اغا اسیاتک دیروز واسم ۴.۵ بار قطو وصل شد
بار اخرم ساعت یک قطع شد تا صبح
واسه کسی اینطوری شده.؟
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Printable View
اغا اسیاتک دیروز واسم ۴.۵ بار قطو وصل شد
بار اخرم ساعت یک قطع شد تا صبح
واسه کسی اینطوری شده.؟
مگه نشنیدی وزیر گفت دیگه نوروز 95 ارتباطات با کیفیت و با سرعت بالا رو به کابرا هدیه میدیم قبلا هم هر وقت میگفتن پنیر ارزون میشه بلافاصله گرون میشد خب الآن مشکل کجاست؟؟نقل قول:
snr down
من ۱۳ هست و خط رو ۱۱.۵ مگ نمیدونم مگه با اس ان ار ۱۳ هم مودم قطو وصل میشه crc هر ساعت ۱۰۰ تا میزنه
قدیما با snr ۸ اینترنت خیلی با ثبات تری داشتم
برا من امروز تا هشت صبح قطع بودنقل قول:
3 شب پیش برا منم ساعت 2 قطع شد تا 8 صبحنقل قول:
البته ساعت پنلشون که شیادیه ... همون ساعت سیستم خودتو میگیره میذاره اونجا. میتونی امتحان کنی. تنها راه فهمیدن ساعت سرور قطع کردن نت و چک کردن توی ریز مصرفهنقل قول:
بله؛ متاسفانه برای منم ساعت 1 تا 2 قطع بود!! اون ارور Service Unavailable هم که مارو بیچاره کرده!!نقل قول:
حالا ازشون چندتا شکایت کردم ؛ منتهی فعلا چون تعطیله جواب ندادن هنوز!!!
حیف فعلا شاتل تو مرکزمون پره وگرنه 1 ثانیه هم این آسیاتکه آشغالو نگه نمیداشتم!!
سلام دوستان
آیا سرعت شما هم افتضاح شده؟
سرویس صبحانه
دوستان شما هم نمیتونید سرویس جدید بخرید با گزینه «شروع از انتهای سرویس» ؟؟؟؟ برای من هیچ سرویسی نمیاره و لیست خالی هست :n03:
خاک بر سرشون با این وضع نتشون 15 ساعت طول کشید تا تونستم آپدیت اندروید 6 رو واسه نوت 5 که حدود 1.4 گیگ بود دانلود کنم اونم بعد از چند مرتبه !!! :n34: بی شعور ها سرعت براشون یعنی سرعت دانلود با 32 کانکشن اینم اینترنت ملی گاییدن قشنگ تو ارتباطات مملکتنقل قول:
دوستان این 3 گیگ رایگان از صفحه پنل کاربریم حذف شده ماله شمام اینطوریه؟
Sent from my LT26w using Tapatalk
الان چک کردم دیدم درست میگید. منم همیشه ریز مصرف رو چک میکنم برای ساعت ولی دیشب کار نمیکرد!نقل قول:
آقا من شهاب دارم
دانلود رایگان بعضا تا ۸۰۰ اینا میره(متغیر) ولی اکثر موقع ها رو ۴۰۰ مونده که به نظر میاد از طرف ISP لیمیت میشه.
برا همه اینطوریه؟ قضیه اش چیه؟
ممنون
منم شهاب دارم دقیقا سر ساعت رایگان لیمیت میشهنقل قول:
بله درسته محدود میشه! قضیه خاصی نداره محدودیت آسیاتکه دیگه!!نقل قول:
سرعت پیج باز کردن و سرور های خارجی داغون شده ! ( ما گفتیم تو عید ملت میرن مسافرت خلوت میشه بهتر میشه ، انگار برعکس شده ! )
آقا من میخوام از باشگاه گیگ بگیرم اصلا گیگ جز جوایزش نیست این چه مسخره بازیه اخه وقتی باشگاه گیگ نمیده چه فایده ای داره خاک تو سرشون
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
درسته از اون طرف میگن بیایین امتیاز بگیرین برا گرفتن حجم رایگان از این طرف بسته رو غیرفعال میکنن. از عجایبه
خوبه مثل های وب حجمای چند گیگ رایگان نداده والا کل شبکه رو میخوابوند کسی نتونه استفاده کنه!
دستان تو اسیا تک حجم باقی مانده یک دوره به دوره بعد منتقل میشه ؟
نقل قول:
خیر .منتقل نمیشه
دوستان شما هم نمیتونید سرویس جدید بخرید با گزینه «شروع از انتهای سرویس» ؟؟؟؟ برای من هیچ سرویسی نمیاره و لیست خالی هست:n03:
الان تست کردم اگر مستقیم برید روی گزینه اینترنت حجمی-->شروع از انتهای سرویس لیست سرعتش باز نمیشه و انگار خالیهنقل قول:
ولی اگر اول برید روی یک گزینه دیگه مثلا اینترنت حجمی-->شروع از امروز بعد برید دوباره از انتهای سرویس رو انتخاب کنید لیستش باز میشه
نجاتم دادی ممنونم ازت :thumbsup:نقل قول:
من رو سرورهای ایران دو سایت 4upld.com و tizfile.com چند فایل ریموت اپلود کردم ولی سرعت دانلود بیشتر از 500 نمیشه ؟ در حالی که همون فایل ها رو سرور ایران uploadboy.com ریموت کردم سرعت دانلود نزدیک 1 مگ هستش ! دلیلشو کسی میدون ؟ هر دو سرور داخلی ولی سرعت ها اینقدر باهم فرق دارن ؟ :n13:
به این دلیل هست که فوراپلود و تیزفایل سرورشون از یک دیتاسنتر دیگه به غیر از اسیاتک هست. و اسیاتک فقط سایتهایی که سرورشون رو از خودش تهیه کردن باز گذاشته....نقل قول:
سلام خسته نباشید همگی:n16: سال نو مبارک
من خط خونه رانژه آسیاتک هست چند ساله الان میخواستم قطع کنم رانژه رو باید چیکار کنم ؟؟:n13:
تو سایت که هیچی نیست :n15:
زنگ میزنم پشتیبانی 1544 مخابرات میگه شماره در شبکه وجود ندارد !!!!!!:n04:
شب یک گیگ حجم رایگانم مونده بود امروز صبح دیدم شارژم تموم شده.:n34:
از این به بعد باید قبل از شروع ساعت رایگان مودم رو خاموش روشن کنم که دقیقا بتونم حجم مصرفی رو در بیارم.
به ISP اعتماد نیست
شمام هی چک کنین شارژتان رو
ظاهرا پین سه گیگ رو توی باشگاه برگردوندن :n35:
منم 3 گیگ داشتم الان اومدم سیستم رو روشن کردم دیدم شده 839 مگابیت ؟ من 4 تا 10 رایگان شبانه دارم و هی وسط دانلودها میام رو سایت 1544 و حجممو نگاه میکنم تا ساعت 9 58 دقیقه هم درست بود و چیزی کم نکرده بود سر این ساعت هم کامپیوتر رو خاموش کردم و رفتم بیرون الان اومدم دیدم اینطوری شده ! زنگ زدم پشتیبانی میگه شما تا ساعت 11 23 دقیقه استفاده داشتی منم خندم گرفت و گفتم وقتی سر ساعت 9 58 دقیقه سیستم رو خاموش کردم و وایرلس هم خاموشه و کسی بجز من نیست که از سیستم یا نت استفاده کنه شما چطور این زمان رو ثبت کردی ؟ گفت برو 1544 و ثبت شکایت کن تا بررسی بشه . ولی با این سیستم که اینها دارن و زمان رو هر جوری میخوان ثبت میکنن بعیده به جایی برسه . من فقط به پشتیبانی گفتم حرفم این سه گیگ نیست بلکه اینه که من احساس امنیت داشته باشم و تظمینی بدید که دوباره اینطوری نشه و من با خیال راحت شارژ کنم .نقل قول:
- - - Updated - - -
