نه کم نمیکنه شما از ساعتی شروع کن که کم نمیکنه چند مگ بیشتر نیستنقل قول:
Printable View
نه کم نمیکنه شما از ساعتی شروع کن که کم نمیکنه چند مگ بیشتر نیستنقل قول:
چندتا سوال از دوستان مطلع داشتم.آیا امکان ارائه اینترانت بروی خطوط فیبرنوری و یا خطوط ماهواره ای وجود داره؟و اگر آره از کجا باید بگیرم؟و در آخر اینکه مودم بخصوصی نیاز هست یا با همین مودم های ADSL هم میشه وصل شد؟ممنون
بله میتونید سفارش خط فیبرنوری بدید در همین شهر ما یکی از آشنایان سفارش فیبر نوری داد و با همین مودمهای معمولی هم میشهنقل قول:
اما ماهواری اگر منظورتون همون اینترت رادیویی است اونا اولا گرونن شاید حداقل براتون 400تومن دربیاد و اینکه مودمهاشون فرق میکنه با مودم adsl
برای فیبر نوری فک کنم اول باید به مخابرات درخواست بدید براتون خط جدید بکشن
همین الانم خطم فیبرنوریه و از مخابرات هم ADSL گرفتم.نمیشه رو همین خط بگیرم؟نقل قول:
خب پس مشکلتون چیه؟نقل قول:
فیبر نوری که نباید مشکل داشته باشیم ؟اگر مشکل قطع و وصلی دارید بیایید تو تایپیک زیر و اطلاعات مودم یعنی snr و...کلا status مودمو بذارید ببینم مشکل چیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
پرتاک واسه شما هم باز نمیشه ؟ از صبح نمیتونم بازش کنم
مشکلی نداره برای من، باز میشهنقل قول:
]مشکلی وجود نداره فقط میخوام اینترانت بگیرم همین.نقل قول:
راستش از اینترانت اطلاعی ندارمنقل قول:
ولی کلا اگر اینترنت بخاین روی 1 خط فقط 1 اشتراک میدن دوتا نمیدن
نت شما قطعه ایا؟اهواز
اینترنت قطع نیست پارتاک هم باز میشه
چه زمانی نایت1 فعال میشه چه زمانی نایت2 ؟
دوستان برای مشکل بنده کسی راه حلی داره ؟ نت اوکی است پینگ اوکی است ولی پیج اصلا باز نمیشه دی ان اس عوض کردم بردم دی ان اس گوگل ..دوباره عوض کردم ..... هیچ تاثیری نداره باید مودم خاموش کنم حالا شانسی درست بشه یا زنگ بزن 2020 یک کاری کنند اوکی شه لطفا دوستان راهنمایی کنید
با تشکر
سلامنقل قول:
خطت نویز نگرفته؟
بعدش هیچ پیجی باز نمیشه حتی گوگل؟
شما برید تو cmd اونجا پینگ بگرید؟ببینید تایم اوت و پاکت لاست ندارید
خطم نویز ندارهنقل قول:
پینگم اوکی است تایم اوت ندارم پشتیبانی میگه سرتاسری است بعد یک کاری میکنه میگه مودت 10 خاموش کن بعد اوکی میشه
تنها یپجی که باز میکنه صفحه اصلی گوگل و بعضی سایتهای محدود مثل 4upld
دوست گرامی وقتی بهت میگه خاموش کن منظورش اینکه ای پیت عوض بشه ای پی بیاد که درست باشه وگرنه اینترنت مشکلی نداره بلد نیستن مشکل رو رفع کنن کاربر رو میپیچونن شما سعی کن روی ای پی 2.185 و یا 5.233 باشی معمولا ای پی 37 این مشکل رو داره ، یه نگاه به MTU هم بنداز ببین چنده اگر 1400 نبود بزارش روی 1400 برای من اینطوری مشکل سایت باز نشدن حل شدنقل قول:
منم پارس دارم یه بار یه مشکلی شبیه شما رو داشتم و مشکل از خود پارس بودهنقل قول:
مثلا سایت alef.ir باز میشد ولی گوگل باز نمیشد
کاریش نمیشه کرد به نظرم من هم خوزستانم ولی مشکل شما رو ندارم از پارس هم دارم
اینترنت من سایت دی جی کالا رو بزور باز میکنه اینترنت به این با کیفیتی از عهده یه سایت ملی برنمیاد ویدئو از یوتیوب با سرعت 650کیلوبایت پخش میکنه ولی دی جی کالا رو باز نمیکنه
اینترنت داخلی خوزستان مشکل داره شامل همه شرکت هاستنقل قول:
دوستان کمک!
من مودم رو کانفیگ کردم الان چراغ نت روشن نمیشه
بعد از تحقیقات فهمیدم باید dns و چند تا چیز دیگه رو باید دستی وارد کنم.ممنون میشم یکی از دوستان کار بلد کمک کنه.بدجوری گیر کردم
نگاه کنبد من نمی دونم مودمتون چیهنقل قول:
ولی برای کانفیگ کردن مودم نیازی به اینا نیست
برای مودم خودم این چیزا لازم نبود مگر اینکه مودم شما خاص باشه
شما مودمتون چیه؟
سلام dns که خودکار شناسایی میشه شما چک کنید که شماره تلفن و پسورد رو درست وارد کرده باشین vci رو چک کن که روی ۳۵ باشه ببین روی PPPoE تنظیم کردی یا نهنقل قول:
در اخرم هم dns مخابرات اینه
217.218.127.127
217.218.155.155
مودمم D-link dsl-27300u
با این رد.تنظیمات دقیقش رو جایی ههست ببینم؟دقیق منظورم گام به گام اونم دستی.چون این کانفیگ از طریق wizard سیو نمیمونه
یه سوال دیگه.اگه موقع کانفیگ به نت وصل نباشی با یوز و پس مخابرات dns خودکار شناسایی میشه؟ربطی به نت داره یا نه؟
بعد از اينكه وصل شد شناسايي ميشه.البته اگه توي تنظيمات شناسايي خودكار رو زده باشي كه بصورت پيشفرض مودم روي اينحالت هست.نقل قول:
ببخشید این mtu چی است وکجا میشه تغییرش داد؟نقل قول:
واین دوتا ایپی که گفتید 2.185 و 5.233 اول ایپی است یا اخرش ؟ چون بلد نیستم من :)
سلام MTU حجم بسته های دریافتی است مخابرات روی ۱۴۰۰ گذاشتهنقل قول:
کسی ای پی کامل رو نمیگه اینجا پس اولشه
ما هم بلد نبودیم یاد گرفتیم
الان 5.233افتضاح ترین آی پیه حتی 37.221هم ازش بهتره
سلام من دیدم تو این تاپیک پلیرهایی هستن که مخابرات دارن و مشکل با پینگ و پکت لاست دارن
پلیرها شک نکنید شاتل از نظر پینگ عالیه هم سرور داخلی هم خارجی من هم دوتا2 بازی میکنم که سرور خارجی داره و هم بازی mw2 که سرور ایرانی داره
یه تست براتون میزارم از سرورهای خارجی خدمتتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ثبت نام adslمخابرات متوقف شد.
یکی نست به من بگه چه زمان نایت1 فعال مشه چه زمان نایت2 ؟
هر دو با هم شروع میشن به این صورت که اول night1 فعال میشه و سرعتش اسمیه بعدش night2همزمان همون سرعت اسمی رو نصف میکنهنقل قول:
خوب به درک .... :n29::n02::wub:نقل قول:
ثبت نام adslمخابرات راه افتاد
دوستان منطقه کوی کارگر آبادان داره فیبر نوری میشه و انگار ما باید با شاتل خداحافظی کنیم هیف
و شنیدم فقط مخابرات فیبر نوری اینترنت میده
نظرتون درباره مخابرات چیه بدرد گیم آنلاین میخوره سرعتش چطوره ؟؟
من قبلا ضحی کیش بودم زنگ میزدم 2020 خطم رو روی تا 20 مگ هم میزاسن با وجود اینکه من 128 نامحدود داشتم و سرعتم زیاد تغییر نمیکرد ولی پینگم بشدت می اومد پایین
دوستان مخابرات قرار نیست نامحدود بزاره؟ راهی هست مخابرات رو دور زد نامحدود شارژ کرد؟
کدوم شرکتها فیبر نوری اینترنت میدن؟؟
شما برای بازی انلاین بهتره دیگه وایرلس بگیری هزینه اولیه اگر اشتباه نکنم یه ۵۰۰ هزار تومن بشه شایدم کمترنقل قول:
نامحدود نداره
[emoji6]
سلام
میگم کسی وایرلس پاس ماناماد داره ؟؟؟؟
پینگش چطوره؟؟؟ سرعت؟؟؟؟
می ارزه؟؟؟؟
میخوان نامحدودش رو بگیرم.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
ای تف
هر ده دقیقه یک بار لینک میپره
SNR هم 30 هستش
معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن