعتبار بسته اینترنتی وجود داره بعنوان هدیه؟
انتقال نمیتونی بدی ولی میتونی برای کسی بسته هدیه بخری .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
cat6 نیس کلا ؟نقل قول:
نه، ولی مودم میتونی بخری هست همه جورش اومده، یا با گوشی هاتسپات کنینقل قول:
توی service mode نشون میده . ایرانسل واقعا تجمیع دو بانده . همراه اول فعلا داری بازیگوشی میکنهنقل قول:
محتوای مخفی: -
4G
3:11 بامداد
----
3:23 بامداد
والا من يه گوشي سامسونگ كه ٤ جى ساپورت ميكنه با سيم كارت ٤ جي ايرانسل گرفتم الان يه بسته شبانه گرفتم ساعتى سرعت دانلود به زحمت به يك و نيم مگ ميرسه نميدونم چطور بعضي با سرعت هفت هشت مگ دانلود ميكنن؟! :(
Sent from my iPhone using Tapatalk
تا حالا همچین سرعتی رو تو اسپید تست نداشتم !! ولی جالبه با وجود این که این اسید تست رو گرفتم ولی سرعت دانلودم امروز صبح تو اینترنت دانلود منجر بین 4 تا مگه .که من بالاتر از 7 مگ هم تجربه کردم با فورجی ایرانسل حتی با وجود این که اسپید تستایی که داشتم نصف اینم نبود . پینگ هم همیشه در همین حدوده
اینم وضعیت شکایت ما!!
هربار که اینا زنگ زدن،یا سرکلاس بودم،یا خواب یا باشگاه!!سرعت خوب هم نخواستیم،کلا بیخیال شدیم!
از شانس منم هربار زنگ میزنن در دسترس نیستم :)))نقل قول:
-------------------------
عزیز با من بودی یا با ایشون . ما دو نفریما !! من تو یکی از جنوبی ترین شهرهای استان بوشهر هستم!!:n37::n29:نقل قول:
یک ساعته که سرعت دانلود از 4 مگابایت رسده به 700 کیلوبایت . الان همین طوری هست تا نزدیکای غروب!! همیشه همین طوریه ایرانسل واسه من مگه این که اتفاق عجیب غریبی بیفته
شباهت آیدی بود اشتباه شد. حق با شماستنقل قول:
سرعت 3g ایرانسل برای اپلود و دانلود به طور میانگین چقدر باید باشه تو تهران؟
بستگی به نوع گوشی هم داره؟
به احتمال زیاد دکل ایرانسل توی خونتونه.نقل قول:
خخخ ماشالا داره انصافا سرعتشنقل قول:
چند ساعته میخوام واسه حساب چندکاربره حجم بخرم اما ارور میده در حال حاظر امکان پردازش نیست، چرا اینطوری شده؟
سلام.
من مودم 3G ایرانسل دارم. سرعت دانلود شبانه ام حدود 1 مگابایت هست. می خواستم بپرسم اگه 4G بگیرم حدوداً چقدر بیش تر می شه؟
تشکر.
کسی از دوستان با گوشیهای سونی تست کرده ببینه پلاس میشه یا فقط 4g هستن؟
هر گوشی مشخصه خودشو داره مدل گوشیتون رو بفرمایید تا بگیم پلاس ساپورت میکنه یا خیرنقل قول:
من شیائومی mi5 داشتم مشخصاتش cat12 بود ولی پلاس ساپورت نمیکنه تو ایران واسه همین پرسیدم . گوشی سونی xperia x مد نظرم بود درسته cat6 داره ولی تو سایت ایرانسل زده 4.5 ساپورت نمیکنه جایی دیگه گفته گوشی که cat6 باشه ساپورت میکنه . الان اون چیزی که واقعا هست رو گوشی سونی ایکس چیه ؟ منظورم عملا تو ایران +4g نشون بدهنقل قول:
دوستان یه سوال این انتن تقویتیا به چه دردی میخوره دقیق تر سوالم اینه میخواستم مبین نت بگیرم خونمون چون وسط کوچست جزو محوده پوشش دهیش نیست نحوه استفاده از این انتنا چه جوریه
مودم باید قابلیت انتن های تقویتی داشته باشه
یا اصلا با انتن تقویتی میشه این مشکلو حل کرد
میترسم ایرانسل بکیرم سرعتم بیاد پاییشن الان سرعت ۳ مگ دارم کممه ولی
مشکل شیائومی نرم افزاریه . سونی x مشکلی نباید داشته باشه .نقل قول:
نقل قول:
والا من جایی خوندم مشکل سخت افزاری هست احتمالا چون ایرانسل و باند های b3 , b7 کار میکنه تجمیع این دوتا نیاز به سخت افزاری روی مودم داره(انتن جداگانه ) ولی چون در چین تجمیع بیشتر رو باندای b1 , b3 هست نیاز به اون انتن جدا نیست و با مولتی پلکسر اینکار انجام میشه. و لی نمیدونم حقیقت داره یا نه . الانم به سونی ایکس شک دارم که پلاس بیاره واسه همین گفتم اگه کسی پلاس رو تجربه کرده رو سونی بگه .
تست سرعت 4G همراه اول در بندرعباس
تست سرعت 4G ایرانسل در بندرعباس
اگه هردو با یه گوشی بودن مقایسه دقیقتر میشدنقل قول:
دوستان سلام ، من با ایرانسل صحبت کردم و اپراتور اصرار داره اینکه من نمیتونم با گوشی آیفون 6s از فورجی پلاس استفاده کنم مشکل از سمت بنده هست و ربطی به ایرانسل نداره . کسی اطلاعی داره در این مورد ؟ آیفونم از CAT 6 پشتیبانی میکنه
يكي از دوستان تست هاي ١٠٠ مگ گذاشته بود با 6sنقل قول:
كه احتمالا پلاس بوده
ولي اينكه مطمئن باشيم نه
واقعا هم مشخص نيست و نميشه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
تنظیم پروفایل ایرانسلو دریافت کنید حل میشهنقل قول:
۴g+ ایرانسل
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
بزودی شاهد سرویس های volte و vowifi خواهیم بود
ایرانسل داره نقطه های wifi میزنه تو مجتمع های کشور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستان تو ی منطقه تونسته بود رو حالت فورجی پلاس بصورت ازمایشی volte رو تست کنه
همینطور که حدس میزدم ایرانسل میگن با نصب پروفایل تونسته فورجی پلاس رو ب ایفون بیاره
اپدیت:
ساعت دوازده اس و پروفایل رو نصب کردم هیچ تفاوتی نمیکنه .
هنوز مشکل پا برجاست .
رو ایفون 7 پلاس تست کردم
كسي راهنمايي ميكنه چرا با مودم 4g به فلفل شكن نميتونم وصل بشم ولي با نت سيم و adsl ميشه؟؟؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
درباز کن تون یکیه ؟؟ یعنی رو ی دیوایس و ی فیلترشکن تست میکنین؟نقل قول:
دوست عزیز من هفته پبش یه همچین مشکلی داشتم هر کار همکردم درست نشد تماس گرفتم با ۷۰۰حدودیک هفته طول کشید تا درستش کردن البته تو اون مدتی که خراب بود هیچ بسته دیگه ای هم نمبتونستم بگیرم یه هفته سر کار بودم هی میگفتن حل شده میدیدم نخیر تا این که به کاستومر سرویس شکایت ایمیل کردم افتادن دنبال کارم درست شدنقل قول: