1 مگ نامحدود - پاس ماناماد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
ما كه زمين خورده سروش جان هم هستيم.
هرچي سروش ميگه برو همين aztech به قول خودت astech رو بگير. اصلا برو خودت رو بنداز توي چاه(كل كل به شيوه معكوس:n02:)
نه كه بد باشند كه من بگم بده من گفتم باز مثل قبلي كه گرفتي نشه كه گزينه اي چيزي كم داشته باشه!
اين بار ديگه شانس نمياري كه جاي ضرر روش سود كني:n02:
بچه ها من 4شنبه ثبت نام کرده بودم واسه 1مگ محدود،امروز که مودمو روشن کردم دیدم خط رانژه شده ولی چون یوزر پسورد رو ندارم فعلا اینترنت وصل نیست ولی تو کنسول مودم دان استریم رو زده 3072 و آپ رو زده 1021،یعنی الان واسه من رو سه مگ بستن؟(البته روزانه شو: دی)
ولی نمیدونم کجا snr رو نوشته تو قسمت استاتوس فقط همین اپ و دان و یه سری چیزا دیگه رو زده،یا شایدم وقتی اینترنت وصل شه snr رو بنویسه؟
سرور هونولولو رو وجدانا" از کجا گیر آوردی ؟؟؟؟؟؟ :n09::n02::n10:نقل قول:
زنگ بزن 2020 یوزر و پسورد رو بگیر ازشوننقل قول:
بله روي 3 مگ بستن ولي يادمون باشه بايد كاملا دقيق و درست بيان كنيم! دان استريم شما يا حداكثر سرعت دريافتي خط شما 3 مگ هست نه سرعت روزانه شما. اگه از طرف خدمات دهنده اين سرعت به شما داده بشه و ساعات پرترافيك نباشه ممكنه به سرعت دانلود 380 در روز برسيد كه اگه يه مگ همچين سرعتي بده كه خيلي عاليه!نقل قول:
پس الزاما سرعت شما در روز 3 مگابيت نخواهد بود.
احتمالا خط خوبي داريد كه روي 3 مگ بستن ولي نويز رو با عناويني مثل noise margin و ... با واحد db مي تونيد پيدا كنيد.
مي توني يه عكس هم بذاري ما ببينيم!
نمیدونم چرا هرچی میگردم تو مودمم نه آپ ستریم و نه دان استریم و نه گیت وی رو زده
مودمم tp link هستش هرکاری هم گفتین رو هم انجام دادم ولی ننوشته:n21:
با هیچکدوم از چیزایی که گفتین مشکلی ندارم :n02: آخه شنیده بودم واسه رفتن از 256 به 512 باید دوباره مدرک بدی یا اینکه بری بانک پرداخت کنی. الان وسط دوره 256 هستم.یعنی الان من میتونم به صورت آنلاین هزینه رو پرداخت کنم و همون موقع هم بگم واسم فعالش کنن؟ سوخت شدن این 256 مهم نیستنقل قول:
سلام دوستان من 256نامحدود دارم با سرعت 40 اگگه محدود بگیرم سرعت بیشتر میشه یا همونه؟
قطعا بیشتر میشه/ شاید تا 3 برابر سرعت فعلیتون سرعت بره بالا یا بیشترنقل قول:
ممنون دوست عزیز بعد تو دانلود شبانه هم همون سرعت روز رو دارم ؟