نقل قول:
مهم downstream مودمه اونجا چند زده من 2 مگ دارم ( که دیروز کردمش 1 مگ چون دانلود نمی کنم دیگه زیاد ) تا 4 مگ هم نشون میده این speedtest ...
با چند دان کنی مهمه .
Printable View
نقل قول:
مهم downstream مودمه اونجا چند زده من 2 مگ دارم ( که دیروز کردمش 1 مگ چون دانلود نمی کنم دیگه زیاد ) تا 4 مگ هم نشون میده این speedtest ...
با چند دان کنی مهمه .
خوب برو بکن 256 ماهی 12 بده. چرا ماهی 40 پول بی زبون میدی بهشون؟نقل قول:
الان واسه من قاط زده و سرعت به 150 کیلوبایت هم میرسه:n02:
نقل قول:مشکلت 90 % داخلی و از سمت خودتون هست، SNR خطت خیلی پایینه، یعنی روی خطت نویز هست.نقل قول:
این کار ها رو بکن؛ چک کن ببین SNR رو میتونی بیاری بالا ( بالای 20 ) یا نه
1- کل تلفن ها رو از پیرز در میاری و فقط میازی مودم به خط وصل باشه، بعد تست میگیری.
2- اگه روش بالا جواب نداد باید مودم ورداری ببری سرخط ( سیم ورودی کوچه به داخل ساختمان ) وصل کنی اونجا تست بگیری.
3- اگه اونجا هم وضع همین بود باید بری نامه بدی به مخابرات که سیم کشی شون مشکل داره و بگی روی خط من نویز هست، و محکم واستی بیان برات خط رو بررسی یا عوض کنند.
:n16:
تایید میشهنقل قول:
1- کل تلفن ها رو از پیرز در میاری و فقط میازی مودم به خط وصل باشه، بعد تست میگیری.
فراموش نکن که مستقیم
یعنی حتی اسپلیتر هم نباشه
یادمه اون موقع وقتی جای پورت تلفن و کامپیوتر رو تو اسپلیتر اشتباه می زدم نویز وحشتناکی می افتاد
نقل قول:ممنون از راهنماییهاتون.نقل قول:
فکر کنم از نویز بود چون گوشی رو که از پریز کشیدم سرعتش درست شد اما SNR بازم نهایتا به 10 میرسه و بالاتر نمیره
حالا یک مشکل جدید واسم پیش اومده از وقتی که این کار رو کردم . قطعی اینترنت به طرز وحشتناکی زیاد شد! دیشب توی 2 ساعت از 9 تا 11 حدود 30 یا 40 بار قطع و وصل شد اینترنت!
نمیدونم چه مرگشه تا چند رو پیش مثل ساعت کار میکرد .حالا اینطوری شده . آخه ما که هیچ تغییری تو خطامون ندادیم و چیزیو اضافه و کم نکردیم . میشه یهویی خط روش نویز بیوفته؟
با یک بارون یا زنگ زدگی یا خیلی از عوامل دیگهنقل قول:
نمیدونم چه مرگشه تا چند رو پیش مثل ساعت کار میکرد .حالا اینطوری شده . آخه ما که هیچ تغییری تو خطامون ندادیم و چیزیو اضافه و کم نکردیم . میشه یهویی خط روش نویز بیوفته؟
حالا یک بار با اسپلیتر بدون تلفن امتحان کن
جواب رو اعلام کن
الان تغییر سرویس بدیم به روز قیمت جدید حساب میشه ؟!
یعنی مثال از 512 کاهش بدیم به 256 - از همون روز تعرفه روزانه 256 حساب میشه ؟!؟
اعصاب نمیکشه دیگه ! :n02:
اگه بخواییم درخواست جمع اوری کنیم باید بلند شیم بریم مرکز مخابرتیمون یا از طریق سایتی جایی هم می شه در خواست جمع اوری داد؟؟ چقدر طول می کشه تا جمع کنن؟
فقط مراجعه حضوری صاحب خط به مرکز!نقل قول:
2ساعته جمع میشه.