وقتي به بيوک نگاه ميکنم نوا خيلي زشت به نظرم مياد ، انگار پيکانه اما فاصله چراغاش بيشتره.....نقل قول:
البته توهين به نوا سوارا نشه ما کلا احترام داريم خدمتون ، نظر شخصيمو گفتم
Printable View
وقتي به بيوک نگاه ميکنم نوا خيلي زشت به نظرم مياد ، انگار پيکانه اما فاصله چراغاش بيشتره.....نقل قول:
البته توهين به نوا سوارا نشه ما کلا احترام داريم خدمتون ، نظر شخصيمو گفتم
من تجربه نوا بیوک وکاپریس راداشتم نوا در کل از همه به نظر من مناسبتره البته از نظر 90درصد لوازم بدنه و... با بیوک یکیه فقط بیوک شتاب وقدرت بیشتری داره که اینم باید در نظر گرفت که مصرف بیشتری هم داره یه نوا کرم هم هست بسیار تمیز مدل64همه چیزش سالم گفته13500 کولر جلو بندی گیربکس موتور همه عالی
ببخشید اشتباه شد اونکه گفتم 13500 نوا نیست بیوک بی 3 هست
پولكهاي موتور را معمولا با چسب دوقلو هم ميشه آب بندي كرد. قديمها يادمه كمي رنگ غليظ دور اونها ميزدن و بعد سوار ميكردن. من هم از چسب 123 استفاده كردم و براي نصب از سنبه هاي پهن مشابه خود پولكها استفاده شد تا پولك يكنواخت سوار بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي باز كردن يونيت بخاري بهتره كه اول صندلي شاگرد، كنسول وسط و در صورت امكان قوطي داشبرد هم باز بشه تا فضاي كافي براي مانور داشته باشيم. همينطور زانويي لوله هوا كه از يونيت به كانالهاي بالا و داخل داشبرد وصل ميشه( درست در بخش سمت چپ شاگرد و تقريبا جلوي كنسول وسط قرار گرفته.
لوله هاي متصل به رادياتور بخاري را هم باز كنين. در ادامه بايد پيچهاي نگهدارنده يونيت را باز كنين. براي اين كار قسمت بالا و پايين و كلا دور لبه هاي يونيت بخاري كه با بدنه در تماس هست را چك كنين و هر پيچي بود بايد باز بشه، ممكنه از سمت داخل موتور هم يكي يا دوتا پيچ به اون وصل شده باشه كه بايد باز كنين.وقتي تمام پيچهاي مربوط به اون باز شد، با حركت دادن و تكانهاي ملايم بايد از جاي خودش خارج بشه.دقت كنين كه لوله ها و سيمهاي متصل به اون بيش از حد كشيده نشه.تمام لوله ها و اتصالت را چك كنين و در صورت شل بودن يا پاره بودن لوله تعويض كنين. اگر كليد تنظيم دريچه كاملا سالم باشه، و وكيومهاي دريچه ها هم سالم باشن، بايد بعد از روشن كردن ماشين، و ايجاد وكيوم توسط موتور، دريچه ها بخوبي كار بكنه، در غير اين صورت دليل كار نكردن اون دريچه را پيدا كنين.
دريچه تنظيم هواي بخاري و كولر ( وضعيت سرد و گرم) بوسيله سيم فولادي تغيير وضعيت ميده كه تو عكس نشان دادم و ميتونين مقدار اون را بر اساس وضعيت پيچهاي نگهدارنده پايه اون، تنظيم كنين. اين تنظيم جوري بايد باشه كه در وضعيت سرد و گرم بتونه دريچه را كاملا باز و بسته بكنه.
وقتي كه يونيت را باز كرديد، به راحتي ميتونين راديات بخاري را هم چك كنين و در صورت داشتن مشكل به احتمال زياد قابل ترميم و بازسازي است.
رادياتورهاي بخاري ايراني به هيچ وجه مناسب نيست و باد گرم توليد نميكنه، پس اگر خراب بود و ديگه قابل تعمير نبود، حتما نمونه آمريكايي گير بياريد و وقت و انرژي و پول خودتون را براي نمونه ايراني هدر نديد.
امروز قبل از بیرون اوردن فولی میل لنگ معیوب یه فیلم از کارکرد موتور گرفتم.
البته هنوز موتور تا به مرحله ایده ال برسه کمی کار داره از جمله:
1-نصب فولی میل لنگ جدید
2-نصب منبع اگزوز اصلی به همراه لوله واسط
3-تنظیم مجدد سفتی اسبکها
4-تنظیم مجدد کاربراتور و دور موتور
5-تنظیم دقیق دلکو
6-نصب هواکش موتور و نصب همه ی شلنگهای مربوطه
در فیلمی که مشاهده میفرمایید یک صدای اضافه شنیده میشه که یکیش مربوط به فلنچ روی منبع وسطه که باید به لوله واسط وصل میشد هست که هنوز وصل نشده و ازاده و برای خودش میلرزه و صدا میکنه و یکی صدای دیگه هم برای همین اگزوز که هنوز کامل نصب نشده.البته هنوز تنظیمات انجام نشده و ان شالله در پست بعدی فیلم کارکرد ایده ال موتور رو قرار میدم.
البته به نظرم صدای اگزوز اینطوری خیلی قشنگه و دزدگیر ماشینهای داخل ساختمون روشن میکنه!
حالا من که تا حالا آمريکايي نداشتم و ميخوام اولين ماشين خودم رو بخرم با
سرمايه 10 تا 11 تومن ولي کسي نيست درست راهنمايي کنه تکليفم چيه؟ (منظورم از راهنمايي اينه که روشنم کنه تا بدشو از خوبش تشخيص بدم)
منم وسواس دارم که اگه ماشين ميره واسه تعمير قطعه مناسب خودش باشه
نه سمبل کاري اما نگرانيم اينه که من تو بندرعباس هستم نکنه مشکل
تعمير کار بر بخورم ، البته ميدونم قطعات اين امريکايي هاي قديمي کم گير مياد
من طالب شدم يه بيوک تر تميز دست و پا کنم اما با توجه به تعريفه دوستان
ميترسم يکي از اين وصله پينه شده هاي بيشمار به تورم بخوره و همون اول
بسم الله بخورم به خرج ، من خيلي کم صدا بودن کابين برام مهمه در آمدم
ماهي 1 تومن ميشه اگه تو خرج فکر کنم بتونم از پسش بر بيام اما نميخوام
يکي گيرم بياد تا خريدمش شروع کنه وا رفتن ، واقعا نياز به مشورت دارم قبل از
خريد و تو بندر کسي نيست که حضوري بتونم ازش بپرسم ، اساتيد نکات کليدي
رو بگن ممنون ميشم ، حتي اگه اشتباست پشيمونم کنيد....
تصويري هم ازش هست خودت از نزديک ديدي چطور بوده چه کارهايي روش انجام شده تعميرات سنگين چيا داشته ، تو دوزيش تو چه وضعيتيهنقل قول:
در مورد قطعات باید بگم که خیلی کم شده و ما که در تهران هستیم و به بازار لوازم یدکی دسترسی بهتری داریم هم گاهی برای یک قطعه روزها و هفته ها میگردیم.نقل قول:
البته قطعاتی هم که پیدا میشه مختلف هست و بعضی از انها اصلا نیست (نمونه نو) بعضی هم اصلی هست (کم) و جنسهای چینی و تایوانی هم پیدا میشه.
از نظر تعمیرکار هم باید در محل زندگی خودتون از تعمیرکارها بپرسید که ایا کسی برای تعمیر اینها هست یا نه.
اما ذکر این نکته ضروریه که اگر خودتون دست به اچار نباشید میشه گفت که بعیده از داشتن یک ماشین 30 ساله لذت چندانی ببرید(این نظر من هست)!
البته یک مساله ی دیگر هم وجود داره : معمولا نمیشه از یه ماشین مسن انتظار داشته باشید تا مثل یک ماشین روز براتون کار کنه و هر روز باهاش بچرخید.
معمولا افرادی این ماشینها رو میخرن که یه ماشین برای استفاده ی روزمره دارن و این هم برای تفریح و گردش میخرن.پس اگه میخواهید از این ماشین به طور روزمره استفاده کنید ممکنه تامین مخارجش براتون سنگین باشه.مخصوصا که بنزین هم میخواد گرونتر بشه و مثلا یک بیوک 2 برابر یک ماشین معمولی مصرف داره (شاید هم بیشتر)!
شما خودتون بيوک داشتين ، اگه تهران اينطوره پس بندرعباس چه خبرهنقل قول:
با اين توصيفات يعني هيچي ديگه بريم همين پولمونو پرايد بگيريم (:n21:) که اين ماشين انگار راست کار ما نيست....سهم ما هم از لذت بردن از اين ماشين ها هم ميشه همون از دور نگاه کردن:n28: ، دوست ندارم يکي از اين سالارها رو بگيرم بعد بخاطر ضعف خودم خرابتر بشه
و هنوز گزينه هايي مثل المانيها (Benz ، BMW) وجود داره اينجا جاش نيست اما کسي نظري نداره
من بیوک نداشتم ولی یکی از اشناها داره و از وضعیت مصرفش در شهر با خبر هستم.
البته بچه های بیوک سوار در اینجا هم هستن و اگر مصرفشون در شهر کمتره بگن!
البته برای جاده و مسافرت ماشین فوق الاده ایه و اگه نمونه ی سالمش رو بگیرید و بتوانید سالم هم نگهش دارید حرف نداره.اینها عمدتا در جاده مصرفشون خوبه (البته نه در حد ماشینهای روز) .
البته بعضی از قدیمی سوارها اقدام به گازسوز کردن ماشینهاشون کردن و از کپسول استفاده میکنن ولی این کار هم جز دردسر و خطر هیچ چیزی نداره.
من هم روی نوای خودم مخزن گاز و تشکیلات گازسوز رو دارم ولی بعد از تعمیر تصمیم دارم کامل ردش کنم بره.
چون با این زحمتی که برای این موتور کشیدم دیگه جایز نیست با گاز همه رو از بین ببرم.
....
راستی فولی میل لنگ نو و ساخت اصفهان رو نصب کردم و خیلی خوب روی کار نشست.
واقعا بعضی جنسها که در اصفحان تولید میشه خیلی خوبه و جالبه خیلی چیزهای دقیق در اصفهان تولید میشه مثلا شیشه جلوی نوی که خریدم ساخت اصفهانه و این فولی هم همینطور و واشر سرسیلندری هم که علی اقا نصب کردن ساخت اصفهان هست.
این هم فیلم کارکرد موتور که ظاهرا قبلی دیگه دانلود نمیشه!
<strong> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا فکر کنم لینک دانلود فقط 6-7 ساعت فعاله!
اگر از بالایی نشد از این یکی استفاده کنید.