بچه ها شما برای علوم انسانی 14 کتاب علوم انسانی (گاج سفید) پیشنهاد میکنید یا سنجش آخر؟
کدومشون بهتره؟
بچه ها شما برای علوم انسانی 14 کتاب علوم انسانی (گاج سفید) پیشنهاد میکنید یا سنجش آخر؟
کدومشون بهتره؟
کاملا تایید میشه...نقل قول:
درود دوستان
این کتاب ریاضیات تجربی خیلی سبز خوب هست ؟ خوب درس داده ؟؟
می خوام ببینم اگر می تون از روی کتاب ریاضی را بخونم اگر نه که استاد بگیرم
من حداقل 10 یا 20 بزنم تو کنکور دانشگاه آزاد
درود!
بچه ها من از اول سال تا حالا گسسته و هندسه هیچی نخوندم ، به نظرتون تو این فرصت چی بخونم ؟؟؟؟؟؟ هندسه و گسسته ی سبز خوب نیست؟؟؟؟ ( الان کتاب کانون دارم ، چند تا تست گسسته خوندم ؛ اصلا خوب نبود )
دیگه اینکه واسه قرابت چی پیشنهاد میکنید ؟؟؟؟
پیشاپیش thanks
دوستان کتاب اموزش توپ توپ برای امتحان نهایی فیزیک 1 پیش میخوام ممنون میشم معرفی کنید
سریع
هندسش که خوب نیست گول نخور !!نقل قول:
گسسته : فار - مبتکران تالیف جوادی - گاج سفید
هندسه : مبتکران یا گاج سفید
تحلیلی : فار - نشر الگو
کتابی که بدرد تشریحی بخوره احتمالا همون کتابایه غلامعلی محمود زاده ( مبتکران !! )) باشه !!نقل قول:
من این کتاب ریاضی تجربی خیلی سبز رو دارم.از اول سال با این کتاب کار کردم و نتایج خیلی خوبی هم داشته به نظر خودم.یه مزیتی که نسبت به سایر کتابها داره اینه که از خوندنش خسته نمیشین(مثل سایر کتابهای این انتشارات).نقل قول:
تستهاش هم خیلی زیاد نیست.ولی ماهیگیری رو یادتون میده که هر تست دیگه ای هم که از اون مبحث اومد،بتونین راحت پاسخ بدین.
درود به شمانقل قول:
من کتاب دیدم فقط تست داره
من درس نامه می خوام با تست
کتاب آموزشی خوبی هم تو بازار نیست
پس اجبارا باید یه استاد بگیرم البته استاد که نه یه دانشجوی قوی که مسلط باشه به مباحث تا بتونه من تا 20% ریاضی برسونه
ميگم اين رمزينه و خيلي سبز چرا دوساله كه سايتشون راه نيافتاده ؟
تنها كتاب خوب واسه امتحان نهايي همون كتاب درسيه مطمئن باش اگه كتاب رو خوب بخوني نمره خوبي ميگري :46:نقل قول: