دوستان اگر rssi : 79 باشه به نظر شما آنتن دهی خوبه ؟ چند باشه خوبه ؟؟؟
Printable View
دوستان اگر rssi : 79 باشه به نظر شما آنتن دهی خوبه ؟ چند باشه خوبه ؟؟؟
خوبه. عدد خاصی نمیشه گفت اما من با 85- هم مشکلی نداشتم. هر چقدر به صفر نزدیک تر باشه بهتره.نقل قول:
دوستان الان کلی به مودم ور رفتم تا همچین سیگنالی به من داد.
به نظر شما با همچین سیگنالی دیگه مشکل سیگنال ندارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر وصل شده و پینگ هم غیر طبیعی نیست، سیگنال تاثیر محسوسی توی سرویس نمیگذاره.نقل قول:
به نظر بنده اگر میخواهید با نهایت سرعت و خیال راحت دانلود داشته باشید یه چند متر کابل شبکه وصل کنید مودم را رویروی دکل مبین نت یا بی تی اس های همراه اول بگذارید
من خودم همین کار را کردم مودم راروبروی دکل گذاشتم الان سگنال 100 و دانلود با ریت سرعت 31 کیلوبایت را دارم
همچنین اگر میخواهید مطمئن بشید که به بهترین BTS وصل شدهاید میتوانید بعد از یادداشت فرکانس ها، همه را پاک کرده و هرکدام را به تنهایی تنظیم، تنظیمات را ذخیره، مودم را ریبوت و سیگنال را بررسی کنید تا به یک BTS با بهترین شرایط متصل شوید.
دوستان ما هم جدیدا به جرگه مبین نت داران پیوستیم. از ایدیاسال پارسآنلاین راضی بودیم ولی برای اینور اونور که میریم مجبوریم نت دیگهای باشه که دیروز مبیننت اوکی شد.
بنظرتون با توجه به سرویس ۵۱۲ یه ساله ۲۰ گیگ ، با این مودم جدیدا BM632w این سرعت و پینگ معقوله؟ خوبه؟ ضرر نکرده باشیم :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این مشخصات عالیه یچیزی اونورتر هم هست سرعت دانلود رو 102 هست
سلام دوستان
خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه
آیا جمعه ها موبین نت از ساعت 2 بامداد جمعه تا 2 بعد از ظهر جمعه(12ساعت) ترافیک مصرفی رو رایگان کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه تو سایت موبین نت چیزی ننوشته!!!!
دیگه جمعه ها که رایگان بود تموم شده بچه ها مودم بیرونی مبین نت امکان وای فای داره؟