واقعا مسخره کردن خودشونو الان سرعت دانلود از 500 هم بیشتر میشه اما دیشب تو ساعات رایگان همون لینک به زور به 5 میرسید:n21:
Printable View
واقعا مسخره کردن خودشونو الان سرعت دانلود از 500 هم بیشتر میشه اما دیشب تو ساعات رایگان همون لینک به زور به 5 میرسید:n21:
این وضعیت دقایقی پیش باقی دوستان چنین وضعی دارن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دققیقا پارس و ن بعنوان یکی از ISP هایی که کمتر دزدی میکنه قبول داشتم
7-8 ساله سرویس دارم ازش
512 رو 3-4 ساله دارم
ولی این چند وقته سرعتم خیلی افت داشته اندازه 128 مخابرات شده دیگه ببین چی میگم !!! :|
حتی وقتایی که روشن میکنم کامپیوتر و یا قطعه یا با 1001 دنگ و فنگ وصل میشه :|
معلومه چه مرگشه ؟ کسی میدونه .؟.
یکماهه هیچ جوره نشده یه ویدیو یا شبگه لایو ببینم ! جالبه انگار فقط مشکله منه !! 512
دوستان پارس ممنون میشم بهم بگید شما هم همچین مشکلی دارید یا نه !!! چون یکی از بچه های پارس هم این مورد رو داره اینجا مطرح کردم :
سلام دوستان من یک ماه نامحدود 128 گرفتم
نوشته 10GB هدیه باسرعت 2Mbps
بعد از این 10 گیگ سرعت چهقدر میشه الان بین 200 تا 400 سرعت دارم
ممنون
سرعت این سرویس 2 مگ حداکثر هستش که متوسط 250 هستش!!!نقل قول:
بعد 10 گیگ میشه 15 کیلو سر راست!!!
شما کدوم شهری؟>
نقل قول:
اهواز هستم
باتشکر از دوست خوبمون حسین...اما شما داخل خود ویندوز هم با وارد کردن دستور services.msc میتونید آپدیت ویندوز رو غیرفعال کنید:n06:نقل قول:
واقعا 128 نا محدود سرعت دانلودش 15 کیلوبایته ؟
دوست عزیز الان داره 7 تا سرعت بهم میده این یعنی نامحدودهنقل قول:
پشیمون شدم از خریدنش
واقعا متاسفم براشون
منم اول مخابرات بودم واقعا توی دانلود هیچ مشکلی نداشتم فقط یه خورده پینگش بد بود که اونهم خیلی تفاوت نداشت.
اما با پارس آنلاین واقعا وضعیت دانلود افتضاحه.
الان شما 10 گیگ رو دانلود کردی و اینطور شد یا هنوز اون 10گیگ تموم نشده و سرعت اینقدر افتضاحه ؟
اینکه میگه 10 گیگ منظورش همون یه ماهه یا کلی هست مثلا من این ماه 10 گیگ رو با سرعت بالا دانلود میکنم و بعد سرعت واقعی میشه دوباره ماه بعد که تمدید میکنم 10 گیگ دوباره با سرعت بالا دارم یا نه ؟
دوستان لطفا راهنماییم کنین
از وقتی اومدم پارس تمام سرویسای انتی فی ل تر م روی تبلت از کار افتاده
لطفا بگین با چه اپ یا سرویسی میتونم روی تبلت اندرویدی با نت پارس انلاین ف ی ل ت ر و دور بزنم؟
لطفا اگه اینجا نمیشه بگین واسم پی ام بزنین
منتظر راهنماییتون هستم...
تو این پست قصد دارم یه افشاگری واقعی بر حسب تجربه ای که بدست آوردم در مورد پارس انلاین بکنم.
این شرکت که این همه ادعا میکردن محدود نمیکنه و فلان بیسار علاوه بر محدود کردن سرعت من دزدی و کلاهبرداری خودشو هم بهم ثابت کرد !! واقعا متاسفم منو از دانلود شبانه محروم کردن !! الان سه روزه راس ساعت دو که میشه اینترنت قطع میشه ساعت 6:58 دقیقا وصل میشه پشتیبانی هم جواب درستی به ادم نمیده. تمام این جریانات از وقتی شروع شد که من صد گیگ طی یک هفته دانلود کردم، سرویسم هم دو مگ هست بعد از عبور از مرز صد گیگ فرداش سرعتم یک چهارم شد تو تایم رایگان !!! پس فرداش هم که همین قضیه که گفتم اینترتم کلا قطع میشه.
