ايكس باكس من بعد از اينكه درايو را آپگريد سخت افزاري كردم 2 روز به خوبي كار كرد و همه بازيهارا اجرا ميكرد اما امروز اصلا دي وي دي ها را نميشناسه و هيچ پيغامي هم نميده انگار كه بازي داخل نزاشتي چكار كنم
ايكس باكس من بعد از اينكه درايو را آپگريد سخت افزاري كردم 2 روز به خوبي كار كرد و همه بازيهارا اجرا ميكرد اما امروز اصلا دي وي دي ها را نميشناسه و هيچ پيغامي هم نميده انگار كه بازي داخل نزاشتي چكار كنم
نه مثل اینکه نمیتونه LT2.0 رو تشخیص بده و به همین خاطر Reflash نمیکنه.نقل قول:
شما دستگاه از دستت افتاد یا هاردش ؟نقل قول:
ببین باید یبار هارد رو Format کنی تا Sector هاش Refresh بشن بعد تست کنی اگه باز مشکل داشت باید هارد رو عوض کنی.
چون هارد های مغناطیسی موجود در بازار همگی به کوچکترین ضربات حساس اند.
باید هارد رو باز کنید و اتصالات رو چک کنید و امتحان کنید اگه باز همون مشکل رو داشت باید هارد رو توسط یه Hard Box به PC وصل کردهنقل قول:
و توسط نرم افزار های Storage Manager هارد رو Format کنید , اگه تو سیستم کار کرد پس هارد سالمه و میتونید دوباره اونو تبدیل به هارد 360 بکنید (آموزش هاش هست ) اگه کار نکرد یعنی اینکه مرخصه.
از پاساژهای :نقل قول:
ولیعصر , ایران , رضا , پایتخت , پاساژ حافظ فروشگاه یگانه , توپ خونه
در صفحه ی اول تا حدودی فرق کلی توضیح داده شدهنقل قول:
اگه با آخرین ورژن abgx360 پچ شده باشن اجرا میشه.نقل قول:
دستگاه رو در زمان کار با DVD جابهجا نکردین ؟نقل قول:
اگه نه دستگاه رو یکبار باز کرده اتصالات رو چک کنید و تست کنید.
به سلامتی یا نا سلامتی آبدیت جدید اومد موسوم به13604
لینک دانلود برای فلش:
کد:www.xbox.com/system-update-usb
من كه اپديت كردم به راحتي هم گريز اف وار رو انلاين بازي كردم
[QUOTE=s.j-rez;6544433]به سلامتی یا نا سلامتی آبدیت جدید اومد موسوم به13604
لینک دانلود برای فلش:
[/QUOTEکد:www.xbox.com/system-update-usb
حالا جیکار کنیم اگه رو lt2.0بزنیم میبره؟
[QUOTE=devasations3000;6544746]دوستان توسط خود من تست شد مشکلی ندارهنقل قول:
اگه رو LT+2.0 بزنین نمیپره ، ولی قبلش استاک کنین چون احتمال فلگ زیاده...
سلام دوستان دیروز بازی FIFA 12 رو خریدم و گذاشتم و پیغام داد که می خوای آپدیت کنی منم Yes رو زدم و بعدش که دستگاه روشن شد این عکس اومد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر بازی دیگه ای هم می زارم باز همین پیغام میاد. چش شد این یهو؟ چی کار کنم که درست شه؟
ممنون
دوستان یه خبر خوب . امروز رفتم واسه دوستم LT2 بریزم اشتباهی LT رو ریختم رو CD-ROM کامپیوترم ، بعد الان این CD-ROM رفته به حالت Vendor Mode ! :دی
به راحتی هم بن خواهی شد ! :دینقل قول:
ااا ماله منم اینجوری شده بود به قاحتمال زیاد درایو هیچیش نشده ولی تو مثل درایو کنسول از وندر مود درش بیار اگه در نیومد من با وینوز عوض کردن حلش کردم ویندوز رو عوض کننقل قول:
من الان 3 باره دارم میریزم هر سه بار هم به استاک فلش نکردم .هر سه بار هم به لایو وصل شدم .هیچی نشده !نقل قول:
آخه بو سوختگی اومد یه بار هم ارور صفحه آبی اومد :دی . یعنی ویندوز عوض کنم CD-ROM فلش میشه ؟ البته زیاد ازش استفاده نمیکردم چون DVD-RW دارم .نقل قول:
1- 100% نیست ، رو داشبورد جدید مخصوصا مث که خطر زیادهنقل قول:
من الان 3 باره دارم میریزم هر سه بار هم به استاک فلش نکردم .هر سه بار هم به لایو وصل شدم .هیچی نشده !
