خدا کنه خراب نشه این وضعنقل قول:
Printable View
خدا کنه خراب نشه این وضعنقل قول:
فردا میرم ثبت نام کنم!!!! گفتن 9 مگ هم می بندند!:n28:
خب دوستان بالاخره به یه کارشناس خوب وصلمون کردن و خطمون رفت رو ۹ مگ گفت وضعِ نویز هم خوب هستش.
اوه اوه جونم پینگ: :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سرعت دانلود:نقل قول:
نقل قول:از الان توصیه من به شما که تازه 9 مگی شدی . . .نقل قول:
مواظبِ حجمت باش ، با این 9 مگ سرعت نمیدونی سر نیم ساعت اگه حواست نباشه خودتو بدبخت میکنی میره (تجربه دارم که میگم.):n28:
یک روز یکی از فامیل اومده بودن خونه ما دقیق هون روزی که من نبودم تشریف برده بودن اینترنت چندتا کارِ عقب مونده داشتن بعد دیدن عجب باحالِ و بنده وقتی برگشتم دیدم دارن با صفا آهنگ گوش میدن و ویدئو می بینن و حدود 1.5 گیگ نوش جان کرده بودن.
حواست را جمع کن.
:n26:
به آروت رسیدی !!!!نقل قول:
عوض منی که خطم بیشتر از 2 مگ نمیکشه هم استفاده کن :دی
ولی منم دارم سر پارس رو کلاه میزارم :دی
یه چند گیگی دانلود کردم منم :دی
دوستان
شما چند مدت به چند مدت رنجِ آی پی تون عوض میشه؟
من مدت زیادی هست همش با رنجِ 188.45 وصل میشم.
کلاً این عوض شدن شانسی هست یا پارس توش تاثیر داره یا ربط به منطقه بندی داره.
من اصفهان هستم.
»ن کلا همه رنج ارو با 1 بار دی سی میتونم داشته باشم :دینقل قول:
با هر بار دی سی یه رنج متفاوت میاد :دی
ممنون.نقل قول:
آره برا همینه ۱۰۰ جور برنامه مدیریت پهنای باند رو لپتاپ و گوشی و........... نصب کردم.:n02:
این برنامه رو هم حتما 100% نصب کن!!!نقل قول:
net limiter
برای برنامه های ناخواسته مثل خود ویندوز و کلی کوفت وزهر مار دیگه محدودیت سرعت تعریف میکنی !!!! از من بشنو حتما نصب کنی:دی
اگر هم نصب هست که چه بهتر
سلام دوستان
من تو پروفایلم رفتم ندیدم جایی و که نوشته باشه رو 9 مگ بسته باشن سرویسمو
از طریق کنترل پنل ویندوز میشه بگین دقیقا باید کجا برم بفهمم که رو چند مگ بستن؟
ویندوز 7 دارم
الانم سرعتم از 150 بیشتر نمیشه
سرویسم 512 محدود هست
منتظر راهنماییتون هستم....
مودمت چه مدلی؟
تی پی لینکنقل قول:
td-w8901g
........................................
سلامنقل قول:
وارد تنظیماتِ مودم بشید. . .(توی مرورگر اینترنت 192.168.1.1 را وارد کنید، اگه پسورد خواست احتمالاً admin هست.)
یک عکس از تنظیماتِ مودم بگذارید تا دوستان بگند خطتون 9 مگ هست یا نه.( بسته به مودم های مختلف متفاوت هست ، بعضی همون صفحۀ اول که وارد میشی هست ، ولی اغلب توی قسمت status یا چیزی شبیهِ این میتونید پیداش کنید.)
مثلاً این عکسِ مودمِ خودِ منِ
حذف شود..............
خراب شده دیر یا زود همه مراکز همینطور میشه... مال ما هم اولش سرعت خوب بود بعدش محدود کننده سرعت گذاشتن که شبانه سرعت از 100 کیلو بیشتر نره اون موقع میشد از طریق یه نقطه ضعف سیستم سرعتو رو 950 گذاشت ولی همین دیشب جلوشو گرفتن (البته اگر عمدی بوده باشه که امیدوارم نبوده باشه باید امشب هم تست کرد تا مطمئن شد) بنابراین سرویس های دو مگ شبا نهایت سرعتشون 100 کیلو هست 512 یکی از دوستان رو هم تست کردم فوق افتضاح شبها که میشه سرعت ماکزیمم 50 هست.نقل قول:
اینا نمیزارن و هیچ وقت دوست ندارن کسی بتونه شبی 10 12 گیگ دانلود کنه براشون شبی 3 ، 4 گیگ هم مشترک جز پر مصرف هاست. اگه هم کسی بتونه دورشون بزنه 10 15 گیگ دانلود کنه موقتی هست فعلا از زیر دستشون در رفته و بعدا مثل من محدود میشه.
پس اگه سرعت شبانتون بالاست فکر نکنید پارس آنلاین داره به شما حال میده بخاطر حفره ها و باگ های سیستم هست. روی همه مراکز بزودی سیستم مانیتورینگ رو وصل میکنن پس فعلا تا میتونید استفاده کنید.
9 مگ هم که این همه سنگشو به سینه میزنن واسه راحتی و دانلود شما نیست واسه اینه که زودتر حجمتون تموم بشه و هی مجبور باشید حجم بخرید تا جیبشون پر و پرتر بشه
سلام. جریان 9 مگ چیه؟
هیچی یه طرحی هست واسه خالی کردن سریع تر حجم مشترکین که رونالدو به پارس آنلاین پیش کش کرده، میتونی فعالش کنی ولی سرعت شبانت تضمینی نیست زیاد باشه.نقل قول:
نصب هست داداش هم این و هم firewall app blocker الآن فعلا برا موبایل دنبال یه برنامه هستم که بتونه برا برنامه ها محدودیت ایجاد کنه.نقل قول:
بیشتر از نصف حجم مصرفیم برا موبایل هستش.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
دوستان کسی هست که در تهران مرکز حکمت شعار adsl حجمی پارس آنلاین داشته باشه؟
سرعتش در زمان رایگان چقدره؟
این 9 مگ که میگن راسته؟
اره کاملا موافقم فعلا من تا جا داره استفاده میکنم تا بعد محدود کنن اره 9 مگ و اینا همه حقه تبلیغاتی والا بزارن شبی 3 4 گیگم دانلود کنیم من کلامو میندازم هوانقل قول:
روناادو؟!!!!! نکنه منظورت این کلید سازه است؟ چطوری فعالش کنم؟ سرعت روزنه ام خیلی کمه بعضی مواقع در حد دایل اپه!!!نقل قول:
اره همونه :n02:نقل قول:
اول باید بخش ADSL Status مودمت رو چک کنی ببینی رو چند مگ هست ترجیحا عکسشو هم بزاری اینجا تا بشه گفت 9 مگ میکشه یا نه. عکس شامل (SNR، Data Rate و Line Attenuation) باشه. اگه اوکی بود اون وقت به پشتیبانی تهران زنگ میزنی تا خطت رو بزارن رو 9 مگ.
مال من وضعیتش غیر عادیه یا مال همه تا این حد شبانه خرابه ؟
ساعت 2.30 سرعت با دانلود منیجر زیر 10 یه فایل 20 مگی میذارم رو دانلود انشاالله تا صبح ساعت 7 دانلود میشه.
واسه منم تک کانکشن این بودش 3 4 تا باهم گذاشتم کلا دیشب 3 گیگ شد اوضاع خرابهنقل قول:
امروز ثبت نام کردم شنبه هم از مخابرات انصراف و دیگه یکشنبه پارسیم.:n05:
POL-2048-3G
برای گیمرها هم پینگ ها را خیلی پایین اوکی میکردند!!! ولی سرعت دانلود در شبانه بسته به مرکز است و محدودیتی نیست.
اگر گیمر نیستند طرح گیمر را اوکی نکنید.
خط هم تا 9 مگ می بندند بسته به کیفیت خطتون.
نقل قول:
Downstream Upstream SNR Margin :20.6 9.1 db Line Attenuation :23.0 13.5 db Data Rate :9216 867 kbps Max Rate :20160 872 kbps POWER :0.0 9.3 dbm CRC :14 35
این که 20 مگ هم میکشه:n08:
سلام اگر من اينترنتم رو تا 1ماه تمديد نكنم چي ميشه (پارس آنلاين)؟ :n26:
سلام دوستان من الان 20 روز از اشتراکم مونده (512) میخوام سرویس 1 مگ بگیرم.میخواستم بدونم تکلیف این 20 روز که 512 هست چی میشه؟
معمولا تا 2-1 هفته جمع نمیکنن ولی بعد اون شاید جمع آوری کردننقل قول:
زنگ بزن بخش فروش بگو برات تغیر سرویس بدن !!! اینجوری روز های باقی مونده رو فکر کنم برات بستانکار میزنننقل قول:
یه نفر با 128 نامحدود این لینک رو یه تست بکنه ببینه تو دانلود منیجر سرعتش چنده :n16:
http://www.filemup.com/j7v7hruz8pm0.html
دوستان یک مسئله ای است آن هم اینکه از ساعت 2 تا 7 که ترافیک شبانه بعد من که سیستمم را نمی خوام که تا ساعت 2 به نت وصل باشه حالا چطوری در دانلود منیجر خودش ساعت 2 کانکت بشه!!!!؟
یا اینکه چطور با در یک مودمی که 2 تا سیم لن بهش وصل است 2 تا کاربر بتونت با یک کانکشت به نت کانکت بشن برای مثال من موقعی که با کانکشن کانکت میشم کابر دیگه ای که کابل لنش به مودم وصل آن دیگه خطلای نام کاربری میده و کانکت نمیشه!!!
خطتون در حال حاظر رو 9 مگ بسته شده و هیچ مشکلی هم نداره تا 20 مگ هم میکشه فقط یه مقدار تو آپلود ضعیف هست که اصلا تاثیری روی سرعت شما نمیزاره پس اگه سرعتتون تو روز پایین زیر 9 مگ هست احتمالا مرکزتون این پهنای باند رو نمیکشه بهتره زنگ بزنید بپرسید.نقل قول:
احتمالا از حالت رانژه در میاد و مجبورید برای وصل مجدد هزینه راه اندازی رو بدیدنقل قول:
دوستان من چیو و از کجا باید چک کنم تا ببینم وضعیت کیفیت خطم چطوره؟
خب وقتی شما با کانکشن وصل هستی کس دیگه ای نمی تونه وصل بشهنقل قول:
در واقع هر کانکشن فقط روی یه سیستم وصل میشه نه همزمان روی 2 تا سیستم
برای به اشتراک گذاشتن اینترنت بین 2 تا سیستم ، مودم باید به حالت pppoe تنظیم بشه
از داخل مودمت...نقل قول:
مارک و مدل مودمت رو بگو تا من دوستان بهتر کمک کنیم.