اینو گفتم تا همه در جریان کلاهبرداری واضح این شرکت قرار بگیرید و گول 9 مگ و رونالدو این حرفا رو نخورید اینارو فقط واسه سریع خالی شدن حجمتون گذاشتن و اگه تازه شانس بیارید و سرعت شبانتون بالا باشه زیاد که دانلود کنید همین بلایی که سر من اومد بدون شک سر شما هم میاد.
روی سیستمهای اندرویدی با اندروید 4 به بالا یا اندروید ورژن پایینتر اما روت شده، P sip hon کار میکنه تو پارسآنلاین. اما به طور کلی پارسآنلاین ف یل تر ینگش از بقیه شرکتا قویتره. به قول گفتنی: کاسه داغتر از آش.نقل قول:
منم به مشکلی مشابه شما برخوردم اما نه به شدت شما. تا 10 روز پیش اوضاع خیلی خوب بود. سرعت روزانه حدود 900 کیلوبایت و شبانهام هم تا 800 - 850 کیلوبایت تو ساعتهای آخر شبانه رایگان میرسید. از 10 روز پیش یه سری مشکلات ایجاد شد. اول، قطعیهای مکرر تو ساعتهای رایگان که یه الگوی مشخص داشتند. یعنی به فاصله هر 3 دقیقه یه بار قطع میشد اینترنتم. ضمن این که این وضعیت تو 30 تا 45 دقیقه اول شبانه رایگان و بعدش هم از ساعت حدود 4:15 به بعد تا پایان ساعت رایگان اتفاق میافتاد. البته اون موقع سرعتم همون حدود 850 کیلوبایت بود. اما مرتب قطع و وصل میشد.نقل قول:
اما 4 روز پیش سرعت شبانه رایگانم به شدت افت کرد و شد یک سوم. یعنی حدود 250 کیلوبایت. روزای بعدشم دیگه بیشتر از 600 کیلوبایت نشد در بهترین شرایط. یه چیز جالب هم این بود که دیروز متوجه شدم سرعت روزانهام هم افت کرده و رسیده به حدود 400 کیلوبایت. زنگ زدم پشتیبانی بعد از یک ربع انتظار، بالأخره یکی جواب داد و مشکل رو بهش گفتم. دستور داد مودم رو خاموش کنم، بعد از یه سری دستکاریها بهم گفت مودم رو روشن کن و سرعتت رو چک کن دوباره. این کار کردم دیدم یه کمی بهتر شده و رسیده به حدد 520 تا 530 تا. گفت یه کمی صبر کن احتمالاً بهتر میشه. شبانه رایگان بهتر شد تا حدود 650 کیلوبایت ولی به اون وضعیت قبلی برنگشته. البته امروز صبح که با اسپیدتست امتحان کردم بهتر شده بازم.
شما هم باز پیگیری کن. احتمال داره وضعیتت بهتر بشه. البته منم باید صبر کنم ببینم رو همین روال میمونه یا نه. امیدوارم که بدتر نشه دوباره.
این محدودیتها ماهیانه است. یعنی حتی اگه شما سرویست رو یک ساله هم تمدید کنی، هر ماه 10 گیگ جایزه مصرف منصفانه با سرعت بالا داری. هر ماه این محدودیت رو که رد کنی تا آخر اون ماه سرعتت میآد پایین روی سرعت اسمی. از ابتدای ماه بعد دوباره سرعتت میره بالا تا زمانی که دوباره محدودیت رو رد کنی.نقل قول:
نقل قول:کلاً 128 نامحدود وقتی روی سرعت اسمی باشه، بگیر نگیر داره. تو ایران 128 کیلوبیت رو تو تبلیغات میگن «اینترنت پرسرعت» (:37:) در حالی که حتا دوبرابر دایلآپ هم نیست. یه خورده که ترافیک بشه یا سرور مخاطبت مشکل داشته باشه، میشه قطره چکون. به نظرم اگه نامحدود بخوای با سرعت اسمی بگیری حداقل باید روی 256 یا حتا 512 فکر کنی. 128 جز اعصابخردی چیزی به دنبال نداره. البته اگه خوره دانلود نباشی با یه استفاده معمولی از اینترنت جایزه 10 گیگ ماهیانه 128 پارسآنلاین جوابتو میده چون تو اون 10 گیگ سرعتش چند برابره و تا سرعت اسمی 1مگابیت هم ظاهراً میرسه اما اگه مصرف ماهیانهات بالاتر از 10 گیگ باشه، من که اصلاً توصیه نمیکنم 128 رو.نقل قول:
آقا شما که 7 - 8 سال استفاده کردی، از این چیزا باید زیاد دیده باشی. به نظر میآد یه سری مشکلات عمومی تو این چند وقته تو وضعیت اینترنت کشور و همین طور پارسآنلاین وجود داشته. به خصوص تو یه هفته - 10 روز گذشته، اوضاع چندان خوب نبوده.نقل قول:
یه کم دیگه باید صبر کرد. وزیر که گفته قراره تا آخر امسال پهنای باند اینترنت کشور دو برابر بشه و این مشکلات اخیر رو به همین عامل مرتبط دونسته. احتمال داره که درست بشه وضعیت.
