من از دوستم پرسیدم میگه ربطی به دوره کد نداره اعزامی آبان بود لیسانسه ارتش دوره کد نخورده ستوان 3 شده ولی بعضی از اونایی که دوره کد هم خوردن گروهبان شدننقل قول:
Printable View
من از دوستم پرسیدم میگه ربطی به دوره کد نداره اعزامی آبان بود لیسانسه ارتش دوره کد نخورده ستوان 3 شده ولی بعضی از اونایی که دوره کد هم خوردن گروهبان شدننقل قول:
سلامنقل قول:
منم 15 بهمن مدارکم رو ثبت کردم افتادم یکم برج 4 سال 94 من فوق دیپلم هستم از تبریز
شما مدرکت چیه از کجایی؟
سلام آقا مهدی تاریخ اعزامت همونیه که زده ولی میتونی دو ماه تعجیل یا تمدید کنی اونم اگه موافقت کنن
خدا کنه سال آینده درجات لیسانس وظیفه های ارتش درست شه اصلا انصاف نیست سه درجه کم بدن ستوان 3 بشه گروهبان :n14:
درجه میخواهید چیکار؟
فکر کردید وقتی ستوان سوم هستید همه درجه های پایین شما بهتون احترام میزارن؟ یا مثلا یه استوار نمیتونه بهتون دستور بده و براتون اضافه خدمت رد کنه؟
یا مثلا نگهبانی نمیدید چون درجه دارید؟ شایدم فکر کردید صرف اینکه ستوان سوم هستید جاتون و کارتون از گروهبان ها بهتره؟
ببینید در حالت کلی باید اینطور باشه ولی در عمل اکثرا اینطور نیست، بماند که خیلی خیلی بستگی به یگان خدمتی تون داره و فرمانده شما که چطور آدمی باشه و چقدر به تحصیل کرده ها احترام بزاره، شما بهرحال سربازید، از کادری ها بگذریم که شما به هر درجه ای به گروهبان دوم کادری هم نمیتونید تو بگید، توی همون سربازها اونی که قدیمی تر هم هست حتی اگر یک آجر باشه میتونه براتون خیلی دردسر ساز بشه!!
یکی از بچه های ستوان سومی که ترخیص شد از یه سرباز یک آجری 15 روز اضافه خدمت خورد و هیچ جوره نتونست درش بیاره، چون همیییییییشه روابط بر ضوابط سوار هست، قضیه هم این بوده که اون سربازه به افسر جانشین گفته بوده فلانی اذیتم میکنه اونم به خاطر حرف این 15 روز براش اضافه زده بود.
به قول كادرى در ارتش مي گفت درجه مال ابگرمكنه، واقعا همين طوره شما با درجه ستوان ٣ يا ٢ نميتوني به يك كادر با درجه پايين تر امر كنيد و حتى اگر اختلافى بين شما و او پيش بياد حق رو به كادر ميدن پس ذهن خودتون را با درجه و اين حرفها زياد درگير نكنيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام دوستان. راجع به پدافند هوایی سمنان خاتم النبیاء اگه کسی اطلاعاتی داره بگه. اعزام 12/01
1-مرخصی عید داره؟ چند روز؟
2-وضعیت غذاش چطوره؟
3-سخت گیریش در چه حدیه؟
4-تقسیماتش چطوره؟
5-توصیه ی خاصتون چیه؟
با تشکر
خیلی طول میکشه دفترچه رو صادر کنن؟نقل قول:
جواب خیر که گفتید، برای کدوم سؤال بود؟!
برای این دفترچه که نباید پول بدیم؛ درسته؟
7روز طول میکشهنقل قول:
نه پولی نمیخواد
روی کاغذ درجه حرف اول و آخر رو میزنه و یه ستوان 2 وظیفه از یه ستوان 3 کادر ارشد تره ولی در عمل این طور نیست و حتی ممکنه یه سرباز صفر بتونه به ... بده یه ستوان وظیفه رو:n27:
در ارگانی مثل ارتش روابط حرف اول و آخر رو میزنه:n28:
من اگه اول خدمتم با سرباز لوحه چین رابطم خوب نبود باید قید مرخصی آخر هفته رو می زدم چون فرمانده فقط لوحه و برگه مرخصی امضا می کرد و براش مهم نبود که کی نگهبانه و کی مرخصی هستش و فقط باید لوحه پر میشد و این که کی توش باشه مهم نبود:n29:
حتی ما تو ستاد خیلی راحت می تونستیم بین نامه ها یه نامه اضافه خدمت به اسم هر وظیفه ای بزنیم و بدیم رییس قاطی بقیه نامه ها امضا کنه تا اون سرباز چند روز اضافه خدمت بره تو پاچش:n25:
هر چند که عکسش عمل می کردیم و اگه کسی اضاف خورده بود می کشیدیم بیرون براش:n19:
دوستان یه سوالی دارم . قبل آموزشی اگه کد خورده باشه و بعدش درخواست تمدید داده باشیم و موافقت شده باشه، میشه رفت نظام وظیفه و درخواست تمدید رو باطل کرد و همونجایی که کد خورده بود اعزام شد ؟ امکانش هست ؟ ممنون
دوستان جریان این خبر چیه یکی واسه من ساده توضیح میده:
---------------------------------
سرباز فراری ها ۳۰ میلیون تومان جریمه می شوند و خدمت نمی روند/ جزئیات بخشش و جریمه سالانه فراریان
به گزارش ایسنا غلامعلی جعفرزاده با اشاره به بررسی موضوع سرباز فراریها در جلسه عصر روز یکشنبه کمیسیون تلفیق گفت: مشکلی در کشور به نام سرباز فراری وجود دارد؛ اینها افرادی هستند که بالای ده سال از موعد خدمتشان گذشته و خدمت سربازی انجام ندادهاند و حداقل سن آنها هم سی سال است. از طرفی آنها به درد نظام وظیفه هم نمیخورند و نمیشود آنها را اجباری به سربازی برد.
او گفت: اینطور هم نیست که همه کسانی که سربازی نرفتهاند سرمایهدار بودهاند، برخی هم اقشار متوسط و پایین هستند و بعضی از آنها از قوم و قبیلههایی هستند که زود ازدواج کردهاند و نتوانستهاند به سربازی بروند.
او با تاکید بر اینکه «بحث فروش سربازی مطرح نیست» گفت: این افراد باید جرائمی پرداخت کنند که بتوانند از برخی تسهیلات شهروندی مثل انجام کار اقتصادی، داشتن دفترچه بیمه و برخی مسائل اینچنینی استفاده کنند اما حتی در صورت پرداخت جریمه از برخی حقوق دیگر مثل کاندیداتوری شورای شهر، نمایندگی مجلس و استخدام دولت محروم خواهند بود.
این عضو کمیسیون تلفیق مجلس با بیان اینکه «رها کردن سربازان فراری و داشتن برخورد قهری نتیجه نمیدهد» یادآور شد: عاقلانهترین کار این است این افراد فراخوانده شوند و از آنها جرائم نقدی اخذ شود در این صورت کارت قرمز سربازی به آنها داده میشود که در قبال آن از برخی حقوق شهروندی برخوردار میشوند.
او گفت: به موجب مصوبه کمیسیون تلفیق افراد مجرد بالای سی سال سن که سربازی نرفتهاند ۳۰ میلیون تومان جریمه میشوند و سالیانه ۱ میلیون تومان به این مبلغ اضافه میشود.
بالاخره کد ماهم معلوم شد
پدافند هوایی ارتش سمنان
فکر کنم منم سرباز فراری شم
یکی از دوستام که تعجیل زده بود امروز بهش گفتن افتاده 05 کرمان
دفترچه رو از آبادان فرستاده بود.
تنها مرکز آموزشی که از بچگی داستان های زیادی میشنیدم همین 05 بود :)))
سلام؛ من افتادم نیروی انتظامی + شهید بیگلری مشگین شهر
تو این تاپیک زیاد در مورد این مرکز توضیح ندادن؛ دارم تو سایتهای دیگه دنبال مطالب مهم میگردم.
ب ما مرخصی ندادن. دو ماه ی کله بودیم تو اون تبعید گاه...غذاش خوبه ..ی غذا مرغ و نون میدادن اشغال مرغ قاطیش بود والا بقیشو میخوردم...توصیه میکنم خونسرد باشید و سعی کنید لذت ببرید از بیابون و اسمان پرستاره ش..نقل قول:
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
مصطفی جان ستوان 3 تو یگان بیفته دو ماه یکبار نگهبانیشه گروهبان یک روز در میون ستوان 3 میتونه بعد از ظهر ها از پادگان رات بیرون بیاد ولی گروهبان باید بدوئه واسه مرخصی گرفتن تو حقوق حداقلش 20 تومن تفاوت داره و ....نقل قول:
شما با اینکه امریه بودی دوره کد خوردی؟!!! امریه کجا بودین؟ یعنی بعد از دوره کد میرین امریه؟نقل قول:
حاجی یه مقدار توضیح بیشتر میدی؟نقل قول:
برنامه روزانه و سختگیری ها و اینکه با فارق التحصیل ها برخوردشون چه جوریه؟
تو دفترچه زده سابقه بیماری رو بزنید
مثلا کهیر و الرژی زده
بعد این تیک بزنی یا نزنی چه فرقی داره؟
مثلا سابقه کهیر داشته باشی . چه فرقی داره؟ سرکاری هست؟
کرمان جای خوبیه.بر خلاف اسمش واقعا خوبه.ولی مشکل بعدشه ! اگه بعد از کرمان جای بد بیفتی تملش راحت تره واست و امکان فراری شدن کمتره.چون قبلا سختی کشیدی تا یه حدی.نقل قول:
اگه هم جای خوب بیفتی که قدره جاتو خواهی دونست.
کسی که میفته کرمان باید به مرخصی نرفتن حتی توو شهری عادت کنه.وگرنه بقیه ی چیزاش قابل تحمله.مخصوصا با بوفه ی بسیار خوبی که داره.
اغلب افراد بعد از کرمان آرزو میکنن که کاش توی همون کرمان مونده بودن !
اونجا همه محصلن..غیر محصلن نمیگیرن ..منم لیسانس دارمنقل قول:
ب ترتیب مینویسم برات
3:45 بیدار باش...روزای اول وحشیانه
تا ساعت 6 درگیر نماز و دعا هستید البته تو این مدت احتمالا ب شدت خابالود باشید تو نمازخونه ک نمیزارن ولو شید
بعدش ب صف میشید حدود ۱ ساعت تا صبحانه بخورید
ساعت ۷ میرید میدون تا ۹ مراسم صبحگاه و رژه ..کلا موسیقی های زیبایی میزنن موقع رژه ....رژه رو دوست دارم
بعد میرید سر کلاس های مختلف تا نماز ظهر
احتمالا سر کلاس ب شدت خابالود میشید ک اونجا هم نمیزارن چرت بزنید
بعد نماز ظهر ب صف میشید تا یک ..یک و نیم ساعت برای ناهار و بعدشم رژه ..بعدش احتمالا فرمانده بیاد درس بده بعدش تا نماز مغرب بشه برید نمازخونه..بعدشم میاید ب صف میشید واسه شاام..بعد از خوردن شام پوتین واکس میزنید ساعت ۹:۳۰ خاموشی و خاب تا فردا....
البته پاس و بیگاری هم دارید ب مقدار زیاد ک تقریبا هفته ای دوبار درگیرشید...
ولی بچه هایی ک اونجا باهاشون دوست میشید خیلی خوبن..!
پیشنهاد میکنم بهتون برید مسئول سلف غذاخوری بشید غذا تقسیم کنید..ارشد اسایشگاه هم خوبه..نقل قول:
سلام دوستان
1- کسایی که 01 ارتش (نیروی زمینی ) اموزشیشون هست معمولا یگان خدمتیشون توی کدوم شهرها میفته ؟
ممنوننقل قول:
همه دوره کد میخورن
من لیسانس عمران دارم
عید مرخصی داره؟
اره تقریبا همه..منم دور کد توپ خوردم..منم لیسانس عمران دارم..احتمال زیاد شما دارید ولی ما نداشتیم...نقل قول:
برای اطلاع دقیق از مرخصی های دوره های مختلف وقتی رفتید اونجا مراجعه کنید ب در دیوارای دستشویی توالت اسایشگاه ک پر یادگاریو نوشتس..مخصوصا توالت...خخخخ
کی میگه ستوان 3 هر دوماه یکبار نگهبانی میده؟نقل قول:
ما داریم ستوان 3 هر 4روز یکبار گروهبان نگهبان میشه فرقی با گروهبان ها هم نداره
من اعزامی برج 2 امسال ام و لیسانسهنقل قول:
من اولین دوره ایی بودم که گروهبان 1 داد
الان هرچی بیشتر دارن میان چه دوره کد خورده چه نخوره گروهبانی بهشون میدن
البته توی یگانمون مورد داشتیم با پند پ و بدون دوره کد اعزامی برج 8 ستوان سوم شده !!!
درکل 10 درصد چه دوره کد خورده چه نخورده ستوان میشن و بقیه گروهبانن
یگان خدمتی ربطی به یگان اموزشی ندارد بلکه به فاکتور هایی مثل شرایط ،پارتی و شانس بستگی دارد یکی از بچه های تهران در تقسیمات افتاد اهواز بنباراین نمیشه قاعده مشخصی در نظر گرفتنقل قول:
سلام به دوستان عزیز
یه سوال فوری داشتم.
1-کسی هست که تو برگ معاینه اولیه پزشکیش موردی رو پزشک براش تیک زده باشه ؟(همون جدولی که اسامی یه سری بیماری توش هست و یک قسمت طبیعی غیر طبیعی داره)
2-اگه آره دکتر داخل همون برگه تو کادر نظر نهایی پزشک کدوم گزینه رو براش زده(1-مانع خدمتی ندارد 2-از نظر پزشک مشمول طبق ماده.... و بند..... بدون تشخیص اولیه به شورای پزشکی میره 3-بنا به اظهارات مشمول و تشخیص اولیه، نامرده دارای بیماری غیر مشهود به شرح زیر می باشد و اسم و کد بیماری باید ذکر شود و بیمار به یک متخصص ارجاع داده می شود.) کد بیماری رو هم براتون نوشت؟
آخه من داخل برگه تو جدول جلوی قسمت پوست به جای تیک غیر طبیعی نوشتم که "التهاب و خارش پوستی دارم" ولی دکتر در قسمت نظرات تیک زده مانع خدمتی ندارد. حالا به پزشک متخصص ارجاع داده میشم یا نه؟
با سپاس
اگر نوشته مانح خدمتی ندارید به کمسیون ارجاع نخواهید شدنقل قول:
سلام.لطفا منم راهنمایی کنید.من متولد فروردین ۶۷ هستم.من دانشگاهم رفتم ولی بعد چند ترم چون نرفتم دانشگاه اخراج شدم.۸ سال که میگن باید غایب باشی یا مشمول واسه خرید؟چون یه مدت که به خاطر دانشگاه معاف تحصیلی بودم.دیپلم قیمتش ۱۵ ملیون هست؟در مورد کسری جیهه و ایثار گری مگه برنداشتن و حذف نشده پس چرا بعضی ها هنوز دنبالشن؟من پدرم ۲۷ ماه فکر کنم جبهه داشت ولی متاسفانه استفاده نکردم.
- :n28:
نقل قول:برای دیپلم 15 میلیون هست و جریمه هم به مبلغ مذکور تعلق می گیرد(شیوه محاسبش رو نمی دونم ولی زیاد نیست)سلام به دوست عزیز
باید هشت سال تمام از زمان مشمولیت شما گذشته باشه. یعنی مثلا اگر شما سال 88 دانشگاه قبول شده باشید و زمان اخراج شما از دانشگاه سال 90 باشه(بعد از چهار ترم) زمان غیبت شما از سال 90 محسوب می شه.
دوستان کد آموزشی اومده تو سیستم پلیس +10؟
من هفته گذشته رفتم گفتن نیومده، نظام وظیفه هم رفتم نگفتن بهم
دوستان عزیز
همون طور که می دونید جریمه غایبینی که تا پایان 22 بهمن ماه ثبت نام می کنند مورد غفران قرار می گیره. این سخا و دهش فقط شامل سنوات غیبت می شه یا این غایبین ناخلف، در حین خدمت اجازه دادن کنکور و قبولی در دانشگاه ها را هم دارند(می خواستم مطمن شم)؟
سلام.
دوستان من 1 اسفند اعزامم که افتاده جمعه!
اگه من شنبه ظهر برسم اونجا کسی ناراحت میشه؟:n24:
آخه از مشهد به اراک یه جوریه که قطار 9 صبح میرسه اراک،زور بزنم ظهر دیگه برسم پادگان:n37:
بچه ها من جواد بیکیم از یزد لیسانس حسابداری اعزامی یک تیر 93 به 05 کرمان و دوره کد پدافند هوایی شاهین شهر عملیات زمین به هوا و الان از یک آذر93 نماینده ارتش از توپخانه 55 اصفهان مامور به بنیاد شهید یزد(نماینده ارتش در بنیاد شهید یزد)/بچه ها نفر قبلیم میگفت الان اگه 10 نفر در ایران راحت خدمت میکنن یکش تویی صبح ها 7030 حظورمه و ظهر ها 14.15 خروجمه وکارم رسیدگی به کار ایثارگران و جانبازان ارتشی یزدی /یک جورایی میشه بگن نیمچه امریه مثل کارمندای اونجا سر دو ساعت چایی و نه نگهبانی و از مهمتر ریس خودم خودمم هستم فقط دو ماه یکبار باید گزارشات ارباب رجوع ها را برای فرماندم به توپخانه اصفهان پست کنم//فکر نکنم هیچ کدومتون خدمتی به راحتی من داشته باشید///خدا را هزار مرتبه شکر تنها راهی بود که بیفتم شهر خودم چون یزد ارتش نداره///شماره من 09137472019 برای راهنمایی کسایی که افتادن یک اسفند 05 کرمان
نقل قول:
اعزام شما چون در روز تعطیل هست بنابداین شما شنبه اعزام خواهید شد تا قدیم که خود وظام وظیفه اتوبوس کرایه می کرد و با اون اعزام می کرد شما خودت می خوای با قطار بری؟
پس اگه شنبست که حله آقا دمت گرم فکرم راحت شد.نقل قول:
والا دو تا داداشای دیگمم که رفتن خودشون رفتن حرفی از اتوبوس نزدن!
بعدشم خب قطار کوپه چهار نفره حال دیگه ای داره :n20:
یه خواب خوب قبل این دو ماه کم خوابی میچسبه :n31:
فقط پول قطار با غذاش شد 80 هزار تومن! اینش زیاد نچسبید:n37:
جواد جان داداش اگه غرضت سوزش ما بود که به حمدالله حاصل شد دهنت ...:n31:نقل قول: