بیا اینجا همچی بلد می شی.:5:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا اینجا همچی بلد می شی.:5:نقل قول:
واسه ما كه كار كرد!نقل قول:
نقل قول:
پسر خوب این چه طرز اعتراض کردنه ؟!
اگه دقت بکنی 2-3 پست درباره این موضوع ارسال شده و نکته اش این بوده که بازیت باید اصل باشه ، شما رفتی از کلوپ سر کوچتون خریدی بعد اومدی انتظار داری اصل هم باشه ، لابد همون دوبله شده هست ، آره ؟
به هرحال در صحبت کردن یه ذره عفت کلام داشته باش .
این مطلب برگرفته شده از وب سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و با اجازه نویسنده در این پست درج شده است .
-------------------------------------
سلام به همه دوستان و هواداران ( GTA )
امروز یک مد بسیار جالب و متفاوت آماده کردم که جلوه ای تازه به بازی تون می بخشه . اگر دقت کرده باشین در تمام جاهائی که علف , دختان و گل و گیاه و چمن وجود داره , ضعف گرافیکی بازی رو مشخص میکنه مخصوصا مزارع طلائی گندم . این مشکل گرافیکی شاید چندان مورد توجه نباشد اما کارتونی بودن بازی و کم کاری سازندگان در این مورد را نشان می دهد . اما حالا توسط این مد شما می توانید این مشکل رو هم حل کنید . با نصب این مد سنگین بازی تون دارای طبیعتی کاملا واقعی با گیاهانی طبیعی و گرافیک بهتر خواهد بود . برای نمونه به این عکس یک نگاه بندازید :
می بینید که چقدر درخت و چمن های اطراف متفاوت تر از قبل شدن !!! البته گرافیک بهتر نیاز به کارت گرافیک و رم بالاتری هم دارد , برای نصب این مد احتیاج به رم ۵۱۲ یا بالاتر و گرافیک ۲۵۶ یا بالاتر درید , هرچه رم و گرافیک بالاتری داشته باشید کیفیت تصویر بهتری هم دارید .
دانلود : Mohammad1372.blogfa.com/post-672.aspx
-----------------------------------------------
دوستان من جی تی ای رو ندارم یعنی داشتم سی دیش شکست الان فقط رو سیستمم هستش ، اگه میشه یکسی که بیاد اینو نصب کنه اگه مشکلی با اختلالی در بازی بوجود نمیاره منم نصبش کنم .
این مد رو قبلا گذاشته بودن..
این مد بستگی به رمت داره.رمت باید بالای 512 باشه
سلام
دوستان
اینم از یه کار ده دقیقه ای و ازمایشی
دارم یه شهر برا بازی میسازم مخصوص پلیس کشی
اینم یک سکوی پرش
به ارتفاع بالا
باید ازش بالا برید و بپرید
من تا حالا موقع فرود 480 کیلو متر سرعت پر کردم بینم شما چی میکنید
حجمش 50 کیلو بایته
و نصبش رو تو رد می گفتم
برید حالشو ببرید
عکس ها :
اینک لینک دانلود 50 کیلو
کد:http://www.up.ma/images/o3sa5yihgbv3ub06jdvx.rar
سلام.
کارتون قشنگه.:5:
فقط سعی کنید زیاد از این چیزا به بازی اضافه نکنید.سعی کنید اون چیزهایی را که خود بازی دارد را ویرایش یا تغییر حالت دهید.
اگر چیزهای زیادی به بازی اضافه کنید ممکن است در بعضی نقاط چیزی چپه بشه یا تو خالی دیده بشه و .... .
اقا رضا خیلی توپ بود .خوشحال شدم برگشتی
سلام
ممنون
دارم رو یه شهر کار میکنم
امین جان خیالت راحت این کارو بلدم
کینگ جان
ممنون بابت لطفت
یا حق:11:
ایشالا موق می شی اسم من عماد هست