من یه مودم 604 ایسوز خریدم 44 تومن با گارانتی پارس ارتباط
الان مشکل اینه که دو تا کامپیوتر باهم نمیتونن وصل شن..باید اولی دیسکانکت بشه از pppoe تا اون یکی وصل شه...
وقتی میخوام همزمان با پی سی دوم وصل بشم ارور 619 میده
لطفا کمک کنید..مرسی
Printable View
من یه مودم 604 ایسوز خریدم 44 تومن با گارانتی پارس ارتباط
الان مشکل اینه که دو تا کامپیوتر باهم نمیتونن وصل شن..باید اولی دیسکانکت بشه از pppoe تا اون یکی وصل شه...
وقتی میخوام همزمان با پی سی دوم وصل بشم ارور 619 میده
لطفا کمک کنید..مرسی
خیلی ممنون.نقل قول:
پس شما به اون استاد ادبیات Pm بزن و شرح ماجرا رو بهشون بگون . چون تاپیک به مغالطه کشیده میشه برای آگاهی از جزئیات ممنون میشم به من Pm بزنید.
البته منکر تحقیقات شما نمی شم ولی توی قوی ترین تئوری ها در عمل ممکنه تفاوتهایی وجود داشته باشه.
توی پست قبلیم گفتم که :نقل قول:
ویکی پدیا هم در این زمینه راهگشاست:نقل قول:
البته فکر میکنم از طرف خروجی مودم ، هم سیگنالهای مربوط به ADSL و هم سیگنالهای مربوط به تلفن رد میشن و این حرف من (قبل از اینکه شما گوشزد کنی) این جمله دوستمون رو رد میکنه:
Typical installation for an existing home involves installing DSL filters on every telephone, fax machine, voiceband modem, and other voiceband device in the home, leaving the DSL modem as the only unfiltered device
در مورد زیاد بودن نویز ، طول سیمها روی نویز اثر داشته
فکر کنم باید این پستت رو هم در مورد ف-لتر ADSL تصحیح کنی:
من هیچ موقع به قطعیت نگفتم اسپلیتر برای مودم ، تاثیری روی نویز داره!کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4822252&postcount=6901
محتوای مخفی: در هر صورت
درستهنقل قول:
البته منکر تحقیقات شما نمی شم ولی توی قوی ترین تئوری ها در عمل ممکنه تفاوتهایی وجود داشته باشه.
ولی چه ربطی داره؟
شما جوگیر شدید!
احتمالا میکروف-لتری که تحقیق ایشون بوده ، وظیفش ف-لتر کردن فرکانس توی هر دو تا (یا هر چند تا) خروجی بوده که فکر نمی کنم به تئوری و عمل ربطی داشته باشه
توضیحات ایشون برای ف-لتر کاملا درسته ، ولی این در مورد اسپلیتر دی اس ال ، صدق میکنه ولی برای یه خروجی!
اجازه عبور ندادن به موج با طول موج یا فرکانس خاصی ، کاملا عملیه ، این همه دانشمند این کارو انجام دادن ، اونوقت چون در مورد اسپلیتر صدق نمیکنه ، باید بگیم تئوری و عملی با هم فرق داره؟
ضمنا من که قبل ایشون حرف شما رو تایید کردم:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4825930&postcount=6947
ولی یه چیزی برام نامفهوم بود ، اونم توی تجربه ای که داشتم که احتمال میدم بازم به دلیل اسپلیتر روی گوشی اول یا دوم بوده!نقل قول:
(حتما میگی اینم حرف تو رو تایید میکنه ، باشه:31:)
دست شما درد نکنه تازه اگر دو تا مودم هم داشتید از دوجای مختلف با لینک از یک شرکت همین حالت پیش می آمد چه برسه به 1 مودم .نقل قول:
تنها راهش اینه که یوزر و پس رو روی مودم ست کنید.
1.دیگه وارد صفحه تنظیمات نمیشه(192.168.1.1)نقل قول:
2.ست کردن رو لطفا توضیح بدید
خیلی مرسی!
ip کارت شبکتون رو به 192.168.1.10 تغییر بدید اول تا بتونید وارد صفحه کانفیگ بشید. فایل آموزش رو هم از اول همین تاپیک دانلود کنید. کار خیلی آسونی هست.نقل قول:
سلام . مودم من Comtrend-ct 562
مثل ct-507 فقط یه کم بزرگ تر . من الان مودم رو بریدج تنظیم میخواستم روی PPPOE تنظیم کنم . اگه میشه کمک کنید .
من وقتی ip 192.168.1.1 میزنم این صفحه رو میاره در صورتی که مارک مودم من یه چیز دیگست !!!
کد:http://up.--------.com/Files/42e91e4b30ee43a19e41.JPG
نقل قول:
من اخرش نتونستم یه بار دیگه وارد صفحه کانفیگ بشم
حتی موردمو ریست کردم همینطور خاموش کردم ولی جواب نگرفتم
منظور شما از کارت شبکه ip address تو قسمت اینترنت پروتوکل هس دیگه..؟!
ممنون
دوستان کسی مودم Linksys wag120N داشته؟ من بین این مدل و Asus N10 موندم! می خواستم بدونم کدوم برای آن لاین گیم و دانلود و استفاده مداوم بهتره؟ و آیا wag 120N با اکانت مخابرات سازگاره؟
اگر کسی مدل بهتری از سری های N می شناسه ممنون می شم معرفی کنه! (سری های N دارای سرعت و برد بالا تر می باشند)
کنار ساعت ویندوز یک connection هست دیگه راست کلیک و properties و سپس TCP/IP و ای پی بهش بده 192.168.1.10
و سپس در مرورگر از ای پی مودتان برای ورود به firmware مودم استفاده نمایید !@
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]