برا فست زدن همون اسنايپ سبز + ديزرت بر ميدارن ، درسته؟
Printable View
برا فست زدن همون اسنايپ سبز + ديزرت بر ميدارن ، درسته؟
دو نوع فست داریم !
یه نوع زووم میکنی و سریع میزنی که من باهاش حال نمیکنم ! چون باید زووم کنی و خلاصش زووم کردن داره !
یه نوع همون بدون زووم هست ! طوری که هر دوتا کلیک رو باهم میزنی ! برای این نوع فست زدن شما باید وسط مانیتور رو خوب بدونی کجاس (همون کراس هیر) !
برای تمرین پیشنهاد میدم وسط مانیتور رو با ماژیک سیاه کنین و یه مدت اینجوری تمرین کنین! طرفو که دیدین نشونه مجازی (ماژیک) رو ببرین رو طرف و بعد دوتا کلیک رو با هم بزنین ! اینجوری با اسنایپ بدون زووم تیر میزنین ولی همون دقت زووم رو داره !
چرت و پرت میگه :31:نقل قول:
دو نوع فست داریم !
یه نوع زووم میکنی و سریع میزنی که من باهاش حال نمیکنم ! چون باید زووم کنی و خلاصش زووم کردن داره !
یه نوع همون بدون زووم هست ! طوری که هر دوتا کلیک رو باهم میزنی ! برای این نوع فست زدن شما باید وسط مانیتور رو خوب بدونی کجاس (همون کراس هیر) !
برای تمرین پیشنهاد میدم وسط مانیتور رو با ماژیک سیاه کنین و یه مدت اینجوری تمرین کنین! طرفو که دیدین نشونه مجازی (ماژیک) رو ببرین رو طرف و بعد دوتا کلیک رو با هم بزنین ! اینجوری با اسنایپ بدون زووم تیر میزنین ولی همون دقت زووم رو داره !
اصلش اینه که با دکمه Q نشونه دیزرت رو بیاری و اون محدوده رو داشته باشی :31: ( واسه این دیزرت ور میدارن چون خوبه قویه :31: )
( اصلا سمت ماژیک نرو :31: )
آخه عقل کل همه اسلحه ها که نشونه دارن ! چرا دیزرت بگیری : )) ؟؟نقل قول:
چرت و پرت میگه
اصلش اینه که با دکمه Q نشونه دیزرت رو بیاری و اون محدوده رو داشته باشی ( واسه این دیزرت ور میدارن چون خوبه قویه )
( اصلا سمت ماژیک نرو )
بعدشم با نایف هم میشه محدوده رو مشخص کرد !
اصلش اینه که خودت بدونی وسط مانیتور یعنی همون محدوده کجاس !
که دیگه نیازی هم به Q نباشه !
بعدشم خوبه خودم یادت دادم چجوری سی اس بازی کنی :دی ! بعد به من میگی چرت و پرت میگه :27:
هر دو تا روش خوبه ولي من چون ديزرت رو ديده بودم گفتم چون وقتي با Q از ديزرت به اسنايپ تغيير ميدي سرعت عمل تغيير بيشتر ساير تفنگاست
خب طبیعیه که با ماژیک میشه راحت کار کرد
و برای افراد مبتدی خوبه
دیگه تکرار نشهنقل قول:
چرت و پرت میگه
اگه بشه خودم نایفت میکنم :ی
اونکه مربوط به پچ کانتر هست ! و ربطی به دیزرت و ... نداره ! چون همه اسلحه ها یه افکتی برای گلن گدنشون دارن :دینقل قول:
هر دو تا روش خوبه ولي من چون ديزرت رو ديده بودم گفتم چون وقتي با Q از ديزرت به اسنايپ تغيير ميدي سرعت عمل تغيير بيشتر ساير تفنگاست
یه پچی هست وقتی تفنگ یا گرینید رو میکشی تو دستت هست و اصلآ اون انیمیشن گلن گدن رو ندااره ! نمیدونم منظورمو فهمیدی یا نه :دی !
بابا چه فنونی داشته این کانتر:31:
اقا فست زدن اینطوریه که یارو میاد جلوت تو شانسی یه تیری در کنی بهش بخوره............همین:31:
میگم دیروز عجب بازی می کردیم:31:نقل قول:
در ضمن بهترین راه فست ماژِیک نیست 2 تا تکه نخ عمود بر هم در وسط مانیتور بهتره
اقا فست اصیل اینه که خودت بدونی کجا بزنی..........اینکه بیایم نخ اویزون کنیم با نایف بگیریم و ماژیک از این حرفا اصلا درست نیست:13:نقل قول:
میگم دیروز عجب بازی می کردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن بهترین راه فست ماژِیک نیست 2 تا تکه نخ عمود بر هم در وسط مانیتور بهتره