از نظر مشخصات کلی هردوشون full hd هستن و ...نقل قول:
ولی با توجه به اینکه 353 مدل high version گیرنده های xvision هست ، برد و قدرت سیگنال بهتری داره .
Printable View
از نظر مشخصات کلی هردوشون full hd هستن و ...نقل قول:
ولی با توجه به اینکه 353 مدل high version گیرنده های xvision هست ، برد و قدرت سیگنال بهتری داره .
سلام.فیلم Journey 2 The Mysterious Island روی نسخه سه بعدی دیدم.
تصویر عالی بود.برای دوستانی که می خوان یه فیلم سه بعدی زیبا ببینند یکی از بهترین گزینه هاست.
سلام
کمک برای خرید آمپلی به صرفه
من قصد خرید یه آمپلی فایر رو دارم که اگه دسته دوم باشه چه بهتر.
بین پایونیر 320k و 420K و دنون 1312 و یاماها 361 موندم
به نظرتون کدوم یک از تفکیک و صدای موزیکالتری برخورداره؟
اگه کسی از دوستان قیمت این چهار مدل رو داره ممنون میشم .
میدونم اینجا جاش نیست ولی مجبورم اگه کسی آمپ کارکرده برای فروش داره بهم پ-خ کنه ممنوم میشم.:42:
سلام.با توجه به اینکه کارکرده می خوای پس از هر مدلی گیرت اومد باید بگیری.نقل قول:
ولی اگر بخوای نو بخری محصولات دنون به نظر من موزیکال تر هستش.
حالا هی بگو سه بعدی دل ما رو آب کن :8:نقل قول:
پژمان جان.شما که داداش مایی.هروقت دوست داری بیا با هم بشینیم فیلم ببینیم.نقل قول:
سلام
من می خوام یه سیستم بگیرم، بیشتر برای موسیقی گوش دادن، ولی می خوام باهاش فیلم هم ببینم. ترجیح می دادم یه سیستم میکرو های فای بگیرم، چون هم معمولن صدای موزیکال بهتری داره، هم جمع و جور و استریو هست (نیازی به 5.1 ندارم) اما مشکل من اینه که می خوام صدای فیلم رو هم حتمن پخش کنه. و چون معمولن تمام فیلمهام رو با تلویزیون می بینم، لازمه که بتونم از خروجی اپتیکال تلویزیون برای اتصال صوتی به سیستم استفاده کنم. تلویزیونم فقط خروجی اپتیکال داره، و هیچیک از سیستمهای میکرو های فای با قیمت مناسب هم ورودی اپتیکال ندارند. راه حلی سراغ دارید؟ ممنون.
سلام.نقل قول:
باید با این شرایط قید میکرو های فای رو بزنی.یا اینکه هم میکرو های فای بگیری و هم یه سیستم برای فیلم.
سلام. یکی از دوستان یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره و پول خرید سینما خانگی رو نداره میخواد یه اسپیکر 5.1 بخره وصل کنه بهش. خواستم ببینم همین اسپیکر های رایج 5.1 برای کامپیوتر روش جواب میده؟ مستقیم بهش وصل میشه یا تبدیل اینا میخوره؟ تلویزیونش قدیمیه، میتونه صدای تلویزیون رو روی اسپیکر هایی که به این DVD Player وصله داشته باشه دیگه؟ تا 100 تومن چی پیشنهاد میدین و با 200 تومن چی؟
متشکرم.
سلام آقایون...
من یه مشکلی دارم: من لپ تاپمو به تلویزیون با HDMI وصل میکنم , تلویزیون هم با کابل اپتیکال به سینما وصله ولی مشکلی که دارم اینکه صدای فیلمی که با لپ تاپ بخش میکنم دالبی نیست و استریوه....در حالی که فیلمم صداش 5.1 کانالست
رفتم تو تنظیمات صدای لپ تاپ دیدم گزینه ی بلندگو های سراند غیرفعاله:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور میشه این گزینه رو فعال کرد؟
ممنون میشم پاسخمو بدید