منم 3 گیگ داشتم الان اومدم سیستم رو روشن کردم دیدم شده 839 مگابیت ؟ من 4 تا 10 رایگان شبانه دارم و هی وسط دانلودها میام رو سایت 1544 و حجممو نگاه میکنم تا ساعت 9 58 دقیقه هم درست بود و چیزی کم نکرده بود سر این ساعت هم کامپیوتر رو خاموش کردم و رفتم بیرون الان اومدم دیدم اینطوری شده ! زنگ زدم پشتیبانی میگه شما تا ساعت 11 23 دقیقه استفاده داشتی منم خندم گرفت و گفتم وقتی سر ساعت 9 58 دقیقه سیستم رو خاموش کردم و وایرلس هم خاموشه و کسی بجز من نیست که از سیستم یا نت استفاده کنه شما چطور این زمان رو ثبت کردی ؟ گفت برو 1544 و ثبت شکایت کن تا بررسی بشه . ولی با این سیستم که اینها دارن و زمان رو هر جوری میخوان ثبت میکنن بعیده به جایی برسه . من فقط به پشتیبانی گفتم حرفم این سه گیگ نیست بلکه اینه که من احساس امنیت داشته باشم و تظمینی بدید که دوباره اینطوری نشه و من با خیال راحت شارژ کنم .نقل قول:
سرویس صبحانه امروز هم از حجم من کم شده جالبیش اینه هر ساعت داشتم چک میکردم از 1544 کم نمیشد الان ولی کم شده باید ...به این شرکت :n15:
خداروشکر برای من دیشب کم نشده ولی یک هفته پیش 3 گیگ کم کردن !نقل قول:
متاسفم برای این شرکت به جای اینکه روز به روز کیفیتش بیشتر بشه داره بدتر میشه !
حیف که دانلود شبانه احتیاج دارم اگه نه میرفتم پارس انلاین
از دیشب کم کم 10 بار قطعی چند دقیقه ای داشتم اعصاب نمیزارن :n34:
برای منم دیشب 2 گیگ کم کرده بود فکر کنم ساعتشون تنظیم رسمی نیست
نمی دونستم همه حجم شان خورده میشه.نقل قول:
آره والا، شبانه نداشت یک لحظه هم نمی موندم.
یکی این مسئله هست یکی استفاده از proksy یا cache و dns سرور ناکارآمد هست که موقع وبگردی پیغام خطا میده.نقل قول:
این دوتا رو باید اونقدر شکایت کنیم که درست کنند.
من که 195 شکایت می کنم به سیستم خودشون اعتمادی نیست.
وقتی شکایت نشه براشون مهم نمیشه که.
واقعا این قطعی های چند ثانیه ای مشکل بزرگی شده ! روز به روز هم داره بیشتر میشه ( در مورد سایت های خارجی یا شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام )
یعنی عملا نت چند ثانیه برای سرور های خارجی قطع میشه !
نمیدونم این مشکل رو فقط اسیا تک داره یا روی isp های دیگه هم هست ؟
ولی جالبیش اینه وقتی با قیلتر شکن وصل بشیم هیچ مشکلی نیست !
ما تو خونه هم اسیاتک داریم هم مخابرات مخابرات خیلی بدتره چند روزه شبا اصلا نمیشه آی پی گرفت نت مملکت داغونهنقل قول:
سلام به همگی
یه یه ماهیه صبانت دارم , تو این مدت اصلا قطعی نداشتم افت سرعت اصلا نداشتم سرعت عمیشه بالاست و سرویس 6 مگ با 950 دان میکنه (سرعتای پایینتر رو هنوز تست نکردم) سرعت لودینگ صفحه های وب فوقولادهست! خلاصه همیچه عالیه ولی دانلود شبانش خیلی مزخرفه!! فقط تا 2 برابر حجم سرویس اجازه دانلود شبانه میده و این دوبرابر که تموم شد شبانه رو 1/3 از حجمت کم میکنه
من دانلود زیاد دارم و شبانه صبانت اصلا راضی کننده نیست , میخواستم راهنمایی کنید ببینم شبانه اسیاتک چطوریاست و ارزش داره اینجارو ول کنم بیام اسیاتک یا نه
ممنون
سرعت شبانه ده مگ چنده؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
سلام
چطور میشه از سرور های خارجی تو ساعات رایگان با سرعت سرور های داخلی دانلود کرد
واسه من تو ساعات رایگان روی 4 مگابیت فیکس میشه سرور خارجی
پورت شیلتر شکن ها شیلتر شده؟
امروز صبح تو گوشی دیگه به هیچی نمیتونم وصل شم