من شکایت کردم گفت از قسمت صدای مشتری درخواست فسخنقل قول:
درخواستتون رو ارسال کنید اوکی میکنیم
Printable View
من شکایت کردم گفت از قسمت صدای مشتری درخواست فسخنقل قول:
درخواستتون رو ارسال کنید اوکی میکنیم
با سلام
دوستان بنده سرویسEco-Optimal(Free2-7 که پارسال در جشنواره به قیمت 50 ت با شبانه رایگان از شاتل خریدم حدود 2 هفته دیگه این سرویس تمام میشه میخواستم ببینم این سرویس با همون قیمت قبل قابل تمدید هست یا باید سرویس جدید بگیرم؟
منم پارسال همین موقع ها گرفتم ولی ماه قبل رفتم های وب .نقل قول:
نمی تونی تمدید کنی و باید جدید بگیری من پیشنهاد می کنم بیا های وب
دوستان من پنج شنبه درخواست جمع اوری دادم الان نمیدونم شاتل درخواست فرستاده مخابرات یا ن از کجا میشه فهمید؟
تماس بگیر با 1515 و بگو شماره نامه ای که فرستادین به مرکز مخابراتی برای تخلیه خط به من بدین بعد اگر شماره داد که نامه تخلیه فرستاده شده و اگر نفرستاده باشن میگن در دست اقدام هست و هنوز فرستاده نشده!نقل قول:
نقل قول:
ممنون.داخل پنل کاربری امکان تمدید این سرویس هست! من به خاطر دانلود از شاتلند این سرویس رو گرفتم.
سلام میخوام بیام شاتل چطوره اینترنت شاتل ؟ اونایی که دارن یکم توضیح بدن مرسی ممنون ..
من ۴ روز مانده به پایان قرار داد دچار افت سرعت شدم و سرورهای خارجی حداکثر ۶۰ کیلوبایت سرعت دارند ،واقعا مسخره است به خاطر این سرویس آرت ۳ با مالیات نزدیک ۵۰ تومان و به عبارتی یک تراول چک دادم اونوقت به محض اینکه مصرف رفت بالای ۵۰ گیگ محدود میکنن ، این سرویس ارزش خرید نداره به نطر من ،توی بهترین حالتش ۲۰۰ کیلوبایت سرعت میده ،واقعا این شاتل شرکت بسیار گرونی است.
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
وای نظراتو خوندم کم کم دارم پشیمون میشم برم پارس بگیرم ؟:n13:
آقا این محدودیت سرعت دانلود شبانه (ساعات 1 تا 3) واقعا خیلی اعصاب خورد کنه:n35:
بخدا اگه اینترنت رو از ساعت 1 تا 3 قطع کنید خیلی شرافتمندانه تره:n35:
آخه سرعت 5 تا 10 کیلللو بایتتتتت:n34: