به قوله اون بنده خودا ادعای چی میکنی ؟ سرعتت 100 مگابایتی نداری که 220 کیلوبایته ماله همه 220 کیلو بایته به چی مینازی والا ماله که همیشه خوب بود یه بار ادعام نشد همتون شاهد باشید بذارید سرعت ها درست بشه سرعتمو براتون میذارم تا ببینید تشتک همتون بپره
Printable View
به قوله اون بنده خودا ادعای چی میکنی ؟ سرعتت 100 مگابایتی نداری که 220 کیلوبایته ماله همه 220 کیلو بایته به چی مینازی والا ماله که همیشه خوب بود یه بار ادعام نشد همتون شاهد باشید بذارید سرعت ها درست بشه سرعتمو براتون میذارم تا ببینید تشتک همتون بپره
کی گفته سرعتا خراب شده اگر اینطوره چرا تو منطقه ما خوبه ...
من دارم شبی 4 گیگ می گیرم عکس هم گذاشتم مثل شما چرت نمیگم ...
آخه دیگه سرعت آشغال اینترنت ایران پز دادن داره ...
فقط گفتم سرعته من شبا خوبه ...
شما مرکز مخابراتیت خوبه عزیز...منم الان 512 دارم دیگه شبا از 60 بالاتر نمیره تازه بگیر نگیر داره!!!نقل قول:
آخه نمیشه که همه مراکز بد باشن مال من خوب.
همش هم به مرکز نیست بیشتر به شرکت مربوطه ...
دیشب 3400 مگ زدم در صورتی که معمولا 4 گیگ میشه زد ...
بچه ها لطفا پینگتون و منطقه مخابراتیتون رو هم بگین
مرکر من توحیده و مرکز شلوغی هم هست...قبلا هم گفتم 512 دارم و یه ذره سرعتم بیشتر شده!!!نقل قول:
اگه بخوا اینجوری باشه قراردادم رو فسخ میکنم .5 سال هست که مشتری صبانتم , همیشه هم 128 شارژ کردم . اونوقتی که اومدم به این شرکت با همین اکانت 128 تا 60 کیلوبایت میشد دانلود کرد که شبی 750 مگ میشد باهاش گرفت که هیچ شرکت دیگه ای با این سرعت نمیشد دانلود کرد
ولی الان مدتیه که با 14-15 کیلو دانلود میکنه که میشه شبی 350 مگ که حتی دیگه صرف نمیکنه کامپیوتر رو روشن بذارم , الان شاید گزینه های بهتری هم باشه تمام استفاده من فقط از شبانه است شرکتهای دیگه الان به نظرم وضع بهتری دارن
دوستان تنها کاری که میشه کرد اینکه این ماه خوشگل پر نه برکت که به ما ربط نداره تموم بشه تا همه چی درست بشه حالا خوش به حال اونایی سرعتشون خوبه و بد به حال ما که سرعتمون داغونه ما از شما بیشتر ثواب میکنیم چون زمان دیر میگذره نورانی میشید البته ما که شبا میگیریم شما رو نمیدونم
سلامنقل قول:
من هم سرعت شبانم عالی ست ولی از یک سرویس یک مگ یکی از شرکت هایی که پشتیبانی شرکتشون رو داریم استفاده میکنم و سرویس خودم ولی 128 هست ولی هیچ دلیلی نداره بیام توی جوی که همگی ناراضی هستند ادعای رضایت بکنم و در جمع کوران ادعای بینایی
این امر درست نیست روی جمع تاثیر میذاره اونم جمع غالبی که شاکی هستند و حق هم دارند، هر سخنی جا و مکانی داره .
حالا این دوستمون من اون دفعه هم بهش گفتم این کارش درست نیست خودش میگه که پز نمیدم، نمیخوام فلان اینا ولی برداشتی که داره میشه کاملا خلاف این هست
بعد میاد میگه تنظیمات مودمتون رو چک کنید.
آخه بنده خدا همه داون استریم و آپشون رو تغییر دادن ؟
دانلود به منطقه، به لینک، شلوغی و همین بیش از حد تقاضا عرضه کردن بسنگی داره که نتیجش شده همینی که میبینیم.
خیر چنین امری درست نیست که شما 100 تا فایل رو بذاری سرعتت بیشتر میشه.نقل قول:
ببینید من که 1 مگ دارم واسه شبانه اگر باهم فایل ها رو نزارم
شما در واقع سرعت دانلودت همون 200 مثلا هست ولی لینکی که میذاری برای دانلود سرورش بیشتر از اون عرضه نمیده حالا چنتا که میذاری تازه میای از اون 200 خودت استفاده میکنی
مثال : من 6 سال اکانت پرمیوم رپید داره و رپید کلا از نهایت پهنا باندی که بهت اختصاص داده شده برای دانلود استفاده میکنه
یک لینک میذارم با 220-260 میگیره ولی میکنمش دوتا سرعت بخش بر این دو میشه