البته به نظرم غیر از صبر هم چاره دیگهای نیست.
به نظر میآد یه مشکل داخلی داره. پینگ مودم خیلی بالاست. من احتمال میدم تو حالت PPPoE هم ارتباط اینترنت مودم با شرکت ISP برقرار باشه، اما بنا به دلایلی که معلوم نیست، یه مشکلی در ارتباط شبکه داخلی بین کامپیوتر و مودم هست.نقل قول:
میشه به عنوان راهکار اول، ریست کردن مودم به تنظیمات کارخانهای و تنظیم مجدد اون رو توصیه کرد.
در مرحله بعد هم اگه مشکل همچنان باقی بود، تست مودم با یه کامپیوتر دیگه یا حتا یه گوشی اسمارت. اگه روی کامپیوتر جدید/گوشی اسمارت مشکلی نداشته باشه، احتمالاً یا ویندوز اون سیستم دچار مشکل شده یا تنظیمات شبکه یا فایروالش.
به هر من فکر میکنم مشکل ربطی به اینترنت نداشته باشه.
نقل قول:منظورت رو خیلی خوب متوجه نشدم.نقل قول:
اگه منظورت اینه که فقط یه IP خاص تو شبکه داخلیت دسترسی به اینترنت داشته باشه، خیلی کار راحتی نیست. یا باید مودمت حرفهای باشه که توش بشه دسترسی به IPهای خاصی رو بلاک کرد. یا باید یه گیت وی راهاندازی کنی و از طریق اون دسترسی IPهای داخلی رو محدود کنی.
البته یه راهی وجود داره و اونم این که Mac Address سیستمهای مجاز/غیرمجاز رو تو مودم ثبت کنی تا فقط یه سری دستگاههای خاص امکان دسترسی به روتر و اینترنت رو داشته باشن. که بازم بستگی به مشخصات مودمت داره.
یه راه دیگه هم استفاده از قابلیتهای Group Policy تو ویندوز برای محدود کردن یا بلاک کردن دسترسی به اینرنت برای یوزرهای یه سیستمه. (اگه تعداد سیستمهایی که تو شبکه داخلی داری زیاد باشه، یه خورده سخت و زمانبر میشه.)
تکمیل:
البته استفاده از نرمافزارهایی مثل فایروالهای مختلف که میتونن دسترسی یک نرمافزار خاص یا کل سیستم رو به اینترنت رو قطع کنن یا نرمافزارهایی مثل NetLimiter که با استفاده از اون میشه حداکثر مجاز پهنای باند قابل استفاده برای هر برنامه یا کل سیستم ویندوز رو تعیین کرد، هم طبیعتاً جزء راهحلهای ممکنه که دوستان دیگه این نرمافزار آخری رو تو پستهای قبلی هم توصیه کردن و منم ازش استفاده میکنم و قابلیتهای زیادی داره. به ویژه تو تنظیم قواعدش در حالت پیشرفته میشه، تو ساعتهای مختلف محدودیتهای متفاوتی برای میزان مصرف تعریف کرد برای دوستانی که نگران استفاده خارج از کنترل از اینترنت در ساعتهای غیررایگان هستن به شدت کمک میکنه. البته این فایروالها و نرمافزارها رو هم باید روی هر سیستمی جداگانه نصب و تنظیم کرد.
