دوستان این شاتل کرج امورز خیلی dc داشته 50 بار dc زده هر 2 دقیقه dc میکنه
بدبختی ای گیر افتادیم از دست این
تا به امروز هیچ مشکلی نبود آنچنان ,امروز خیلی ناجور شده نمیدونم چرا
Printable View
دوستان این شاتل کرج امورز خیلی dc داشته 50 بار dc زده هر 2 دقیقه dc میکنه
بدبختی ای گیر افتادیم از دست این
تا به امروز هیچ مشکلی نبود آنچنان ,امروز خیلی ناجور شده نمیدونم چرا
من نمی دونم والا چرا همه چیز رو گردن شاتل می ندازید و اسم شاتل رو می یارید ؟؟؟نقل قول:
بابا کل کرج امروز اینترنت قطع بود ... دایل آپ هم قطع بود ... شاتل چیه ؟؟؟ :19::13:
سلام دوستان من میخوام از شرکت صبا نت و خدماتش بیرون بیام و شاتل رو انتخاب کنم
قیمت 64 خیلی خوبه بخصوص دانلود از اون نا محدود هست
2 تا سوال دارم
1- میگن بعد از ساعت 1 نیمه شب تا ساعت 7 صبح هر چی دانلود کنی رایگانه؟؟؟؟؟
2- این adsl2 چیه و چه مزیتی نسبت به adsl داره ؟؟؟ سرعتش بیشتره یا ؟؟؟
3- این eco و اون یکی رو یادم نیست چه تفاوتی و چه مزایایی دارن؟؟؟؟؟
شما کرجی؟نقل قول:
چرا اینطوری بوده؟ علت رو میدونی؟
از ساعت ۲:۲۵ بامداد قطعی نداشتم، احتمالا همهٔ مراکز کرج مشکل نداشتن!نقل قول:
نه من خودم که تهرانم ... ولی امروز یکی از دوستانم تو کرج میخواست برام فایل بفرسته که هر کاری کرد نشد ... بعد آمار گرفت فهمید که بیشتر جاهای کرج امروز حتی دایل آپ هم قطع بوده ...نقل قول:
دلیل ؟؟؟ دلیل نداره ... امروز برق ما هم قطع شد ... بدون دلیل :27:
با اکانت مشکلی وجود ندارد گفتم از وقتی که اکانت گرفتم قطعی نداشتمنقل قول:
من سرویس آرت 3 دارم و "متوسط سرعت" بنده روی 35 -36 است
با آرت یک هم معمولاً حدود 20-21 است
نقل قول:
- برای ۶۴ که فرقی نداره. اما سرویسهای آرت و اکو بین ۱ تا ۷ رایگانن.
- حداکثر سرعتی که میده 24mbps هست (دو برابر adsl یعنی 12mbps) و چند فرق دیگه که برای ما فرقی نداره
- آرت حجم دانلودش بیشتره (traffic limit) و سرعتش نوسان کمتری داره. علاوه بر ۱ تا ۷ صبح، روزهای ۵شنبه و جمعه هم رایگانه. اما خوب گرونتره. اکو حجمش کمتره، اما با نصف پول آرت ۱۲۸ میشه اکو ۵۱۲ گرفت!
برای اطلاعات بیشتر:
کد:http://shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR/
کد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
برای من 5 ثاینه. مرورگر: explorer قدیمی.نقل قول:
دوست عزیز،خودتون هم که میگید free! یعنی بدون اکانت!!! وقتی بدون اکانت باشه هم قطعی زیاد داره هم از حداقل سرعت استفاده میکنه.نقل قول:
عکس اول همه آپلود سنتر ها رو که دیدی؟ اونی که free هست سرعتش در حال جون کندنه و اونی که پریمیوم هست سرعتش توپه. شما خودت قضاوت کن اگر سرعت free و پریمیوم یکسان بود و قطعی و محدودیت دانلود نداشت کسی دبگه اکانت میخرید؟؟؟!!! پس کم بودن سرعت، قطعی های زیاد و محدودیت حجم دانلود در free ربطی به شاتل نداره.
شما اون 2گیگ اضافه رو فراموش کردی مثل اینکه نه؟! توی سرویس های آرت هر گیگ اضافه 3 هزار تومنه، 2 گیگ اضافه شده یعنی 6 هزار تومن ! درصورتی که برای شما 100 تومن اضافه شده! برای سرویس های اکو هم هر گیگ 9 تومنه، نیم گیگ اضافه شده، یعنی 4500 تومن باید میگرفتن، در صورتی که هزینه ای اضافه نشده! حالا باز بگو گرون شده، باز بگو شاتل روو داره به خدا!!! :31:نقل قول:
چه روزي بود امروز! يك ساعت شاتل قطع بود 2 ساعت هم برق رفت 3 ساعت دانلود رايگانم هدر رفت! :31: