با سلام
دوستان بهترین راه برای نوشتن این نوع کلمات که زیر یک خط قرار می گیرن چیه
مثلا در تقدیر نامه ها یک همچین چیزی سرکار خانم/اقای ( اگه بخواهیم روی هم قرار گیرند )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
Printable View
با سلام
دوستان بهترین راه برای نوشتن این نوع کلمات که زیر یک خط قرار می گیرن چیه
مثلا در تقدیر نامه ها یک همچین چیزی سرکار خانم/اقای ( اگه بخواهیم روی هم قرار گیرند )
با تشکر
به نظر من بهترین کار استفاده از Text box هست !نقل قول:
با سلام و تشکرنقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدین در این مورد
در ورد 2007 از تب Insert میتونید Text box رو پیدا کنید. میتونید با ایجاد دو تا Text box (یکی برای خانم ، یکی برای آقا) و ایجاد یه خط بین اون ها که در همون تب Insert قسمت Shapes هست ، چیزی که میخواید رو ایجاد کنید !نقل قول:
اما کلا این کار غیر حرفه ایه ؛ امیدوارم دوستانی که ورد حرفه ای کار کردن ، راهنمایی کنن !
سلامنقل قول:
علاوه بر کاری که دوستمون گفتن، شما میتونین برای این کار (در واقع حالت کسره)، این مسیر را برین:
insert >> equation
را انتخاب کنید
وقتی رو equation کلیک میکنید، پنجره ای همون بالا باز میشه که شما میتونین با توجه به نیازتون یکی از آنها را انتخاب کنید . و قسمت بالا و پایین کسره قابل ویرایش هست و میتونین آنچه که میخواین را بنویسین.
عکس هم ضمیمه شد
موفق باشید :11:
با سلام
خواهشاً راهنمایی کنید
تو ورد 2011 وقتی یه متن رو از جایی به ورد کپی میکنم منظم کپی نمیشه و همه چیز بهم میریزه.مثلا اول جمله میره وسط و وسط جمله میاد اول و ...
از جایی که . داره بهم میریزه.مثلاً اگه از یه سایت متنی رو بخوام تو ورد کپی کنم سر و ته نداره و اول جمله . داره و ...
همینطور اگه تو متن فارسی کلمه انگلیسی وجود داشته باشه
با سلام
یه مسئله ای برای سیتم یکی از کارمندا امروز حسابی سردر گمم کرد اگه کسی هست که با ایم مسئله روبرو شده راه حل بده:31:
اولا که word 2003 کار میکنه. ولی وقتی صفحه ای رو باز میکنم مکان نمای برنامه میره میچسبه گوشه بالا سمت راست و هر چقدر هم تو page set up عدداشو تغییر میدم بازم اندازه واقعیش رو نمیده.بعد تازه دو صفحه ای همشده یعنی پاییت که تایپ میکنم بالا هم تکرار میکنه .میخ.ام دیگه هر دفعه نرم تو print prewie ببینم نوشته هارو کجای صفحه انداخته همینطوری هم معلوم باشه.یک بار هم پاک کردم دوباره نصبش کردم بازم نشد؟؟؟؟
:21:
من هنوز این مشکل رو دارم. راه حل پست 6952 کمکی نکردنقل قول:
؟
سلام...نقل قول:
شما وقتی متن فارسی را در ورد کپی میکنی، با توجه به عکس زیر، اول رو شماره 1 کلیک کنید و بعد راست چین (شماره دو) را کلیک کنید
ببینید مرتب میشه؟
آقا از طریق خود ورد میشه فایلی رو تبدیل به پاورپوینت کرد ؟