سالار خان ارزشش رو داره این پولی که باید بزارم تا سونی رو بخرم ؟؟؟نقل قول:
با اون پایونر چقدر تفاوت داره ؟؟؟؟؟
Printable View
سالار خان ارزشش رو داره این پولی که باید بزارم تا سونی رو بخرم ؟؟؟نقل قول:
با اون پایونر چقدر تفاوت داره ؟؟؟؟؟
امروز می خوام برم هدفون بگیرم دیگه.
من سبک آلترناتیو گوش می دم مثل Coldplay
کمی راک و آهنگ های آروم مثل Enya.
هیپ هاپ و رپ هم گوش می دم.
قیمت هم حدود ۱۰۰ .
پیشنهاد فعلی klipsch s4.
خوبه؟
نه بابا منظورم اینه که حتما سر بزننقل قول:
شاید هم rezaomido رفته سربازی یه کلا دیگه حوصله اومدن تو این سایت رو نداره وگرنه هر جور باشه آدم ماهی یک بار که میتونه یک سری به اینترنت بزنه مخصوصا جایی که بهش علاقه داره!
خوب هر دو بيس قوي دارن و سوني بيسش قويتر هست .حالا با توجه به نيازتون انتخاب كنين .يا اينكه قبل از خريد هر دو رو تست كنين تا با صداشون اشنا بشين.نقل قول:
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
تا 200 هزار تومان هم بخواين بخرين باز هم همين s4 بهتون پيشنهاد ميشه.نقل قول:
سالارخان شرمنده من زیاد میپرسمنقل قول:
به نظر شما من که گفتم ایرانی و پاپ گوش میدم و زیاد دنبال بیس هستم و کیفیت صدا برام خیلی مهمه فول سایز همین سونی یا پایونر رو بگیرم بهتره یا پیشنهاد شما هندسفری هست ؟؟؟؟؟؟؟
آقا يه راهنمايي كنيد . هركي كليپش S4 خريد هم بگه از كجا هم قيمتش چند بوده!
من كه رفتم اون جاهايي كه ميشناختم رو گشتم پيدا نكردم!!! بيشتر مدرها بودن ولي خوب اين مدل انگار وجود خارجي نداشت!!!!
خوب كلا هندسفري كه نه منظور مون هدفونهاي داخل گوشي .خوب ببينين بستگي به استفادتون داره كه با پلير پرتابل بخواين استفاده كنين يا دسكتاپ و اينكه ميخواين بيرون از منزل استفاده كنين يا فقط جايه ثابت ؟نقل قول:
اگه براي استفاده بيرون ميخواين با پلير پرتابل بايد هدفون داخل گوشي استفاده كنين تا پليرتونم راحت بتونه هدفونتون رو درايو كنه در غير اين صورت ميتونين فول سايز انتخاب كنين.در مورد قدرت بيس داخل گوشي و فولسايز معمولا داخل گوشيهاي inear قوي تر هستن (البته بغير از ايرباد ها) ولي خوب فولسايزهايي مثل سري xb سوني كه تاكييد شديدي روي بيس داشته و اينكه از حس لامسه هم براي درك بيسش استفاده ميشه بيسش خيلي قويتر احساس ميشه.حالا بايد با توجه به نحوه استفاده و كاربردتون انتخاب كنين
موفق باشين
من بیشتر پاپ و رپ گوش میدمنقل قول:
ibeats هم مد نظرم هست در این مورد نظرتون چیه؟
در واقع الان بیشتر بین ibeats و cx300II موندم
سلامنقل قول:
اگه فقط بین این دو موندین که خیلی خوبه.یعنی جواب خیلی سادست
cx300II مید خوب های خوب و بیس متعادلی داره
ibeats اگه اصل باشه مید متوسط رو به ضعیف های متوسط و بیس خیلی قوی داره.
برای سبک مورد نظرتون رپ که مید خوب لازم داره و پاپ هم تقریبا با هر هدفونی سازگاری داره ولی خوب مید(که صدای خواننده هم شاملش هست)خوبی هم داشته باشه بهتره.با این تفاسیر فکر کنم انتخابتون روشن باشه.
موفق باشین
بچه ها ما آشناییما:31:نقل قول: