از منم دیشب نرمال بوده،یعنی همون 60-70 KB/S.نقل قول:
Printable View
از منم دیشب نرمال بوده،یعنی همون 60-70 KB/S.نقل قول:
تفرقه بینداز و حکومت کن
سیاست چماغ و هویج
= سیاست های جدید شاتل
حالا پیدا کن پرتقال فروش را
اگه میشد روز رو 64 کنن شب رو 2mb خیلی حال میداد:10:
ديشب اساسي فاز داد
فقط حال ميده از mediafire دان كردن
كه هم سرعت بالاست هم resume داره هم دنگ و فنگ نداره
ديشب از خود 1 سرعت رو 270 بود تا صبح
فقط هر 15 دقيقه dc ميشد خودش درجا وصل ميشد
من فصل 4 سريال GS رو جدودا 2 گيگ بود كلا تا صبح گذاشتم همش Dl شد
بله ميتوي شبانه كار كني با همين 200 مگنقل قول:
بله می تونید از شبانه رایگان استفاده کنید تا وقتی اون 200 مگ هم تموم بشه.نقل قول:
تمام ! بعد از یک سال و نیم شاتل رو ول می کنم ! تا یک هفته دیگه سرویسم تموم میشه و می رم از یه شرکت بی نام و نشون سرویس می گیرم. آخه باید وقتی پول 512 رو می دم ، 512 بگیرم. درسته؟ احساس آزادی می کنم :10:
از اين سايت دانلود كن:نقل قول:
www. ---------- .com
آقا ازکدوم شهری؟سرعت من که از mediafire بیشتر از 70 نشد:41:نقل قول:
دیشب شاتل برا من یه افتضاه به تمام عیار بود . تا صبح فقط 85مگ داتلود شد !!:2:-لعنتیا یه تعادل نمیتونن برقرار کنن . یه شب 3 گیگ دانلود میشه . یه شب :2: - خودشونو گیر اوردن !:grrr:
نقل قول:
خوب پس میای اینجا چی می گی؟
تو اگه راضی که نباید با ما بحث کنی
خوش بحالت که خوبه
ما 3 ساله از شاتل داریم
10 -15 نفر هم هستیم
هیچ کدومم راضی نیستیم
همون وقتم که از شاتل گرفتیم برای شبانه مجانی و چیزای دیگه که داشت گرفتیم
حالام دان استریم برده بالا تو روز کلی ترافیک از بین میره
شب که میشه محدود میکنه رو 16 که مبادا ما دانلود کنیم ترافیک ازش کم بشه
در ضمن اینجوری که معلومه برادر (matink64) از بچه های خود شاتل میاد اینجا کلاس توجیهی برامون تشکیل میده :31: ما خودمون شاتلی هستیم نمی خواد مارو شاتل کنی
اکو 128
160:Downstream
Upstream:158
الان هنوز روی 2مگ هست؟یا فقط برای بعضی ها اتفاقی بستن؟
چه جوریه؟!!
من خیر سرم 2مگ دارم الان 3-4 روزه یه پینگ معمولی ندیدمنقل قول:
شبا هم سرعت دانلود به 40 هم نمیرسه از هر سروریک که بگی امتحان کردم
100% رفیق اصلا مملکت شده انگ زدن و برچسب چسبوندن شما هم بچسبون رفیق ملالی نیستنقل قول:
فقط هر چی میکشیم از ماست که بر ماست
تا حالا شده بخواید مشکل رو برای همیشه از منبع اصلیش حل کنید. ما ایرانیا عادت کردیم همیشه صورت مسئله رو به راحت ترین شکل ممکن پاک کنیم یا انگ بزنیم یا هرکی که دیوارش کوتاهتر بود رو بش گیر بدیم
اگر دوستان adsl دار توی اینترنت یک توماری خطاب به سازمان تنظیم مقررات رادیویی کشور تنظیم کنند و همه امضاش کنند که معلوم بشه هیچکس چه شاتلی چه پارس آنلانی چه ... راضی نیستند که پهنای باند رو 10برابر بندازند به شرکت های خصوصی اونا هم کیفیت سرویس هاشون رو پایین بیارند . و از طریق مجلس یا جاهای دیگه چند نفر پایه بشند دنبال کنند قضیه رو تا مشخص بشه که شرکت زیرساخت چقدر داره به توسعه اینترنت در کشور ظلم می کنه اون وقت می شه مشکل رو از منبع حلش کرد. فقط یه کفش آهنی می خواد که پیگیرش باشیم.
اگه این درست شد و شاتل همین وضعیت رو ادامه داد اون وقت خود من میام اینجا و پدر پدر پدر سوخته اش رو درمیارم تا شما حال کنید.
اما به نظرم من شرکت ها هم به نوبه خودشون مقصرننقل قول:
این شرکتها حتی به تعهدات خودشون عمل نمیکنن
جانا سخن از زبان ما می گویی ، چند تا صفحه قبلتر به ما هم برچسب کارمند شاتل زده بودند.نقل قول:
انگار کم نیستند این افراد برچسب زن.
چرا حرف رو می پیچونیدنقل قول:
شما اگه راضی که خوب خوش به حالت
حالتو ببر
نباید بیایی طرف شرکت رو بگیری بگی خیلی خ.به
اون وقت که خوب بود خود من 10 نفر رو آوردم براش
کهمه جا تعریف شاتلو می کردم
از اون که زیر ساخت خرابه که بحثی درش نیست
اما یه شرکتی که نمی تونه پهنا باند کاربراش رو فراهم کنه بی جا می کنه هی کاربر اضافه می کنه
سلام من توی اهواز زندگی می کنم
سرعتم توی شب به 210 کیلوبایت فقط میرسه
آقا سلام
دقیقا دیشب داشتم به همین فکر میکردم. غلط میکنه کاربر اضافه میکنه. در ضمن به اطلاع دوستان برسونم که شاتل عمراً سرعت کم بیاره از همین سرعت دادن های توی روز معلومه که شاتل اصلاً با مشکل ترافیک و پورت مواجه نیست.نقل قول:
این فکر رو پارسال داشتم، هرچی سعی کردم که از تالارهای معروف و دوستان نزدیک شروع کنم و مدیران همه سایت های معروف رو قانع کنم که یه طوری اعتراض کنند، نشد که نشد.نقل قول:
اما اگر کسی پایه هست منم هستم میشینیم بحث میکنیم همینجا یه راه حل پیدا میکنیم و کاربرهای دیگه رو هم دعوت میکنیم. خدارو چه دیدی شاید همه یکصدا شدیم و صدامون رسید به اوون بالاییها.
کی گفتی من راضیم ؟؟؟ کجا گفتم ؟؟؟نقل قول:
من از دست سرعت شاتل و قطعیها انقدر کشیدم که دیگه اسم شاتل میاد عصبی می شم.
لیست قطعیهامو اگر بزارم بالای 10 بار طی 20-30 دقیقه قطعی داشتم پهنای باند پیشکش
شب از ساعت 11 به بعد اشکم در میاد برای بازکردن gmail
اینها به کنار 20 روزه تقاضای یک IP static خاص کردم هنوز ندادند حالا هم که 3 روز تعطیله
بچه ها اتفاقی افتاده چرا اینقدر سرعت شانل رفته بالا اینو نگاه کنید من که باورم نمیشه سرعت اینتنرتم اینقدر شده . 1 گیگ رو میخواست تو 1 ساعت دانلود کنه
ایول شاتل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روزي ميشه كه شاتل همه ي سرويس ها رو روي 2 مگ بسته ولي شب سرعت به شدت افت ميكنه :13:نقل قول:
آره دیشب مال من هم سرعت از 80 بالاتر نمی رفت
این که از دو مگ هم بیشتره !! معلوم نیست سرعت ها همیشه همینطور میمونه یا بعد باز میارشون پایین ؟؟ پینگ هم همینطوری خوب شده یا فقط سرعت دانلود اینطوری شده ؟؟نقل قول:
پینگ من 350 بوده الان بین 450 تا 500 متغیرهنقل قول:
پینگ هم همینطوری خوب شده یا فقط سرعت دانلود اینطوری شده ؟؟
لطفا یه جوری حرف نزنید که معلوم شه ندید بدیدید
تو یه فروم خارجی دیدم عکس تست سرعت از همین سایت اسپیدتست گذاشته بود که سرعتش 2 مگا باااایت بود
پینگش 6 !!
حالا اینجا بعضی ها از دیدن سرعت بالای 200 کیلو بایت کف کردن و دارن از خوشحالی ....
بعد نماینده ی شاتل میاد اینجا پست هارو می خونه دیگه خودتون می دونید چی میشه
[بعد نماینده ی شاتل میاد اینجا پست هارو می خونه دیگه خودتون می دونید چی میشه[/QUOTE]
زدی تو خال
خدا میدونه فردا پس فردا چی میشه
اره بيشتر از 2 مگه سرويس من روي 2560 بسته شدهنقل قول:
در مورد سرعت ها كه با پشتيباني چت ميكردم اين جواب رو بهم داد
در مورد پينگ هم واسه من تغيير چنداني نكرده از همون اول بين 500-400 بود الان هم همين حدوداست.نقل قول:
هر زمان که مرکز و شرایطش این امکان را داشته باشد شاتل این امکان را می دهد که بیشتر استفاده کنید.اما این قانون نیست و ممکنه باز هم به قرارداد خود برگردید
دوستان خیلی ذوق نکنید!!! طبق صحبتی که با بخش فنی داشتم، متاسفانه قانون FUP براب اکانت های eco هم اجرا میشه! یعنی این سرعت های فضائی موقتی هست و اگر زیاد دانلود کنید سرعت سرویس به سرعت اصلی خودش برمیگرده!
از ما گفتن بود...
جالبه. پس شاتل امکاناتش رو داشت ولی رو نمیکرد. یه دفعه تجهیزات و شرایط مخابراتی سراسر کشور عالی شد و برای همه دو مگ بستن !
اینها حالا هم میتونن سرعت رو بالاتر ببرن و بسترش هم فراهمه به خصوص شرکتی مثل شاتل که تقریبا داره کل کشور رو پوشش میده و سودی هم که میکنه روبه افزایشه.
باید منتظر بود و دید. فقط اینو هم بگم پینگ من تغییری نداشته و بین 300 تا 400 هست
ولی اینطور که میگی افت میکنه نیست . من همیشه با سرعت 50 تا 70 کیلوبایت دانلود میکردم ولی دیشت که از ساعت 1 شروع کرد به دانلود تا 7 من وقتی صبح از خواب بلند شدم دیدم حدود 1.5 گیگ دانلود کرده . درصورتی که همیشه من 800 مگابایت دانلود میکردم . درسته افت سرعت داره ولی احتمال میدم تو محدوده رایگان حداقل سرعت 100 کیلوبایت بوده که من همیشه توی اون ساعت 50 کیلوبایت میگرفتم :20:نقل قول:
مرکز دیالمه 2-3 روز روی 2 مگ بود اما دوباره برگشت به سرعت اصلی
الان دان استریمت چنده؟نقل قول:
خوب شما سرعتت رو 65 باشه یعنی همون 512نقل قول:
از 1 تا 7 1300مگ میگیره
قبلآ هم همین قدر باید دانلود می کردی اگه کمتر داشتی یعنی قبلآ خیلی خراب تر بوده سرویس دهی
---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------
نقل قول:
چیو محدود کنن؟
شبانه که محدود
روزانه که اگه کسی دانلود کنه پولش رو داره میده
مگه اینکه بیان یه تایمرم برای کامپیوترمون بذارن ساعتای که روشن پولشو بگیرن
طبق مقررات کشور حداکثر سرعت 2 مگه هست و بیشتر از آن مخصوص مراکز صنعتی و دانشگاهی است.نقل قول:
پس فکر نکم بیشتر از این اجازه داشته باشند بدند.
همینی هم که به ما بعنوان کاربر خانگی دادند فکر کنم طبق قوانین مشکل داشته باشه.
---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
نقل قول:
جونه من این یکی رو دیگه پیشنهاد ندید فردا میاند خط 10 مگ می دند دقیقه ای 20هزار تومان:31:
سلام
من سرویسم شاتل از اهواز است سرعت شبانه من 270 کیلوبایت است
البته زماني واقا ميشه گفت كه سرعت 2.5 مگ هست تا دانلود هم دقيق 2.5 باشه...يعني 2.5 واقعي يعني اين.....
آقا تو خوزستان هم سرویس داره این شاتل؟
کد شهر : 0671
Downstream (Kbps): 572نقل قول:
سلام
طی روز شنیدیم شاتل سرویس هاش رو روی 2 مگ بسته
شب و موقع دانلود رایگان هم سرعت همینه یا افت داره؟
به قول دوستان قانون هویج و چماقنقل قول:
بعضی ها شب ها در عرش سیر میکنن
بعضی ها هم میرن زیر فرش!