اگر بخوای میتونی بیای بندرعباس بگی واست بیارن از امارات . حدود قیمت رو الان ندارم ولی در حدود 4k های سامسونگ هست ...
Printable View
اگر بخوای میتونی بیای بندرعباس بگی واست بیارن از امارات . حدود قیمت رو الان ندارم ولی در حدود 4k های سامسونگ هست ...
PANASONIC LED 3D SMART TV 42FT60
32,100,000 ريال
-----------------
PANASONIC LED 3D SMART TV 42AS670
30,700,000 ريال
---------------
PANASONIC LED 3D FULL HD TV TX- L42ET6
33,700,000 ريال
این 3تا چجورین ؟فرقشون چیه
اگه اینقدر پولدار بودم که زنگ میزدم کمپانی پاناسونیک میگفتم یه تی وی اختصاصی اصلا بسازین برام بفرستین:n09:نقل قول:
فوقش باید صبر کنیم بیاد قیمتش هم ثابت بشه بعد بریم یه پولی پیش بدیم باقیش هم قسطی:n14:(اخرش هم از شانس ما مثل vt30 ترکیدنی درمیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام دوستان عزیز لطفا از تجربیاتتون به من کمک کنید.قصدم خرید تلوزیون VT60هستش قیمت بانه 50اینچ 6800هست ولی 1فروشنده اینجا که خودش جنساشو مستقیم ازدبی میاره بم گفت 47اینچ VT60دارم قیمت 4500 بهم داده ولی من هرچی گشتم سایتا 47اینچ رو توسایت ها ندیدم بعدگفتم سایز 55 50میخوام جلو خودم زنگ زد به طرف تودبی باهاشم انگلیسی صحبت کرد بعد گفت سایز 60ش هست اونم به قیمت 6150 یه لحظه هنگ کردم گفت بخوای بیعانه بده تا 20روز دیگه با بارهای دیگه بهت تحویل میدم الان من موندم سایز 55ش بانه 8500میدن ولی این 60اینچش 6150 همش میگم یارو بلف میزنه یا با مدل دیگه اشتباه گرفته دوباره رفتم بهش گفتم کفت تو VT60 میخوای منم VT60بهت تحویل میدم اگر چیزه دیگه ای بود تحویل نگیر حالا نمیدونم سری اسیایی هست یا سری اروپایی یا چینی هست یا فرعی توش موندم کلا.از اون ظرفم یگه سایز 47ش هم هست اگه بخوای ولی قکنم سایز 47نداره حالا شما راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام اولا که کوچکترین سایزش 50 اینچه--ثانیا قیمت55 اینچ توی بازار جهانی 2600 دلار بوده که معادل 8300000 تومانه و با توجه به کمیاب بودن ، قیمت بالاتر از این هم خواهد بودنقل قول:
احتمالا با یکی از مدلهای led اشتباه گرفته یا دستگاه مشکل داری میخواد بیاره(از اینایی که مرجوعی بوده و رو دست فروشنده مونده)
به نظر من از بانه بگیری بهتره
از سایزش معلومه چقدر معتبره حرفش!!!
والا چی بگم بازم میرم باهاش صحبت میکنم شاید سایز 50اینچش بوده این اشتباه میکنه من که گیج شدم از دست این یارو.بچه ها بخام زمانی خرید کنم چطوری باید ساعت کارکرد vt60 رو تو مغازه بیارم؟
قضیه بو داره.سمتش نرو.نقل قول:
ساعت کارکرده تلوزیون های پلاسما پاناسونیک رو چطوری بیارم تو مغازه که 1وقت تلوزیون ویترینی ندن بهم؟قصدم خرید vt60 هست.اتفاقا یکی ازدوستان هم در صفحات قبلی همین سوالو جندبار پرسیده بود ولی کسی چیزی نگفته بود
یک مقایسه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سمت چپ ZT60 وسط AX800 سمت راست WT600
خودتان قضاوت کنید.