بچه هه چرا واسه من اینطور شده؟ واسه شنا هم اینجوری شده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اگه الان دانلود کنم از حجمم کم نمیکنه؟:21:
Printable View
بچه هه چرا واسه من اینطور شده؟ واسه شنا هم اینجوری شده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اگه الان دانلود کنم از حجمم کم نمیکنه؟:21:
این مشکل چند روز پیش تو تاپیک گفتم تا امروز مشکل حل نشدنقل قول:
صبح اومدم سوکت تلفن هم به اسپیلیتر وصل کردم علاوه بر مودم و اومدم با تلفن زنگ بزنم نگاه کردم به چراغ adsl مودم و دیدم چشمک میزنه و روشن شد تلفن قطع کردم دیدم قطع شد باز اومدم زنگ بزنم دیدم چراغ روشن شد!!
خیلی جالبه چراغ adsl مودم تا زمانی که با تلفن حرف بزنی و صدای بوق تلفن بیاد سبز هست به محض قطع کردن خاموش میشه و چشمک هم نمیزنه
این دیگه خیلی عجیبه زنگ هم زدم گفتن شاید مشکل از اسپیلیتر باشه یا مودم با مودم و اسپیلیتر دیگه تست کنید اگر مشکل حل نشد زنگ بزنید کارشناس حضوری بیاد که 15 هزار تومن هزینش میشه
دیگه نمیدونم چیکار کنم کسی راه حلی یا مشکلی این چنینی داشته قبلا ؟
بعد کارشناس حضوری بیاد اگه نتونه درست کنه بازم پول و میگیره ؟
دوستان رمزی میگم
حمله کنید
اگه بطور صحیح سیم کشی برای adsl رو انجام داده باشید سیم خط تلفن رو وقتی مستقیم وصل کنی به مودم بدون اسپیلتر هم چراغ adsl باید روشن بشه اگر روشن شد کهنقل قول:
احتملا جای سیم مودم با جای سیم تلفن به اسپیلیتر اشتباه زدی وقتی جای سیمها رو عوض کردی مودم رو هم خاموش و روشن کن
در ضمن مگه اول 15 تومان هزینه نصب نگرفتن باید بیان براتون نصب کنن (هرچند این شرکت همه جوره دزدی میکنه)
نمیدونم واسه من 10 تومن تو فاکتورشون زده :
پيگيري ثبت نام ,نصب و راه اندازي اوليه به صورت تلفني 100000
مودمم هم از همین قدیمی هاست corecess که دو چراغ داره همون 5 سال پیش گرفتم از خودشون دکمه ای در کار نیست و فقط دو چراغ داره usb و adsl :دی
وقتی که مستقیم از تلفن به مودم وصل میکنم اصلا چراغ روشن نمیشه با اسپیلیتر هم همینطور فقط وقتی تلفن هم به اسپیلیتر میزنم و دکمه مکالمه رو میزنم و بوق اشغالی شنیده میشه تا زمانی که قطع نشه چراغ adsl روشنه با محض قطع شدن چراغ هم قطع میشه
بعید هم بدونم سیم کشی ساختمون مشکل داشته باشه خونه قبلی که ساخت و سیم کشی اون خیلی قدیمی تر از این خونه فعلی بود و نویز هم زیاد داشت خط اقلا یه 20 دقیقه چشمک میزد چراغ adsl و بعدش هم ثابت میشد اینجا که کلا چشمک هم نمیزنه
حالا قراره مودم یکی از دوستام بگیرم که لن هست با اون تست کنم ببینم چی میشه مگر نه مجبورم 15 هزار تومن دیگه هم خرج کنم
یه بار هم برای من همینجوری شده بودنقل قول:
تا وقتی که تلفن وصل بود چراغش روشن میشه ، وقتی که تلفن رو قطع میکردم چراغ مودم هم خاموش میشه
بعد از کلی تحقیق دیدم اشتباهی شارژ موبایل رو به جای پیریز برق زدم به پیریز تلفن و مثلا موبایلم هم داره شارژ مشه
وقتی شارژ رو از پیریز در اوردم مشکل حل شد
حالا شما هم ببین مشکل از کجاس دیگه
رفتم سرویسم رو شارژ کنم
512-5گیگ
21تومن پول دادم
اما
512-10گیگ شارژ کرد !:5:
خدا شانس بدهنقل قول:
حالا مطمئنی بیشتر پول برنداشتن...؟
سرويس فعلي: اینترنت پرسرعت چلچله 05 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح رايگان)
حجم باقي مانده100.000
نمی دونم چرا اینجوری شده
5گیگ اضافه شارژ شده
سرعت تو بابل افتضاح . شبانه من 470 تا سرعت داشتم اما دیشب نهایت 80 تا
اینترنت ملی داره میاد !