خرید گیگ اضافی برای من حدودا بعد از یک روز اضافه شد.
Printable View
خرید گیگ اضافی برای من حدودا بعد از یک روز اضافه شد.
:16: خیلی باحال بود. حال کردمنقل قول:
دیشب به مدت 4 ساعت اینترنتم قطع بود . !!:13:
دیگه از دانلود شبانه ناامید شدم. من سرویس 512 دارم و downatream رو 2 مگ هست. اما شب ها باز به همون اندازه 512 دانلود میشه. دور و بر 70 کیلوبایت بر ثانیه. با این حساب به نظر میاد بهتر باشه برم از یک ISP دیگه اینترنت بگیرم و هزینه کمتری بدم و همین سرعت دانلود رو داشته باشم و وقتی هم زنگ میزنم پشتیبانی طرف نتونه منت بذاره که دان استریم رو بالا بستیم برات!!!!
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
تازه قطعی کمتری هم داشته باشم
من حدود 6-7 ماهی پار آنلاین داشتم سرعت و پینگش خیلی خوب بود اما خیلی قطعی داره شده 48 ساعتی قطع بودم !!!! همین طور خیلی باگ داشت منظورم اینکه شده بود شبا دانلود می کردم اما از روزانم کم می کرد هی باید می رفتم نمایندگی واسه درست کردنش ! از پشتیبانیش هم اصلا راضی نبودم خیلی دیر جواب می دادند ! الان از شاتل گرفتم دوستام که دارند خیلی تعریف می کنند منتظرم خطم رانژه بشه ببینم چه طوریه !
برای منم گاهی وقتها اینجوری میشه به اینا نمیشه اعتماد کرد خیلی ها هم از شاتل ناراضی اند باید بسوزیم و بسازیمنقل قول:
دوستان از طرف مخابرات روی پارس آنلاین هم زیاد پاشون رو میزارن روش؟:دی
دی سی زیاد داره؟
نقل قول:
تو روزهای پنجشنبه و جمعه معمولا یکم تاخیر رو داره ولی روزهای کاری دیگه خیلی زودتر اضافه میشه
مگه اتوماتیک نیس اضافه شدن ترافیک؟؟
بزار اپراتور سوم بیاد.
همشون باید کاسه کوزشون و جمع کنن برن.
...Go To Hell All of The IRAN ISPs