از دوستان کسی هست که در تهران مرکز حکمت شعار adsl حجمی پارس آنلاین داشته باشه؟
سرعتش چطوره؟
کیفیت شبکه در اون مرکز چطوریه؟
دوست من تو تایپک اینترنت استان تهران میتونی زودتر به جواب برسی.نقل قول:
نقل قول:
نه هنوز 10 گیگ تموم نشده تازه دیروز تمدید کردم
خیلی عجیبه سرعت رو روی 7 نگه داشته بودن مگه نباید 128 سرعت 16 بده چرا در زمان تایم رایگان اینقدر سرعت کمه
دوستان سرویس pol 128 رو روی چند می بندن؟ شب ها چطور؟
امروز به شدت پرش لینک دارم مخصوصا وقتی از kerio استفاده میکنم
نامحدود پارس چه باحاله من 128 گرفتم الان 15 روزش رفته بیشتر از 40 گیگ دانلود کردم ولی هنوز محدودم نکرده فقط امروز صبح سرعت شده بود 20 گفتم محدود شدم رفت ولی خدارو شکر باز برگشت 260
منم چندین ماهه 128 نامحدود دارم ولی همیشه بعد از 50-60 گیگ دانلود با سرعت بالا سرعتش میاد رو 30-40
البته بعضی موقع ها سرعت تا 200 میره ولی بیشتر مواقع رو همو 30-40 هستش
دوستانی که چند وقته 128 نامحدود دارن این مشکل براشون پیش نیومده؟
همه این راه ها رو تست کردم !!! با پشتیبانی هم که که حرف میزدم گفت همیچین چیزی تا حالا ندیده :دینقل قول:
بیخیال باید قید استفاده از باگ رو بزنیم !!!:n02:
آقا من ماه قبل که تعرفه های قدیمی بود 128 نامحدود داشتم سرعت دانلودش روی 120 بود و نزدیک 30 گیگ هم باهاش دانلود کردم و بعدش محدود شد ولی الان این ماه که تعرفه ها عوض شده همون 128 رو گرفتم دوباره ولی تا حجم دانلودم از 10 گیگ رد شد سرعتش محدود شد الان از 25 سرعت دانلود بالاتر نمیره و 22 روز هم اشتراکم مدت داره! بنظرتون کار خاصی میشه کرد که برشگردوند به حالت اول؟
نه. از اول آذرماه سرویسهای نامحدود، سقف جایزه مصرف منصفانهاشون عوض شده. اگه 1 ماهه تمدید کردید، میتونین این 22 روز رو بسوزونین و دوباره سرویس جدید ثبت نام کنین و گر نه که باید با همین وضعیت بسازین دیگه. بازم خوبه که سرعت شما به 25 میرسه.نقل قول:
دوستان، سرعت تک کانکشن شما چنده؟ مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو اگه با همین مرورگرتون دانلود کنید سرعت چطوره؟ (فایلش از یک سرور تو انگلیسه)
افتضاح پایینه . یکماهه اینطور شده و دیگه برای من ویدیو دیدن مثلا تعطیل شده ! با سرویس 512 تک کانکشنم حدود 30 هست ! 3بارم زنگ زدم اما طبق معمول بی فایده .نقل قول:
برا من خوبه و تا 150 هم میره بالانقل قول:
سرعت من با فایرفاکس حداکثر 15 کیلوبایت ( دو مگ محدود ! )نقل قول:
آقا این پینگ خوبه آره:n06:نقل قول:
1020نقل قول:
22/10/92
فایرفاکس بین 130 و 210 متغیره تقریبا میانگین 165
نیم ساعت پیش پینگ خارج من 120 بود ولی الان دوباره شد 350 :n21:نقل قول:
پینگ داخلی من 4 تا از تو کمتره :دی
دوستان من الان128 شاتل دارم.6گیگ سه ماه
ماهی حدودا 20-22گیگ دانلود شبانه دارم
در کل راضیم ازش
منتها از دوره بعد ماهی3500به قیمتش اضافه میکنه
شما که پارس دارین پیشنهاد می کنین بیام پارس یا نه؟
در حالی که پارس هنوز قیمتش30000برا 6گیگ 3ماهه!
سرعت شبانه م 30-60 هست تو روز هم که برام مهم نیست100-150هستش