آقا خوش به حالت . من هم سرویس 4 مگ دارم حداکثر سرعت دانلودم 500 کیلوبایت.نقل قول:
Printable View
آقا خوش به حالت . من هم سرویس 4 مگ دارم حداکثر سرعت دانلودم 500 کیلوبایت.نقل قول:
دوستان شما هم در ساعات شبانه مثل همین الان سرعت تک کانکشن تون یک سوم میشه ؟
البته میدونم تو شب افت وجود داره چون یه چیزه کلی هست معمولا ، ولی می تونید یه فایل بزارید واسه دانلود با تک کانکشن تو IDM ؟ فقط IDM لطفا .
سرور داخلی هم بود مورد نداره چون اگر افت کنه جفت خارجی و داخلی افت می کنه .
آقا شما کدوم شهری ؟ خطت فیبر نوریه برای مخابرات ؟نقل قول:
مودم مخابرات رو خاموش روشن کنید بعد یک فایل 100 مگ دانلود کنید ببینید 4 برابر کم میکنه ؟
اگه از سرویس هایی که پارس آفلاین مخصوص گیم گذاشته خرید نکنی و معمولی ها رو بخری دیگه برات پروفایل گیمینگ یا همون حالت Fast رو فعال نمی کنند ؟ یا اینکه رو سرویس های معمولش هم میشه با پشتیبانی تماس گرفت تا پروفایل گیم رو فعال کنند ؟
منم ميخوام از هاي وب برم پارس آنلاين. هاي وب کلافه کرده قطع و وصلشنقل قول:
الآن اين سرويس شما شبانه و روزانش چطوره اين؟ فکر کنم شبانه نداره ديگه درسته؟ 450 گيگ رو در طول سه ماه ميشه دانلود کرد؟
الآن با چه سرعتي دانلود ميکنه؟ تلگرام و اينستا چطور؟
از های وب بهتره کیفیتشنقل قول:
نه جشنواره ها شبانه ندارن - بله 3 ماه 450 گیگ ( سرویس 8 مگ )
من چون خطم رو 4 مگ هست ( چون بیشتر کشش نداره ) با همون سرعت 430-470 کیلوبایت دانلود میکنه - تلگرام و اینستا هم خوبه ( ویدئو ها تو اینستا مشکلی ندارن )
----------------------------------------------------------------------------
دوستان نت من دیروز وصل شد ولی قسمت تاریخ تایید قرارداد هیچی ننوشته ! میخواستم ببینم برای شما هم اینجوریه ؟ و ایا مشکلی نیست ؟
والا سرعت من که 8مگ اتفاقان توشبانه مشکلی نداره بعضی روز ولی جالب موقع استفاده ازidmبردانلود توروز سرعت همه جور 400تا 500تا تو بیشترساعات بخصوص بعداظهرهانقل قول:
ممنون.نقل قول:
خوبه پس من هم هفته بعد هاي وب رو جمع آوري ميکنم انشالله.
هاي وب برا جمع آوري که گير پيچ و اينا نميده؟
بله برای منم تو اون ساعت شب افت میکنه ، کلا چیز طبیعی هست تا حالا هر شرکتی هم که بودم اینجوری بوده ! به نظرم اونایی هم که مشکلی ندارن مرکز مخابراتی خلوتی دارننقل قول:
فقط دلیل میپرسه که من گفتم میخوام برم یه شرکتی که جشنواره داره و ارزون تره دیگه چیزی نگفت .نقل قول:
هاي وب برا جمع آوري که گير پيچ و اينا نميده؟
سلام دوستان من تازه اومدم پارس انلاین و خیلی راضیم:n20: یسوال داشتم میخاستم بدونم سرویس کاهش پینگ ایا پینگ داخلیم کاهش میده اگه میده چقد کم میکنه من الان پینگ داخلیم 80 و پینگ خارجیم 120؟