2- فلگ میکنه خو ، همون موقع بن نمیشی که :دی
ببین الان CD-ROM رفته به وندور یا رایت کردی فرمویر رو؟؟؟ اگه فرمویر رو رایت کردی که فرمویر اصلیشو از سایتش بگیر دوباره فرمویر رو بزن ، اگه وندوره هم از همون جانگل بزن ببین چی میشه...
+
ساجد فک نکنم ویندوز ربطی به فرمویر دی وی دی داشته باشه :دی
آره آره درسته مشکل اینه که واسه من خطای جانگل بود اشتباهی نمیدونم چه بلاییی سرش آورده بود که اشتباه میکرد در واقع اصلا واسه من فرم ویر پاک نشده بود و به وندر هم نرفته بود اشتب جانگل بود برای شما رو نمیدونم چون با جانگل فلشر هم معلوم نمیشه مثل خود من در نتیجه به نظرم قبل هر کاری ضرر نداره ویندوز رو عوض کنی چون به احتمال زیاد مثل ماله من شده اگه بازم درست نشد دیگه کارت یکم زاره:دینقل قول:
----------------------
همین بالا توضیح دادم:Dفقط قضیه بو سوختگی چی بود؟؟؟؟؟؟:31:نقل قول:
اون سوختگی از درایو ایکس باکس نبوده یحتمل ؟ :دینقل قول:
کابل پاور درایو رو برعکس بزنین اینجوری میشه ، یه صدایی میده و یه تیکه از درایو میسوزه اما درایو روشن میشه ولی در نمیاد رو حالت Oppening گیر میکنه :دی
پسر چجوری بدون کلید و اینا درایو پی سی رو بردی به وندور ؟ :27:
آهان دقیقا بحث اینه درایو بدبخت نرفته رو وندر جانگل بدبخت قاطی کرده و ویندوز هم قاطونده برای همین میگم اشتباه جانگل فلشره و با ویندوز عوض کردن حل میشهنقل قول:
اوف چه قدر چاله میدونی حرف زدم امروز:دی شرمنده دوستان
سلام اگه من هنوز نفهميدم lt+2 چي هست يعني اين كارو بكنيم چه تغييري در ايكس باكس به وجود مياد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه lt+2 كنم شماره داشبرد عوض ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه من يه اپديت كردم ميخام ببينم lt+2 هست ايكس باكسم يا nooooooooooooooooo؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
جاااااااااان ؟نقل قول:
فرمور کنسول رو ریختی رو درایو کامپیوتر ؟ :)))))))))
حالا کجاش سوخته ؟ دماغش یا جای دیگش ؟ :31:
آره دیگه الان میتونم با PC بازی Xbox کنم :دینقل قول:
مگه کابل پاور هم برعکس میره ؟نقل قول:
هیچی این جانگل درست تشخیص نمیده که Lite-on رو میگه Hitachi .اعصابم خورد شد زدم Erase Lite-on رو بعد بو سوختگی اومد .تازه تو این راه پر درد سر دست مبارک هم بد جوری بریده شد :دی
الان 2 باره دارم واسه دوستم LT میریزم اینگار کنسولش تلسمه .کلا با باز کردن قاب هم مشکل داشتم که دستم جر رفت . درایوش هم صدای تراکتور میداد :دی
سلام بجه ها میخوام ال تی 2 بریزم هیجی هم بلد نیستم اینجا هم تو هر تابیکی رفتم واسه فت بود
مال من اسلیم هست ال تی 1.9 13599 0225 لایتون لطفا راهنماییم کنین dvd key هم ندارم .........با تشکر
واسه اسلیم بهتره بدین بیرون ، ریسکش بالاست...
اگه با چماق و بیل و لگد و تهدید به تجاوز و اینا بزنی تو آره :دینقل قول:
مگه کابل پاور هم برعکس میره ؟
نقل قول:
بیرون خیلی میگیرن میخوام خودم بریزم میشه؟
بیرون عرف واسه اسلیم15 تومنه...
سلام.نقل قول:
داشبورد رابط گرافیکی هست که شما آیتم های موجود در کنسولتون رو از توش انتخاب میکنید مثل دسکتاپ کامپیوتر،فریمور رابط نرم افزاری هست که درایو(دی وی دی رام) کنسول رو به مادر بورد میشناسونه.کپی خور شدن کنسول ایکس باکس در واقع ایجاد تغییراتیه که در این رابط نرم افزاری داده میشه و یا بعضاً یک رابط جدید نوشته شده و بجای رابط ارجینال به درایو وارد میشه.LT Ver2.0 و بقیه فریمور هایی که راجع بهشون صحبت شده در حقیقت همین فریموری هست که علاوه بر اینکه یک کنسول ارجینال رو کپی خور میکنه،این امکان که تو محیط لایو بن نشید رو هم بهتون میده.LT 2 و بقیه فریمور های -- شده شماره داشبورد شما رو تغییر نمیدن،اصولاً شما هیچ تغییر قابل مشاهده ای رو تو کنسول و داشبورد نمیبینید.برای دونستن اینکه فریمور درایوتون دقیقاً چیه باید کنسول رو باز کنید و کابل ساتا رو به پی سی وصل کنید و توسط برنامه جانگل فلشر فریمورتون رو شناسایی کنید.
اینکه میفرمائید آپدیت کردین باید معلوم کنید چطور اینکارو کردین؟دادین بیرون براتون آپدیت کردن یا خودتون کاری کردین؟هرچند از نوع سوالتون میشه تشخیص داد که زیاد وارد نیستین.پیشنهاد میکنم بدین بیرون و بگین فریمور LT2 و داشبورد 13604 رو براتون بریزن.بسته به انصاف طرف از 15000 تومن به بالا ازتون اجرت میگیرن.اینطوری بازیهای جدید رو براحتی میتونید بازی کنید و بلایی هم سر کنسول نازنین نیارید.
كسي جواب نميده كمممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممممممممك؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!:41:نقل قول:
پست قبل جوابتون رو دادن دیگهنقل قول:
دوستان هارد فت به اسلیم میخوره ؟
نه به طور عادی نه یه بلاهایی باید سرش بیار که اینجا توضیح دادن:نقل قول:
--------------------------------------------کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=490684
آقا من باز میگم ها اصلا فریم ویر کنسول رو pcقابل اجرا و خوندن نیست و برای ریختن فریم ویر باید بره به وندر مود در نتیجه اشتباه جانگل و ویندوزته ویندوزت رو قبل هر کاری عوض کننقل قول:
خيلي خيلي ممنون :10:نقل قول:
اما بديش اينه كه تو شهر ما از 30 تومان تا 60 تومنه:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
اگه كسي تو شيراز جايي رو ميشناسه كه هم كارش خوب انجام بده وهم از 15 تومن به پايين پول بگيره براي lt+2 كردن!
حتما به من بگه ممنون ميشم:10:
چه خبره مگه با این پول که میری درایو ایکس باکس LT. 2 دار می گیری !!!!!!!!!!!!!!!!!:31:نقل قول:
همينه ديگه خيلي بي انصافيه!:19::18::19::4::4::4::34:نقل قول:
کم کم داره میشه اسپم ها!!!!!نقل قول:
خوب شما خودت بریز اینجا مطرح کن مدل درایو و کنسول رو بگو دوستان راهنماییت میکنن:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=327245
یه شوخی کردیما . من میگم وقتی ریختم ارور صفحه آبی اومد (نمیدونم میدونید چیه یا نه ) بعد بو سوختگی دیگه تموم شد رفت . بیخیال ممنون !نقل قول:
دوستان این داشبوردی که اومده لازمه حتما نصب کنیم من L2 نصب کردم اما اونو نه !!
والا نه به اون صورت باز ماکروسافت تدابیر خفنی برامون در نظر گرفته این داشبرد13604یه پس داشبرد هست برای یه داشبرد جدید معلوم نیست قراره چه بلایی سرمون بیاره به هر حال فعلا فرقی به حالت نداره بریزی یا نه ولی خوب اگه لایو نمیری و اینا بریزی بهترهنقل قول:
دوستان
این هاردهای مخصوص اسلیم کمترین حجمش چیه و قیمتش چنده ؟
کمترینش که میتونی از بازار گیر بیاری120گیگ هست که حدود70تومنه بعد اون هم مدل250گیگ هست که100تومن ایناستنقل قول: