عالیست .نقل قول:
پلاس چطور بود خوشحالم وضعیتتون بهتر شده
Printable View
عالیست .نقل قول:
پلاس چطور بود خوشحالم وضعیتتون بهتر شده
ipv6 هیچ اثری روی سرعت نداره .نقل قول:
مودمت چیه؟ اگه هواوی نباشه این برنامه کار نمیکنهنقل قول:
پلاس که روی اسپید تست خودشو حداقل توی تستهای من نشون نمیده. اما برای شرایط من با پلاس فکر کنم نوسان زیاد میشه اما با باند 7 به تنهایی پایدارتر به نظر میرسه. الان واقعا خودم موندم بزارم روی تجمیع یا فقط 7:n13:نقل قول:
این تست همین الان. هاستش ایرانسله اون fdcs... قضیه داره به هر حال تست با وی- پی -ان نیست
این پلاسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم باند
7
تاثیر که نداره هیچ باعث شده دیرتر به شبکه وصل بشی و ای پی بگیرینقل قول:
دوستان این بسته های ساعتی نامحدود ایرانسل قابلیت رزو نداره ؟؟ مثلا از ۲ شب میشه استفاده کرد من ساعت ۹ بخرم ولی ۲ استفاده کنم
چرا، دقیق سر ۲ فعال میشهنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
سر ساعت دو فعال نمیشه .نقل قول:
باید تو بازه زمانی 2 تا 8 نتت رو فعال کنی بسته استارت بخوره فرقی نداره 9 بخری بخوای 4 صبح وصل شی به نت از 4 تا 7 صبح زمان داری .
آخه من چند شب پیش هرکاری کردم ساعت ۳ شب بسته بخرم نشد --- ایرانسل من که قاطی کرده بود میگفت شارز پولی نداری و ستاره ۵۵۵ هم میزد که سیستم در حال بروز رسانی هستش بعدا امتحان کنید !!!نقل قول:
قیمت هر گیگابیت پهنای باند هزار تومان افزایش مییابد!قیمت اینترنت روی الاکلنگ دو کمیسیون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما میتونی قبل از ساعت 2 بسته رو بخری ...9 شب ..8 شب یا حتی صبح یا ظهر این بسته رو بخری و بین ساعات 2 شب تا 8 صبح اینترنت گوشی رو روشن کنی یا اگه نت گوشی روشن هست یه بار نت رو خاموش و روشن کنی تا از این بسته استفاده بشهنقل قول:
سلامنقل قول:
مودم یکسره به نت وصل باشه سر ساعت دو بسته فعال میشه ؟ یا باید قطع و وصل بشه ؟
باید قطع و وصل بشه دوست عزیز ...چه گوشی و چه مودم ..فرقی ندارهنقل قول:
بله اگه يك سره وصل باشه ساعت ٢ فعال ميشه ربطي نداره قطع بشه يا نهنقل قول:
اين دوست قبليمون هم اشتباه جواب دادن چند بار. ديگه هم اشتباه جواب دادن!
دوستان چيزي مطمين نيستين نسخه نپيچين واسه كسي
امیدوارم که پلاس هم مثل معمولی توی منطقه ما فوق العاده باشهنقل قول:
این حالت رو تست نکردم .نقل قول:
ولی اگ قبلش بسته داشتی باشی و به نت وصل باشه سر ساعت دو از بسته شبانه استفاده میشه
شما قبل ساعت 1 بگیر اون ساعت اختلال زیاده گاها برای من ک خریدم همون لحظه فعال نشده و رفته ساعت 4 و نیم اسم اس تاییدش اومدهنقل قول:
می گم فور جی ایرانسل هم واسه شما این طوری؟
من روز اولی که خریده بودم بین 3 تا 7 مگ سرعت دانلود تو اینترنت دانلود منجر بود ولی امروز خودشو بکشه به 4 مگ می رسه سرعت !!
آنتن مودم هم به زور سه تا خطش پر میشه نرمال دو خطش پره همش !! ( جاشو اصلا تغییر ندادم) البته اینم بگم که یه کامپیوتر و سه تا موبایل بهش وصلن همزمان ولی غیر کامپیوتر چیزی دانلود نمی کنن . در حد وب گردی و تلگرام هست اونا
سلام.کسی هست از خوزستان بندر ماهشهر مخصوصا ناحیه صنعتی مودم داشته باشه.کیفیت رو بگه؟ممنون میشم.
چه جوری کیفیت سیگنال رو با مودم اندازه بگیرم و از این دست اطلاعات
من با 3G حدود 700KB دانلود میکرد الان که 4G گرفتم شده 900KB که خیلی پایینه راهی هست سرعتش رو ببرم بالا؟
این تغییر باند تو گوشی هم امکان پذیره؟
4 جی ایرانسل - ساعت 3 بامداد - آنتن فول - تهران
چتد روزیه سرعت برام برگشته مثل قبل خوب شده امیدوارم همینطوری بمونه
دوستانی که تست زیاد میزارن خواهشاً با IDM هم بزارن تا سرعت دقیق رو ببینم چقدر میگرن اسپید تست خیلی دقیق نیست!
مودمتون چیه ؟نقل قول:
بله تو سری سامسونگ قابلیت تغیر باند وجود داره . البته با روت و نرم افزار
اینم سرعت من همین الان. فک کنم صبح به 7-8 مگ هم برسه . البته تجربه سرعت 7 مگ تو بعد از ظهر هم داشتم .نقل قول:
شبانه ایرانسل 4 جی برای من چرا به زور به سرعت 2 مگ می رسه ؟
گوشی؟ مودم؟ سیگنالت چقدره ؟ ضمن اینکه 2 مگ کم نیستنقل قول:
من گالاگسی تب p-1000 دارم که آندروئید 2.3.3 روش نصبه.
تا همین 20 روز پیش برنامه ایرانسل من بدون مشکل روی این تبلت کار میکرد.
ولی دیگه وصل نمیشه و ارور میده که سرور رو پیدا نمی کنه یا کانکشن امن
نمی تونه بسازه.
هر کاری کردم نشد که دوباره وصل بشه.
Google play services هم آپدیت هست.
بنظر شما مشکل از تبلت هست یا از ایرانسل؟!
خدایی ایرانسل حالمو بهم میزنه بسته نامحدود میزنی آنتن هی میره قطع و وصل میشه سرعت نا پایداره و میاد زیر ۳۰۰ کیلوبایت یا ۱۰۰ کیلوبایت.چ وضعشه یا بردارن این طرحشون رو یا دکور نزارن.اینم بگم قبل شبانه سرعت خوبه و قطعی هم نداره به محض فعال شدن این اتفاق میفته اول گفتم شاید اختلال باشه اما سه شب دیگه تست زدم باز همین برنامه بود
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
مودم:نقل قول:
TP Link MR200
سیگنالمم دو خط از چهار خط پره
سلام من گوشیم cat 12 داره ولی پلاس ندارم هیچ جا.
ظاهرا با اینکه بعضی گوشیهای شیایومی cat 12 رو ساپورت میکنن اما من کسی رو ندیدم که بتونه +4g داشته باشه در جایی که گوشیهای سامسونگ + داشتن شیایومی فقط 4g بود . mi 5 باند های فرکانسی b1 , b3 , b7 رو ساپورت میکنه و برای مثال ایرانسل 4g رو در باندهای b3, b7 ارایه میده و علامت + کنار 4g نشاندهنده تجمیع این دوتا فرکانس هست که پایداری و سرعت بیشتری رو ارایه میده(نسل 4.5 lte ) حال اینکه ظاهرا این تجمیع در گوشیهای شیایومی یا کار نمیکنه یا روی باند های b1 ,b3 هست یعنی عملا در کشور ما این cat 12 بودن شیایومی بدرد نمیخوره و با cat4 فرقی نمیکنه البته ممکن هست اینجوری نباشه ولی من دلیل دیگه ای برای + نبودن پیدا نکردم , ولی شاید هم یک باگ در سیستم عامل شیایومی باشد . اگر کسی + رو در این گوشی استفاده میکنه بگه.
تغییر دادی جای مودمتو؟ با تغییر جای مودم ممکنه بتونی سرعت بالاتری بگیرینقل قول:
دو خط بیشتر نمیره . ممکنه دو خط باشه ولی سرعتش بیشتر بشه ؟نقل قول:
آره ممکنه دو خط باشه ولی سرعت بیشتری بگیری سعی کن هرجای ممکن که میتونی مودم رو بذاری تست کنینقل قول:
تو محل ما انتن دهی و سرعت خیلی بد بود با کلی تلاش و پیگیری کمی بهتر شد ، من دانلودر نیستم فقط واسه استفاده روزمره پیگیری کردم شاید بعضی اوقات فایل سنگینی باشه اگر صبحش کاری نداشته باشم شبانه یه ساعته بگیرم ، جدیدا حاصل تلاشمو دیدم و اینکه یه شب اومدم یه فایل دانلود کنم سرعت معمولی و بسیار نوسان داشت و وسط دانلود یه فایل ۵ گیگی قطع شد و از اول شروع کردم و یک ساعتم تموم شد! فهمیدم بچه محل دانلودر پیدا شده یا اضافه شده به جمع بقیه !همون هلو بپر تو گلو، این همه پیگیری کن اخرش یکی پیدا بشه پهنای باند قورت بده. در نتیجه مشکل شما هم برمیگرده به اینکه دانلودر شب تو محلتون افزایش پیدا کرده و پهنای باند کم میاد.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
اقایون سلام خسته نباشید .
من میخوام امشب از 2 تا 8 صبح دانلود کنم
مودمم هم 3372 هستش . همین الان یه بسته 2-8 صبح خریدم .ولی میخوام کل زمان رو استفاده کنم . اگر همین الان یک بسته دیگه هم بخرم تایم هر دو از 2 شروع میشه ؟ یا اتوماتیک اولی که تموم بشه میره رو دومی؟
اتوماتیک اولی که تموم بشه میره رو دومینقل قول:
ممنون من idm رو ست کردم سر ساعت 2:5 دقیقه دانلودو شروع کنه ، مشکلی که نداره ؟نقل قول:
نیاز به قطع و وصل کردن مودم که نیست نه ؟
طرح کنترل مصرف ازاد روشن باشه یا خاموش؟
به نظر از نظر نرم افزاری مشکل داره و تجمیع با وجود چیپست عمل نمی کنه. البته من خودم ندارم. اما قبلا جایی خوندمنقل قول:
دوستان ببخشید یه سوال من مبتدیم...
چی جوری باید اینترنت ایرانسلو از طریق وای فای گوشی منتقل کنم به pc ؟
گوشی با هات اسپات میشه وصل کرد هم وای فای هم با کابل، اگر لپ تاب دارین که به وای فاش وصل میشین و پسورد میزنین اگر پی سی هستش باید کارت شبکه یا دانگل وصل کنید که دردسر داره بعضی هاش اذیت میکنن بهترین راه واسه پی سی با کابله.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
تنظیماتنقل قول:
بیشتر
نقطه اتصال
پیکربندی و تعیین رمز
روشن کردن نقطه اتصال
و اتصال به اون اسم شبکه با رمز تعیین شده. حتما رمز تعیین کنید
settings
more
wifi hotspot
configure
enable hotspot