D-Linkنقل قول:
Dsl-2640U
Printable View
D-Linkنقل قول:
Dsl-2640U
نقل قول:
سرعتم 0.16MB یعنی تقریبا 160 کیلو بایت. شمارهاش چنده؟
والا به نظرم زیاد نمیشه به این اعداد اعتماد کرد ! واسه من نویز تقریبا روی 16-20 هست ازشون خواستم خطم رو ببرن روی 9 مگ ، تا بردن خطم داغون شد ! همش قطع ! نویز بعضی وقتا رفته بود روی منفی 4 !!!نقل قول:
دیگه دوباره بهشون گفتم بزارینش روی همون 4 مگ
اگه مفتی خطو میبرن روی 9 مگ پس چرا مثلا بین سرویس 512 حجمی و 2 مگ تفاوت قیمت هست ؟
خط من وقتی 4 مگ بود نویز داون استریم واسم 29 تا 31 بود الان که رو 9 مگ هست 14 تا 16.5 هست...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رو قسمت status کلیک کن و یه عکس ازش برامون بذار
تایم اوت پارس تو حلفم :n02::n12:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=195ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=193ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=186ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=192ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=187ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=189ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=185ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=186ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=182ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=191ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=182ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=188ms TTL=40
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 6085, Received = 5792, Lost = 293 (4% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 146ms, Maximum = 265ms, Average = 183ms
اقا اسپید تست ترکیده واقعا تست سرعت داخلی و میزنه 400 الان بعد من با یخ ش ک ن دانلودم با دانلود منجیر 750!! به اسپید تستم اعتمادی نیست دیگه.
سلام
می خواستم بدونم کدوم گزینه تو تنظیمات مودم توی adsl setup مشخص می کنه که سرویسمو رو چند مگ بستن و مقدار کدوم گزینه ها باید چی باشه که بفهمم خطم 9 مگ و ساپورت می کنه یا نه؟
و اینکه شما هم با سرویسای انتی ف ی ل تر با پارس انلاین مشکل دارین؟
من از دیروزه که با تبلتم با نت پارس میرم اینترنت هیچکدوم از سرویسام کار نمیکنه؟
باید چی کار کنم؟
اگه اینجانمیشه راهنمایی کنین ممنونتون میشم توی پی ام راهنماییم کنین
منتظر راهنماییتون هستم...
اپن چی پی ان رو پارس ج نمیده فقط س ا ی ف و ن خوبه واسه تبلت میخواینقل قول:
سلام
ببخشید که اینجا سوال میکنم ولی چون تاپیک پارس آنلاین پربازدیده گفتم شاید اینجا بهتر بتونند راهنمایی کنند.
من بین بین 3 جا در هفته در حال نقل و انتقالم الان برای 2 جاش adsl گرفتم و در جای سوم هم از اینترنت سیم کارت ایرانسل استفاده میکنم که خیلی آشغاله. دوستان با تجربه بهترین راه حل در حال حاضر برای کسانی که مثل من در چند جا هستند چیه؟
1-آیا اینترنت مودم قابل حمل مبین نت بدرد میخوره؟شنیدم آنتن نداره و کلا نمیشه ازش استفاده کرد!
2- آیا میشه 2 تا سیم کارت رایتل با یک شماره داشت که یکیش همیشه داخل گوشی باشه و یکیش داخل مودم سیم کارت؟یعنی لازم نباشه مرتب سیم کارت را از گوشی دربیاری و بندازی داخل مودم سیم کارت!
ممنون میشم راهنمایی کنید.
پس حتما پیگیری کنید سرعت نباید اینقدر پایین باشه مخصوصا اگه دو مگ داریدنقل قول:
اینم شماره: 02182201
سلام عزیزنقل قول:
یه مودم رومیزی مبین نت بگیر بهترین کاره
جیبی نگیر که اصلا بدرد نمیخوره
رایتل هم باید ۲ تا سیم کارت بگیری برای اون کاری که گفتی چون نمیشه ۱ شماره با ۲ سیم کارت ( البته میشه کلون کرد ولی غیر قانونیه )
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون س ای فون هم جواب نمیده واسم
لطفا در مورد بقیه سوالام هم راهنماییم کنین
خب شما وقتی میخوای از سیمکارت در مودم استفاده کنی دیگه مهم نیست که شماره ش چی باشهنقل قول:
یه سیمکارت جداگانه بگیر فقط واسه اینترنت، سیمکارت اصلی هم رو گوشی باشه
فکر نمی کنم اپراتور برای 1شماره، 2 تا سیمکارت صادرکنه چون زمینه سواستفاده فراهم میشه (منظورم کلی هست)
اینم اضافه کنم که وضعیت فعلی اینترنت رایتل خیلی خوبه چون شبکه ش خیلی خلوته ولی هزینه هاش نسبتا گرونه
دوستان سلام!
این NetLimiter با ویندوز 8 سازگاری نداره. نرم افزار مشابه با همین امکانات چی پیشنهاد میکنید؟
چرا !!! جدید ترین ورژنش با ویندوز 8 و 8.1 هم سازگارهنقل قول:
جدیدترین ورژنش مگه 3.0.0.11 نیست؟! موقع نصب میگه نمیتونه رو ویندوز 8 (64بیتی) نصب شه.نقل قول:
اینم 64 بیت برای شما :(آپ کردم )نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بلاخره این بنده حقیر کاملا پارس رو دور زدم و با 128 نامحدود دارم بدون محدودیت دانلود استفاده میکنم :دی
اینNetLimiter کارش چیه ؟ سرعت افزایش میده ؟
من زیاد وارد نیستم تو کارای اینترنتی تازه اومدم پارس آنلاین واقعا سرعت اینترنت پایینه امشب با دانلود منیجر به زور به 30 میرسه دیشب هم زیر 10 بود سرعت
یه نرم افزار هست که باهاش میتونید همه ارتباط ها با اینترنت رو ببینید و اگه دلتون نخواست یا قطعشون کنید یا براش محدودیت سرعت بذارید !!! اصلا خیلی نرم افزار خوبیه و باید همه کاربرای اینترنت این رو داشته باشن !!!نقل قول:
من که نامحدودم موردی با سرعت ندارم 260:n12:
بهتره به این واضحی نگی دور زدم ، این روش شما همه گیر بشه جلوش گرفته میشه :n29:نقل قول:
نترس !!! ماشالله انقدر تجربه تو این زمینه دارم بکه بگم نمیتونن ببندن :دی(البته میتونن ببندن ولی عمرا یه نفر به ذهنش برسه پس نگران نباشید)نقل قول:
در هر صورت به پا ! من حال میکنم میبینم ی نفر حال این کلاهبردارارو میگیره :n09:نقل قول:
حیف پارس تو شهر ما خوب نیست والا میومدم :n22:
به خدا من آدم بد بختیم:n02: دهنمم قرصه بچه خوبیم هستم:n02:
خداییش اگه روشی دارین به منم بگین
:دینقل قول:
داداش منو که میبینی از بچگی کارم پیدا کردن باگ و صاف کردن دهن این isp ها بوده :دی
والا همیشه به محض اینکه یه چیزی یاد میگرفتم سریع به این و اون میگفتم :دی
ولی این خیلی خاصه !!! روی هیشکی جواب نمیده :دی
برای نامحدود در شرایط ویژه جواب میده !!! برای شما شرمندم :دینقل قول:
ممنون عزیز ولی من همین ورژن 64بیتی رو داشتم که جواب نمیده.نقل قول:
سلامنقل قول:
سیم کارت جداگانه بگیرم خوب باید دو تا اینترنت بخرم چون میخوام با گوشیمم کار کنم. قرار به خرید چندتا اینترنت باشه همین adsl را ترجیح میدم
سلام من میخوام تو تبریز بیام پارس کیفیتش طوره ؟ من های وب داشتم قطع ووصلش زیاد بود اینم که اینطوری نیست
شما همون طرح خط فعال کن با هات اسپات گوشیت انترنتتو شر کن به لپ تاپ و پی سی فقط یه جیزی که هست 3g باتری گوشیو خیلی میخوره چون همش دنباله انته واسه نتنقل قول:
میخوام فقط به یک آیپی خاصی قصد تبادل اطلاعات در ویندوز را اختصاص بدم ازچه طریقی میشه این محدودیت را گذاشت؟ بقیه آیپی ها بلاک!
در نهایتت خودم در فایروال ویندوز کشفش کردم:n08:
فقط با آن آیپی که ست کردم رد دیتا میکند.:n10:
سلام واله اینترنت تو ایران مثل هندونه است باید شانست خوب باشه تا اینترنت قرمز و شیرین گیرت باید....ضمنا از کدوم مرکز مخابراتی خط تلفن داری؟نقل قول:
نقل قول:از برنامه(NetLimiter) که دوست خوبمون مش حسین گفته استفاده کن شاید بدردت خورد؟باز اگه نتوستی بگو دنبالش میگردم یه برنامه جامع تر و مفید پیدا کنم واست.نقل قول:
خیلی متشکرم اما دیگه اوکی شد. چه عالی این امکان است که آیپی خاصی را هم بلاک کرد یا اصلا آیپی خاصی تبادل دیتا کند.نقل قول:
مدنی نصف راهنقل قول:
از صفحه status مودمت یه عکس اینجا بذار تا ببینیم وضعیت نویز خطت در چه حالیه...قبلا از کدوم شرکتها اشتراک داشتی؟نقل قول:
اینNetLimite رو نصب کردم مثلا الان میبینم داره برا آپدیت ویندوز سرعت استفاده میشه من چجوری کاری کنم استفاده نشه ؟
می تونی rule تعریف کنی نپذیره پیام بفرست بگم.
اینجورینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینکه تیکش رو بزنم غیر فعال میشه ؟