با سلام و خسته نباشین
نتیجه یک روز گشت و گزار و تحقیق در باره موجودی بازار (البته جمهوری رو متاسفانه وقت نشد برسی کنم)
اول اینکه واقعا هدفونهای خوبی وارد کردن و واقعا هم وضعیت موجودی خیلی بهتر از قبل شده .بطوری که تقریبا میشه گفت اکثر هدفونهای اماتور معروف رو موجود دارن و یه سری دیگه که صحبتش با نمایندگی ها و بعضی شرکتهای وارد کننده داشتم قراره وارد کنن.مثل شرکت اواسان که محصولات اپل رو وارد میکنه .
با چند تا از شرکتها که واد کننده محصولات سنهایزر و audio technica و klipsch , bose .skullcandy , ... هم صحبت کردم که گفتن بزودی محصولات جدیدشون میرسه.(بعضی هاش گفتن تا یک ماه)
امپلی فایر پرتابل متاسفانه فقط fiio اونهم بتعداد فراوان (تقریبا همه فروشگاه های پایتخت) با همون قیمت چند برابر دلاریش موجود دارن .که با بعضیهاشون که بحث کردم اصلا اطلاعاتی در بارش نداشتن و فقط میگفتن همین رو برامون میارن و براشون هم جالب نبود با مدل های دیگه ای اشنا بشن.
قیمت دلار هم که خوشبختانه رو بکاهش هست و قیمت محصولات هم داره حالت منطقی تری بخودش میگیره.با شرکت امرتات صحبتی داشتم که محصولات جدید cowon رو بزودی موجود خواهند کرد با قیمتهای پایینتر.
در مورد هدفونها همونطور که گفتم تنوع زیاد شده حالا تو فرصت بعدی حتما به جمهوری خواهم رفت که فکر کنم وضعیت اونجا بهتر باشه و فعلا منتظر لیست موجودی بهمراه قیمت شرکتها هستم که قرار شده برام بفرستن که حتما تو فروم نمایندگیها و لیست محصولات قرار میدم .
ولی هدفونهای جدیدی هم از pioneer .skullcandy,jbm,bose.audio technica ,, ... یه سری دیگه که یاداشت کردم الان یادم نیست و کلی beats و sennheiser تقلبی که تو روی من با اعتماد بنفس خیلی زیاد میگفتن اصل هست و چند تا هدفون جدید از tdk و jvc هم دیدم و چند تا مارک نا اشنا .کلا از دفعه قبل که رفته بودم خیلی بهتر شده بود و اگه بهتر و با وقت و حوصله بیشتر بگردین حتما هدفونهای بهتری هم پیدا میکنین ولی klipsch که میگفتین پیدا نمیشه خیلی راحت و همون طبقه اول موجود بود همه مدلهاش رو هم داشت و با قیمت خیلی خیلی پایینتر ار قبل.کم کم پایتخت به بازار هدفون تبدیل میشه.
فردا یه سفر خارج از کشور دارم امیدوارم بتونم هدفونهای الکترو استاتیک رو تجربه کنم و شایدم بتونم تهیه کنم و با خبر های جدید تر و بهتری برگردم.
برای هممون ارزوی موفقیت میکنم.