این گزینه غیرفعاله باید چیکار کنم؟نقل قول:
Printable View
این گزینه غیرفعاله باید چیکار کنم؟نقل قول:
سلامنقل قول:
این مشکل برای خودم هم بوجود اومده بود . راه های زیادی رو امتحان کردم ولی هیچکدوم جواب نداد.
این رو تست کن :
در همون جایی که گزینه ی Language Bar غیر فعاله به سربرگ Advanced برو و ببین گزینه ی Turn off advanced text services غیر فعاله یا نه .
موفق باشید :40:
سلام
وقتی واسه administrator پسورد گذاشته باشی از کجا میشه برداشتش؟
منظورتون اینه که رمزشو یادتون رفته میخواید ازش عبور کنید یا اینکه پسورد رو حذف کنید؟نقل قول:
نه حذف پسورد.
همین الان Log of کنید یه صفحه ی ابی باز میشه توش کلید Ctrl+Alt+Delete رو با هم بزنید یه صفحه ی دیگه باز میشه توی صفحه ی سیاه قسمت Username بنویسید Administrator و قسمت Password هم پسورد اکانت ادمین رو وارد کنید حالا اینتر بزنید حالا شماوارد کاربر Administrator شدید.نقل قول:
برای حذف پسورد به Control Panel بروید User Accounts رو باز کنید در قسمت پایین Administrator رو انتخاب کنید و گزینه ی Change password رو بزنید و پسورد فعلی رو وارد کنید و برای حذف محل پسورد جدید روخالی بذارید.
موفق باشید
سلام دوستان من برای سیستم خونه ویندوز xp نصب کردم حالا مشکل اینجاست که هر چی فلش دیسک یا هارد اکسترنال از USB به سیستم وصل میکنیم میگه write protected و نمیشه اطلاعاتی رو به فلش یا هارد منتقل کردش:31:
ممنون میشم راهنمایی کنین داداشک کلافه شده :11:
درود دوســتان
دوســتان من کمــتر از ie اســتفاده میــکنم و بیشــتر از firefox اســتفاده میکنم ، امــا هر از گــاهی یک Proces به نــام IEEXPLORE در حــال اجــراست و با چــند بـــار EndTask کردن میــره !!! (بعــد از مـدتی بــر میــگرده) مشــکل چیـــه ؟!
سلامنقل قول:
این تاپیک رو ببنیید و اینجا مطرح کنید.
مشکل Disk Write Protected
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=288749
سلامنقل قول:
احتمالا سیستم شما الوده به ویروس شده به هرحال شما یک بار IE رو حذف و دوباره نصب کنید اگر روش حذف رو نمیدونید ورژن IE رو بفرمایید تا بنده یا دوستان راهنمایی کنیم.