نقل قول:ممنون ولي فكر ميكنم روش اول بهتر و آسون تره!!:31:نقل قول:
بازم ممنون :11:
Printable View
نقل قول:ممنون ولي فكر ميكنم روش اول بهتر و آسون تره!!:31:نقل قول:
بازم ممنون :11:
سلام
آقایون ایا گوشی 5700 سری 60 و ورژن 3 هستش؟؟؟
من تازه خریدم ولی میخوام مطمئن بشم و روش نرم افزار نصب کنم.
راستی یکی لطف کنه نرم افزار acrobat redaer و برنامه ای که فایلهای Microsoft office رو باز میکنه رو لینکشو بزاره.
ممنون.
سلام دوست عزیزنقل قول:
ورژن سیمبیان 5700 سری 60 ورژن 3.1 هست. تمامی نرم افزار های سری 60 ورژن 3 رو جواب میده.
برای acrobat reader هم بهتره تو قسمت نرم افزار دنبالش بگردی.
اين نوكيا واقعا خره.3250 با اون cpu ضعيفش و سيمبين قديميترش چنين مشكلي نداشتنقل قول:
با نرم افزار X-plor میتونی 300 تا که هیچی 3000 تا عکس رو تو یه دقیقه از تو Inbox گوشیت کپی کنی تو مموری کارتت:5:نقل قول:
عزیزم، پیتون یه برنامه ی زبان نویسیه که برنامش که روی گوشی نصب میشه برنامه ها و فایل های این زبون رو می خونه... رو هیچ گوشیی از اول نیست و باید نصب کنی... تو همین پی30 ورد بگردی پیدا می کنی...نقل قول:
اون سایته هم اینه...
www. gsmaria .com
راس میگیا!!! شاید اگه ما با بلوتوث به ان95 وصل شیم اون از جی پی اسش استفاده کنه ما هم بتونیم... خوب چیپ اونو به عنوان چیپ اکسترنال استفاده می کنیم دیگه...نقل قول:
N95-8GB هم GPS data داره ميشه با بلوتوث بين 5700 و n95 ارتباط برقرار كني تا موقعييت رو نشون بده يا فقط بايد اكسترنال بخري؟
یکی امتحان کنه توروخدا!!! خیلی تو کفشم...
آره خیلی راحت به وسیله ی فلش پلایر گوشی جواب میده...نقل قول:
چي جواب نداد؟
اين كه فقط يك فايل فلش و نياز به نصب و ساين و اين جور چيزها نداره!!!!
به راحتي جواب ميده
شاید بخاطر همون مشکل باتریتونه... رو گوشی من که عالی جواب میده...نقل قول:
اقا اینکه همش میگه 220 ساعت یا 390 دقیقه!!!!
اصلا هم تکون نمیخوره
اما تو توصیفش گفته شده بود وضعیت واقعی و همزمان باتری رو گزارش میده!
این چیه دیگه؟!!!
منم 5700 دارم...
نمی تونم دقیق بهت بگم... ولی من خودم اصلا با هنزفری 5700 حال نکردم... ان82 هم زیاد به درد بخور نیست... ان73 هم امتحان نکردم... ولی به نظر من ان91 هنزفری خدایی داره... من وقتی میذاشتم قبلنا که ان91 داشتم می رفتم فضا...نقل قول:
.هنذفري n82 5700 n73 كدومشون بهتره ؟ RATE بندي كني
نمی دونم... سوالت عجیب فنیه ولی فکر کنم آسیب برسونه... من پیشنهاد نمی کنم...نقل قول:
2.ميشه باتري هاي با گنجايش بيشتر مثلا 1500 ميلي آمپر (5500SPORT) رو رويه اين گوشي انداختت؟
من زیتونیشو دارم... این رنگی خریدم فقط به خاطر اینکه خز نباشه... هنوزم خز نشده این رنگش... قرمزش شدید کثیف میشه... ولی قرمزشم زنونه نیست... مشکیش شاید به نظر همه قشنگ تر باشه... اصلا چه فرقی میکنه؟؟؟نقل قول:
3.رنگ مشكي گوشي بهتره يا قرمز؟(به نظر من مشكي :كمتر كثيف ميشه)
خوب نداره دیگه... برو از نوکیا بپرس نه از ما...نقل قول:
5.چرا رو ريموت دكمه STOP(مربع) نداره؟
خیلی ناراحتی؟؟؟؟ خوب نوکیا اینجوریاس... حال نمی کنی برو سونی اریکسون چینی بگیر... به خاطر اینه که بری به بقیه کارات برسی... بهتون حالم میده ناشکری می کنیدا!!!نقل قول:
چرا موقع بلوتوث وقتي يارو داره يه چيز ميفرسته تو گوشي من نشون نميده چقدرش مونده؟
اینم دست منو تو نیست... همینی که هست می خوای بخواه نمی خوای برو سونی اریکسون چینی بگیر...نقل قول:
چه جوري فايلايي كه ميگيريم بره تو يه فولدر كه ما مشخص كرديم نه Inbox ؟
شوخی می کنما ناراحت نشی...خوب نوکیا سیمبینش اینطوریه دست منو تو نیست که...
خوب هر کاری چاره ای داره... با برنامه ی x-plore می تونی همه رو مارک کنی بعد سیوشون کنی...نقل قول:
حالا كه نميشه اگه 100 تا عكس واست بلوتوث شد چه جوري تو مموري (يا همون گالري) سيو ميكني؟
نميشه كه تك تك باز كني موقع بستن سيو كني!!
نقل قول:
من موقعي كه دارم آهنگ گوش ميدم اگه sms بفرستم آهنگ قطع و وصل ميشه.واسه همه اينجوري؟البته واسه فرستادن بلوتوث هم اينجوري ميشه
شما اگه تو اون پروفایلی که هستی وارنینگ تون رو خاموش کنی فکر کنم درست شه... مال من که هیچوقت اینطوری نمیشه...نقل قول:
مشکلی نیست!
واسه همه اینجوری میشه!
شما در حد تیم ملی بیکاری...نقل قول:
چرا دقيقا تنها راهش همينه.ما 300تا عكس رو هم اينكارو كرديم.100تا كه بچه بازي
خدارو شکر یه آدم با سواد ما اینجا پیدا کزدیم... از این جور آدما دیگه کم گیر میاد...نقل قول:
اینکه مشکلی نیست :
1- x-plore رو باز کنید ....
2- دکمه 4 رو فشار بدید ...
3- حالا وارد قسمت مسیجینگ گوشی شدید ..
4- هر چی بلوتوث گرفتید mark کنید ....
5- حالا به هرجا خواستید منتقل کنید ( مثلا تو مموری کارت ، پوشه Images )
این روش فقط وقتی جواب میده که مسیجاتون رو مموری سیو بشه... برا خیلیا رو فون مموریه خوب...نقل قول:
چرا يك راه ديگه اي هست
وسايل لازم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- شما بايد حافظه مسيج هات رو مموري كارت باشه
2- رم ريدر داشته باشي
شما بعد از اين كه عكسات رو برات بلوتوث كردن و توي اينباكست رفت
مموري گوشيت رو دربيار و بزار تو رم ريدر و به كامپيوتر وصل كن
حالا كامپيوتر رو تنظيم كن كه فايل هاي مخفي رو نشون بده
بعد برو توي مموري كارتت و در پوشه ي Private حالا اينجا سرچ ويندوز رو بزن
گزينه ي اول رو انتخاب كن Picture,music,video
بعد تيك picture رو بزن
بعد يكم پايين تر روي Use Advancd Serach Option كليك كن تا فقط همون پوشه رو بگرده و بعد رو سرچ كليك كن
تموم شد حالا برات عكسات رو مياره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نكته : اين روش فقط براي عكس جواب ميده براي آهنگ امتحان كردم جواب نداد
راستی یه نکته ای رو واسه همه اس ام اس بازا بگم...عزیزان اگه مسیجاتونو تنظیم کنید که رو فون مموری سیو بشه سرعت مسیجاتون بیشتو میشه... امتحان کنید... تضمینیه...
بله... همینه چی کارش داری؟؟؟کاری کرده؟؟؟؟نقل قول:
سلام
آقایون ایا گوشی 5700 سری 60 و ورژن 3 هستش؟؟؟
من تازه خریدم ولی میخوام مطمئن بشم و روش نرم افزار نصب کنم.
راستی یکی لطف کنه نرم افزار acrobat redaer و برنامه ای که فایلهای Microsoft office رو باز میکنه رو لینکشو بزاره.
ممنون.
اونا هم که گفتیو برو تو درخواست نرم افزار درخواست بده... هرچند انقدر فراوونه که تو هر سوراخی چندتا لینک دانلودش هست...
آخیش تموم شد...بای
آهان راستی
تو مسیج نمیشه شکلک آورد؟
تو سونی اریکسون بود تو 5700 نیست؟
ارین شکلکهای اینجوری D: یا ((: یا $:
نمیشه؟
مییشه؟
چجوریه؟
کسی این پست رو ندید؟نقل قول:
در مورد باتری و مشکلاتشه
جوابی ندارید؟:41:
شما گیر دادین هااااا. ولش کنید. چیزیه که شده. همینطوری باهاش بسازین.نقل قول:
شما اول يك باتري سالم پيدا كن با گوشيت امتحان كن اگر جواب نداد و اون رو هم خالي كرد بعد ببر تعمير گاهنقل قول:
شايد گوشيت درست باشه و باطريت خراب